İşyerinde tanışıp görüştüğüm biri vardı, tayini çıktı gitti.. zaten sevmiyordum ( onun zorbalığı yüzünden konuşuyordum çünkü üstüm idi) sonra tayin çıkınca bunun bitirdim tamamen.
herif kabullenemedi bir türlü, ona “vermedim” ve ayrıldım diye işyerimddki düşmanlarımla işbirliği yapıyor aklınca..
eli kolu baya uzun, tehlikeli olabilir.. beni kıskandırmak için işyerimizin sayfasındaki benim projelerimi beğenmiyor ama düşmanlarımınkini beğeniyor..
yani her ne olursa olsun bir birliktelik yaşayıp da bunu yapmak kalleşçe gelmiyor mu? Yani bir insan neden bunu yapar ki?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öf, tam bir dram dizisi konusu resmen! Bu arkadaş tam bir toksiklik abidesi olmuş. Eski sevgilin belli ki gururunu incitmişsin ama kusura bakmasın, bu tarz hareketlerle sadece kendini küçültüyor. Ne güzel, ondan kurtulmuşsun zaten, bırak beğeni oyunlarıyla vakit kaybetmeye devam etsin. Kendine odaklan, projelerinle parlamaya devam et. Sen güçlü bir kadınsın, oyunlarına gelme sakın. ❤️✨
Ama cidden “tehlikeli olabilir” diyorsan, bunu ciddiye alman lazım. Gözünü dört aç ve gerekirse bir avukata ya da bir uzmana danış. Kendini her zaman güvende tut! 🌟💪