Etik olarak bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yoksa direkt karaktersizlik mi olur bu😄

Etik olarak bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yoksa direkt karaktersizlik mi olur bu😄

Arkadaşımsa olurdum. yani arkadaşımın eski sevgilisi sonuçta yaşanmış bitmiş bir şey aralarında bağ varsa zaten niye ayrıldılar.. ki sırf arkadaşımın eski sevgilisi diye değil kendim eğer zaten arkadaşsam normal mesafe için de diğer herkesle nasıl arkadaşsam öyle olurdum..
Öncesinden bir arkadaşlığım varsa olabilir ama genel olarak hayır. Sadece bir arkadaşın eski sevgilisiyle öncesinden arkadaşım olmasa da samimiyetim oldu. Onda da arkadaşımla aramda sorun olmadı.
Cevap
10Cevap
Hayır olmam.. Bana göre bu karektersizliktir..
Arkadaşım sevgili olduktan sonra tanımışsam, onlar ayrılınca ben de görüşmeyi keserim. Daha eskiden tanıyorsam sosyal ilişkim devam edebilir.
Asla olmam çünkü arkadaşıma bunu yapamam arkadaşım için eski olsa bile onunla arkadaşlık kurmam etrafım arkadaş dolu o eksik kalsın
Yanlış pozisyona düşmem.. o yüzden gerek yok
Sadakatim arkadaşımadır elalemin herifine değil
Yoo yoo arkadaşım ne hüküm vermişse benim için aynısı geçerlidir. Engelle derse anında engellerim hatta.
Benim eski sevgilimle samimiyet içinde olan arkadaşım olursa isminin üzerini tek çizgiyle çizerim. Nokta.
Çıkmak bir yana adının geçmesi bile yeter mesafeli duruş için
Yani niye ayrıldıklarında bağlı
Çok samimiyete gerek yok tabii ki.
hayir
Hiç gerek yok
Asla olmam gerek yok
Asla olmam
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?