Onu çok seviyorum sizce bu olanlardan sonra tekrar konuşur muyuz ve bu durumda ne yapmam gerekiyor?

Uzun süre int üzerinde konuştuğum bir çocuk var. Birbirimizi çok seviyoruz ama arkadaşça olarak konuşuyoruz onun her yönü seviyorum ama sevmediğim tek yönü ise bir olay olduğunda hemen beni engele atıyor ve açık kapi bırakıyor. ve dahası sorun ben bende olmamasına rağmen sadece bazı şeylerde pişmanlık duyuyor. onu daha önce uyuramistim engele atmamisini bir sorun olursa konuşalım demiştim. bu son tartışmamız da ben bir şey yapamama rağmen beni engele atti pişmanlık duydugu için. bende başka hesaptan bu engellemelerinden sıkıldığimı ve çocukça bir hareket olduğunu ve son sözlerim olduğunu söyledim artık konuşmayalım manasına getirdim ama şu an çok pişman oldum sinirden onlari söyledim ve konuşmanın sonunda konuşmamız en hayırlı olan dedi. bende nasıl istiyorsan öyle olsun dedim. Şu an birbirimizi engelemedik hatta online zamanımizi bile goruyoruz ama konusmayi tamamen kestik. bana tekrar yazmasını ve tekrar konuşmak istiyorum sizce bana geri döner mi ya da bu durumda ne yapmalıyım çünkü kararı ona bıraktım.

Onu çok seviyorum sizce bu olanlardan sonra tekrar konuşur muyuz ve bu durumda ne yapmam gerekiyor?