Sevgilimle ayrıldık ama konuşuyoruz tekrar sevgili olur muyuz?

Arkadaşlar 8 aydır güzel giden ciddi ilişkim vardı bazı bazı sebeplerden ayrıldık benim kız kankam vardı onunla sevgilim varken buluştum ve sevgilim rahatsız oldu mesafe koymamı istedi bende koydum buluşmak isteyince kızı tersledim vs sonrasında ayrıldık ayrıldıktan sonra kankamla buluşmuştuk spordan story attık halı sahama geldi vs eski sevgilim de fotoyu görmüş bana çok sinirli ayrı olmamıza rağmen bunu nasıl yaptın diyor sonra da eski sevgilim kız kankama göndermeli bi şekilde not kısmından varoş diyor kankam da cevap veriyo sen artık benim yerimde olamazsın biz birbirimize layığız diye eski sevgilime yazıp tartışıyorlar kankam dediğim kız kendisini sanki sevgilim gibi gösteriyor eski sevgilime ama bana söylemeden yapıyor bunu sonrasında ben eski sevgilime yazdım olayı sordum konuşmaya başladık 1 hafta konuştuk ben barışmak istedim hala seviyorum oda beni seviyor ama yaptığım şeyleri kabullenemiyor ayırırken olan şeyleri pişmanlığımı belli ettim ve kanka dediğim kızı hayatımdan tamamen çıkardım yaptığı şeyler karaktersizlikti benden habersiz sevgilime yazması vs hakkı yoktu ama benim de hatam var bu ana kadar yanımda tutmayacaktım sevgilim de buna kızıyor zamanında çıkarman gerekiyodu bunlardan sonra yapman artık çok geç diyor seni seviyorum ama ne ilişki istiyorum ne flört heves ve istek kalmadı diyor ve en son konuşmayı da bitirdik ayrıldık ama ayrılırken dedi ki benden sonra o tartıştığımız kızlarla beraber olursan hakkımı helal etmem dedi hala seviyor da mı dedi bunu çünkü sevmese umursamazdı hala seviyor bence şu an az konuşuyoruz arkadaşca flört veya ilişki istemediğini sadece beni merak ettiğini söyledi bide seviyorum dedi ve merak ediyorum ama ilişki olmaz dedi konuşuyoruz yani normal onu geri kazanmak için ne yapmam gerekiyor hatalarımın farkında ve pişmanım kanka dediğim kızı da tamamen çıkardım biraz zamanla bana isteği gelir mi ilişki isteği bu aralar kendi kafasını dinlemesi doğru olur gibime geliyor bana döner mi benim bu süreçte ne yapmam gerekiyo?
Sevgilimle ayrıldık ama konuşuyoruz tekrar sevgili olur muyuz?