Severek ayrıldık tekrar birlikte olurmuyuz?

Üniversitede aynı ortamda tanıştık, 5 aydan uzun süredir sevgiliyiz. Yaz tatili nedeniyle birbirimizden uzagiz sadece mesaj yoluyla konusabiliyoruz. Son 1 ay yasadigim seyler nedeniyle ruh halim çok kötü durumda ve bu ruh halini de ona yansıttım. Yaklasik iki hafta once bana bazi seyleri dusunmesi gerektigini bazı sorunlari oldugunu soyledi. İlk başta saygı duydum sormadim ama merak duygusu fena agir basti darlamaya basladim sorun ne ne yaptim diye. Ama bana zamani degil diyerek reddetti. Yüz yüze geldigimizde konusuruz gibi seyler soyledi. Kabul etmektrn baska secenegim olmadigu icin tamam dedim. 2 3 günde bir nasil oldugunu soruyordum. Mesajlara cok geç cevap veriyor hep mesgul oldugunu soyluyor cok resmi bir dil kullaniyordu. Cok sürmedi ayrilmak istedigimi soyledim. Bu iliskiyi devam ettirebilecek kafada oldugumu dusunmuyorum kendimi toparlayabilmem icin bu karari verdim dedim saygi duydu tamam dedi birbirimize seni seviyorum diyerek dostca ayrildik. Bir daha konusmayacagimizi dusunuyordum çünkü ayrilmadan once hiç yazmadi sormadı ama ayrildiktan sonra bana reels atti sohbet acmaya vs başladı. Hala iletisimdeyiz laf arasinda bana bu kadar terkedip kolay bi sekilde geri donebilecegini sanma dedi. Benim dusuncem kendimi toparladiginda iliskiye hazir hissettigimde ona tekrar iliskiye devam etmek istedigimi söylemekti Ama o bu kadar kolay olmayacagini belkide hic olamayacagini ima etti. Aslında benim amacım ayrılıkla kendi degerimi korumaktı çünkü hep ben yazıyordum tek tarafli cabaliyor gibiydim Benim dusuncem yüz yüze gelene kadar zaten dogru duzgun konusamayacaktık buda uzaklasmaya ve sogumaya gidecek ayriliga sebep olacaktı. Dogru mu yaptim bilmiyorum ama su an rahatım. Cok karisik yazdım farkındayım. Yüz yüze geldigimizde ne yapmaliyim bu bi ay icinde ne yapmaliyim ki bu kizla iliskiye kaldigimiz yerden devam edebilelim.

Güncellemeler
9 ay
Eksik bilgi vermisim kızın ailesi asiri baskıcı. ilk sevgilisiyim. Ailesi instagram bile kullanmasini istemiyor. Yakalanmamak icin gizleyip kullanabiliyor. Dusunmem gerek dedigi zamanda ailebi bir problemi vardı özel oldugu icin soyleyemiyorum. Yani mesajimi gorebilmesi icin uygulamaya girmesi gerek. Normalde de hemen bakan birisi degil ama yarim saat olmadan illa cevap veren birisi. En son 7 8 saatlere kadar cikmisti mesajlarima bakma süresi
Severek ayrıldık tekrar birlikte olurmuyuz?