Arkadaslar kusura bakmayin biraz uzun olacak ama benim ben eski sevgilimi unutamiorul unutmakta istemiorum 2016 da sevgili olduk 1.5 ay sürdü sonra anlasamadigimiz için ayrildik tekrar barıştik tekrar ayrildik bir kac defa tekrarladik bunu ama hic bagimizi koparmadik birbirimizden bir sekilde barıştik bu son baristigimzda yine anlaşamıyorduk küçük bir nedenden dolayı tartışıyorduk hiç bir aldatma baska bisey yokken 7 ay gecmesine ragmen yine unutamıyorum unutmakta istemiorum bugün konuştuk pisman oldugumu yüzyüze konusmayi özledim dedim keske ayrilmasaydik dedim bana dedigi sey olan oldu geçen gitti biten bitti dedi hayirlisi bu dedi bende öyle olabilir dedi ama bendeki yerin ayni olacak dedim yaninda olduğumu bil dedim o da bana bende yanindayim herzamn dedi ve konuyu kapattım sizce biz barisirmiyiz beni severmi eskisi gibi lütfen bana birak demeyin boşver demeyin seviyorum ondan sonrasi istemiorum.
Cevabın nedir?
+1 yılO kadar ayrılıp barışmışsınız bunda da bir ihtimal barışabilirsiniz ama bence uygun birisi değil açıkçası 2 kere mi ne ayrılıp barışmışsınız olmaz diyorum da sırf böyle dedim diyede moralini bozma hakkında hayırlısı..
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 3 defa ayrilip barıştik ama hiçbir zaman kopmadik birbirimizden
En İyi Cevaplar
+1 yılBence barıssanız bile o seni sevmez artık eskisi gibi
bir iliskide ayrılık cok olunca sevgi de bir o kadar azalıyor. Fazla beklenti icinde olmamanı tavsiye ederim063 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin zaten hiçbir zaman ilk baştaki gibi olmadi ama ben ne yaptiysam unutamadim onla ilgili bir kötü anım bile yok unutmak için barisalim ben onu eski haline döndürürüm
Soran+1 yılBu sefer asla tartismicam onla
- +1 yıl
Bak canım bende bir degisik versiyonunu yaşadım bunun. Benim de ilişkim 1,5 ay filan sürmüştü. Kıskanclıklardan dolayı sürekli en ufak seylerden tartışmalar baslatırdı ama sadece mesajda yazı ile tartısırdık hic bir zaman yüzyüze tartısmadık. İliski koptu mu bir daha bağlanmaz sana soyliyim. Ona geri dönmeye calısma sen böyle yapmaya devam ettikçe daha çok yıpranacaksın
- +1 yıl
Unutmak zorundasın unutmasan bile alışmak zorundasın hayatın sadece o çocuktan ibaret olmamalı kendini unutma
Soran+1 yılHaklisin ama insan nasil unutur bilmiyorum ki unutmak istediğimden de emin degilim ben hala bana karsi boş olduğunu düşünmüyorum sadece tekrar yipraniriz üzülürüz olmasini istemior bence
Soran+1 yılPeki bisey daha sorcam daha biz ilk başlardayken beni öpmeye çalışmıştı bende istemdigimi filan söyledim o zmnadan beri asla yaklasmadi bana hic bir zaman çok sarilan çok yakinlasmadik daha dogrusu o istemiordu ssence bunun payi varmidir böyle olmasinda
- +1 yıl
Seni cok iyi anlıyorum sevdigin icin onu unutmayı istemiyorsun ama unutmalısın eger seni sevmiş olsaydı ilişkinin içindeyken böyle sorunlar yaşamazdınız ve surekli ayrılıklar olmazdı yeni ayrıldıysanız eger onla. Alakalı anıları hergun biraz daha sil telefonundan falan. Ve bu ayrılık sürecinde aglamayacaksın
Olmamasını istemesi gayet normal boyle bir ilişkiyi ben olsam. Bende istemezdim - +1 yıl
Valla bilmiyorum ama olabilme ihtimali olabilir
Soran+1 yılNasil peki biraz yol gostersen nasil davransam bugün onu sevdigimi soylemis gibi oldum oda bana hayat belki baskasinida seversin dedi anlamiorum istior gibi degil gibide
- +1 yıl
İkiniz kac yasındasınız ve burclarınız n
Soran+1 yılIkimizde yirmi ben aslan o kova
- +1 yıl
Normalde ne zaman tanışmıştınız sevgili olmadan once arkadas mıydınız yoksa hemen iki üç tanıyıp sevgili mi oldunuz
Soran+1 yılOnceden arkadastik bir sure sonra surekli karsilasir olduk sürekli konusmaya basladik ve o olsun diye cabaladi bende istedim ve oldu 1.5 ay boyunc hersey çok guzeldi sonra ayrilinca hep ayni seyler olmaya basladi
- +1 yıl
Anladım 1,5 ay boyunca ilişkiniz ne kadar. Guzeldi yani. ya da . Şöyle diyim guzel ilerlemesi icin kim daha cok mucadele etti
Soran+1 yılO daha çok mücadele etti belki de ben bu duruma getirdim o biz ayrılmiyalim diye beni kirmak istemdigi icin herseye tam diordu yapıyordu ben ise sevgisinden emin olduğum icin hep uzuyordum uzaga gitti gelemiordu ben onu sucluordum sonra bu duruma geldik zaten o da ayrilip baristigimzda soğuk konustugunda sen beni bu hale getirdin demisti
- +1 yıl
Sen neden mucadele etmedin peki iliski tek taraflı yürümez biliyon dimi :)
Soran+1 yılIşte cok yanlis yaptim salaklik yaptim hep o uğraştı sonra ben mücadele ettim ama asla ilk bastaki gibi olmadi
- +1 yıl
Kuzum valla tek taraflı bir ilişkide en cok yıpranan her zaman ilişkiyi yürütmeye çalışan kisi olur
Sen onun simdi pesinden koşmaya devam etsen bile işe yaramaz artık o eski sevgi eski heves eski deger bilmeler falan olmaz cok zor yani giden seyler gelmez daha onun icin ben yerinde olsam bırakırdım onu sevsem bile. Çünkü hepimizin bir gururu var boyle durumlarda haklı taraf her zaman gurur yapar ve her ikisi de çıkmaz bir yolda kalakalır öylece. Degmez yani uğraşmaya artık gerçekten yıpranan sen olursun ha tekrar güzelce ciddi şekilde konusmak istersen de 1 kere daha konus dok icindekileri ona göre ortak bir karara varırsınız olmayacağı varsa olmaz
Soran+1 yılHaklisin biraz zaman geçsin onla yüz yüze görüşmek istediğimi söyleyip ozmn konusucam çünkü o biz beraberken asla benj kirmk istemior daha güzel konuşuyoruz ama telefonda ile mesajda tartisiyoruz kırıyor beni
- +1 yıl
Aynen oyle biraz zaman geçtikten sonra konuşun hemen konuşmayın simdi. Konuşsan onu sıkıştırmış acele ettirmiş olursun o da seni basından sagmak icin ters cevaplar verir. Benim eski sevgilimde de öyleydi böyle olmustu hep mesajda ful kavga yüzyüze buluşunca hic bisey olmamış gibi güleryüzlü olurduk birbirimize bu ise tamamen olaydan kolayca sıyrılmaktır erkek icin
Soran+1 yılAynen haklisin öyle yapicam biraz zaman geçsin söyleyicem yüz yüze konuşunca hersey daha iyi olur diye düşünüyorum bakalim ondan sonra unutmasam bile en azindan önüme bakmaya calisicam
- +1 yıl
Evet mesajda olmaz boyle isler muhakkak buluşun karşılıklı konuşun en sağlıklısı boyle olur ama tartışmaya başlamayın ikiniz de az da olsa sakin kalmaya çalışın bazı anlarda sen birazcık alttan al onun yumuşaması icin
Ve sonuc olarak yine ayrılık olursa ayrılırsan önünüze bakarsınız ikiniz de dedigin gibi ama senin icin sunu soylemek isterim ayrıldıktan hemen sonra yeni birini bulmaya yeltenme sonra bulduğun kisi senin icin yara bandı olur en fazla
Şöyle bir 2-3 ay ara ver kendine gel kafanı topla ondan sonra bul
Soran+1 yılYok asla birini bulmaya calismam 7ay oldu Simdiye kadar birden fazla insanla olabilirdim ama içimden gelmiyor çünkü çok boş ve sacma gelior
- +1 yıl
Aynen öyle ben eskisinden ayrıldıktan 1 hafta sonra burdan biriyle tanıştım aramız iyi ama biseyler eksik gibi yani ne yapsam bilmiyorum
Soran+1 yılBende kendimden biliyorum ne kadar unuturum diye ya da mutlu olayim diye beraber olsanda hiçbir zaman onla olan duyguyu vermior bir kere bende o hatayi yaptim unuturum filan diye ama olmadi 1 hafta gecmeden ayrildim
- +1 yıl
Aynen oyle. Bu çok dogru Şu an iki. Kisi arasında gidip geliyorum birinden kesin ayrılıcam zaten o kesin de biri burdaki biri de instagram dan tanıştığım cocuk burdaki 2,5 ay öbürü 1 yıl 😶😕
Soran+1 yılBende sevgilimle instgramdan tanıştım ve iyiki tanıştım dedim bence 1 yil dedigin insanla devam et bu kadar süre sürmüşse bnce daha iyi olck senin icin
- +1 yıl
Valla bir de askerde Şu an ikisi de ama instagramdaki cocugun gelmesine daha 4 ay var öbürü 1 ay
Onca sey yaşadık birbirimizden nedense hic kopmadık
Soran+1 yılKopamadik diorsan demekki seviorsun bence kalbinle hareket et iki kişi birden yürütülmüyorr
- +1 yıl
Burdaki cocuk da niyetinin ciddi oldugunu söylüyor hep 2-3 ayda ne kadar ciddilesir ki bir insan
Soran+1 yılÖyle deme bence bir insn birini gerckten severse oyle ciddi düşünür benim yakın arkadasimda daha yeni 1 ay oldu sevgili olani cocuk cidden evlencegi kiz gözüyle bakior herseyi düşünüyor oturacaklari yeri esyalri bile konuşuyorlar dha 1 aydir beraberler
- +1 yıl
Bu bendeki cocuk da oyle iste bu insanı biraz sıkar ben sıkıldım açıkçası ustelik farklı sehirlerdeyiz
Soran+1 yılBunu ozmn belirt evlilik düşünmediğini söyle çünkü devam edecek
- +1 yıl
2-3 sene sonra düşünüyo evlenmeyi o bende okuduktan sonra düşünüyorum suanlık bilmiyorum sanırım ayrılıcam herkes ayrıl diyor olumsuz şeyler söylüyor
Soran+1 yılNasil bir ilişkiniz var bilmiyorum ama sevmiorsan ayril bncede hem o daha fazla hayal kurmaz sende istediğin insanla bunu düşünürsün
- +1 yıl
Genel olarak başta iyiydi bu gune kadar kavgamız tartışmamız olmamıştı ama son birkaç haftadır. Neden bilmiyorum ama konuştuğumuz şey hakkında ne söylesem hep yanlış anlıyordu beni bende hep doğrusunu ifade etmeye çalışıyordum ama halbuki yanlıs anlaşılacak şeyler de söylemiyordum. Son zamanlarda hep bunlar oluyor ve doğrusunu ifade ettikten sonra yine mevzuyu uzatmaya devam ediyordu şüpheye düşüyor gibi hissetmeye başlamıştım ben artık
Soran+1 yılYani belkide senden okadar emin degil o yuzden yanlis anlamaya meyilli
- +1 yıl
Ama ilk zamanlar böyle yanlış anlamazdı beni niye. Birden böyle oldu anlamıyorum
Soran+1 yılBiliyor musun benimde ilk baslar öyle değildi hersy çok güzeldi ayrilip baristiktan sonra hersyi yanlis anlr olduk güzel bisey diorsak bile altina acaba kötü biseymi dior diye düşünür olduk yani bence artik eski sevginin ya da heyecnin kalmasiyla alakli bir durum
- +1 yıl
Hım anladım haklısın galiba ondan da olabilir belki de
İnstagramdaki 1 yıl konuştuğum cocukla da eskiden ufak yanlıs. Anlaşılmalar olurdu ama sonra geçti şimdi daha iyiyiz bu cocuk ise herseyi yanlıs anlar oldu sırf son zamanlarda böyle olduğumuz icin bu 3 gündür cok ama çok az konuşuyorum onunla burdaki çocuktan bahsediyorum
Ve o da ben yazmamaya başlayınca azalttı yazmayı sabahları gelir günaydın filan yazardı onu da yazmamaya basladı gun icinde 1-2 kere gelir oldu o da konuşmamaya basladı benle
Soran+1 yılBenimkide aynen öyle oldu ilk baslarda neler derdi ayrilip barıştik artik cok az konusrduk olduk güzel şeyler bile demz olduk birbirimize hep yanlis anlasilmalar ama iste ayrılmayida istemiorum ve hala dönmesini bekliyorum
- +1 yıl
😐 bana da derdi hic Ayrılmayalım falan biz. Bu zamana kadar hic ayrılık yaşamadık ama bilmiyorum ben bir de farklı sehirlerde olduğumuz icin olmayacağını düşünüyordum mesafe onemli degil evet ama herkesin de kendine göre bir hayatı hayat tarzı var direkt onemli degil diyor herkes ama bana gore önemli
Soran+1 yılBak bence nasil yap biliyor musun şu an bana yazdıklarının aynısı onada söyle zaten ayrilmayida düşünüyorsun hem aklinda biseyde kalmaz bitersede biter
- +1 yıl
Aynen herkes. Bitir diyor senin söylediklerini söylüyorlar hep bende bitmesini istiyorum ama aramız bu zamana kadar iyi ilerlediği icin bir anda gelip ayrılsam sacma olur gibi geliyor ama bir sekilde bitecek sanırım ben bitirmesem de o bitirir. Belki zamanla icinde
Soran+1 yılNiye onun bitirmesini istiorsun sem git konuş degistigini söyle hani icinde ne varsa söyle bisterse bitsin
- +1 yıl
Ya bana agır konuşursa sitem ederse hani birbirimizi bırakmıycaktık evlenecektik şöyle böyle olcaktı falan
Soran+1 yılOzmn niye simdi böyle davranior
- +1 yıl
Aynen iste sorun da orda bak bugün tek bir kelime yazmadı
Soran+1 yılIşte sırf bu yuzden ona demelisin yoksa böyle giderse daha çok takicKsin
- +1 yıl
Peki o 1 yıldır konustugumla ne olacak
Soran+1 yılOnu seviormusun ya da sadece senle ilgilendigi icin mi var
Soran+1 yılIkisi icinde hangisi sende daha baskin
- +1 yıl
Tam anlamıyla seviyormuyum bilmiyorum ama bir sevgi var bir . Hoslantı var sanki ona karşı içimde
Soran+1 yılPeki sana birini seç deseler hangisi dersin
- +1 yıl
Simdi şöyle diyim burdaki cocuk biraz sabırsız en yakın zamanda herşey bir anda olsun istiyor yani konuşmalarından ben böyle hissettim. Öbürü ise ona göre cok daha sabırlı ve gelecek hakkında fazla konuşmuyor ve gecenlerde mesela. Bana gelecekte hic birimizin belli degil ne yapacağımız falan ne soylesem yalan olur seni kandırmak sana yalan soylemek istemem filan dedi neyse onu söylüyorum buna rağmen istiyorsan beni kal * istemiyorsan gitmekte özgürsün dedi ama bir yandan da kalmamı istedigini hissediyorum ben
Soran+1 yılŞimdi canım senin kalmani istese sana sen bilirsin gibi cumleler kurmaz ne kadar öyle hissediorum desende ama diğeri diorsun aceleye getiriyor sence hagisi seni sevior ni dusunsene
- +1 yıl
Evet dogru cok ama cok düşünüyorum yine de bir sonuca varamıyorum düşünmekten çıldırıcam nerdeyse artık cidden hep. Böyle içim içimi yiyor yakıyor sanki
Soran+1 yılcanım anlıyorum seni ama böyle yaparak daha çok düşünürsün birini hayatindan cikarmalisin böyle devam edersen olmaz simdj canım ayni yerde oturdugun insanlar 1 yıldır konuşuyorsun seni sevior evlenmek istior aceleye getirio diğeri ise tam aksine zamana birakior ki bu aralar sanirim soğuklasmis hem de uzaktasiniz bir sureden sonra insan sıkılır bunalir ne kadar seviorum dese bile beni dinlersen eğer ona herseyi acik acik soyle neden böyle olduğunu onun cevaplarina göre kendine bir yol cizersin ayrilirsanda ayrıl zaten seni seven baska biri var ve hayatina onla devam etmeni tavsiye ederim
- +1 yıl
Kuzum biraz karışmış bak nasıl anlatayım tekrardan
İkisi de askerde şu an
Biri normal hayatta başka sehirde yaşıyor o burdan tanıştığım cocuk. Her konuda acele ettigini soyleyen de gelecek ve evlilikten bahseden de o. Benim ayrılmayı düşündüğüm cocuk da bu. 10 dan fazla sevgilisi olan da bu. Bu cocuk biraz sabırsız aceleci bir çocuk. Askerden dönmesine bir ay kaldı bununla tanışalı 3 ay olmak üzere askerden sonra benle buluşup yanıma gelmek istiyor ama ben istemiyorum ayrılmayı dusundugum için
Soguklastıgım cocuk bu cocuk
Biri de bu instagramdan tanıştığım 1 yıldır konuştuğum çocuk. Bu da askerde bunun gelmesine daha 4 ay var bu ben gibi icine kapanık sessiz aynı kapalı kutu gibi
Dugularını icinde yaşıyor aynı zamanda. Bu çocuğun hic sevgilisi olmamış bununla bir kere bulusmustum
Bu cocukla aynı sehirdeyiz duygularını ne demek istedigini. Filan anlayamadığım anlamakta güçlük çektiğim cocuk da bu bu cocuk zamana bırakıyor gelecekten her zaman konuşmuyoruz
Soran+1 yılcanım anladigim kadariyla sen ordsn tanistigin cocuga daha yakinsn simdi ordan tanistigin cocuk bence seni sevior ve deger verior ama bu aralar bnce biseye cani sıkılmış olabilir bisey duymuş olabilir kendini bir geri cekmis eger seviorsan bence senin bir adim atmam lazim seven insan çok bulunmuor instgramdan tanıştığın cocuk ise cok ciddi düşunmuor gibi daha çok zaman gecirmek icin ne olursa olsun gibi düşünüyor insan ne kadar icine kapanik olsa bile sevdiği belli eder bnce ama sen bilirsin gönlün kimi istiyorsa onla devam et kim ne derse desin ayril deselerde yapma sonradan pisman olursan sen istiorsan yap
- +1 yıl
Ben birinin beni 2-3 ayda gercek. Manasıyla sevebilecegine inanmıyorum o yüzden hislerine de inanmıyorum
Soran+1 yılInanmiorsan zaman ver ona gostersin kendini belkide gerckten seviordur bazen öyle olur bir anda seversin evlencegim kiz dersin bence elinle itme onu zaman ver Şu an senle soguk konuşuyorsa belkide senin istemedigini düşünerek öyle davranıyordur
- +1 yıl
Bir sürü sevgilisi olmuş kullan kullan çöpe at misali. Böyle sevgili olmaz ondan bana
Aşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı. Sevebilir aynı drum benim de başım var 15 aylık ilişkim bitti boş konudan 2 hafta oldu hatta biteli şahsen o ben hala seviyorum açık fotoraf falan ekledi erkek eklemesine rağmen yanlış anlaşılma oldu bizim dr aramızda
015 Yorumla
Soran+1 yılIşte bizde hep böyle şeylerden dolayi tartışıyorduk hep altan aliordum ama artik bikmistim altan almaktan bu duruma geldim ama barışmak istiorum tekrar eskisi gibi sevmesede boş oldugunu düşünmüyorum
Soran+1 yılAslinda ikimizinde değildi tartismistik aksam konusunca özür dilemek istedim ama o herseferinde ayni oldugunu mutlu olmadigi söyledi bende ozmn mutlu olacaksan bitsin dedim o daha yakindi ayriliga
Soran+1 yıl7 aydan beri ben iki defa mesaj attm halini hatrini sordum dün o atti konuştuk ona yüz yüze konuşmayı ozledigimi söyledim oda kavgasiz olursa bende dedi tekrar dedim olmaz ben artik öyle yapmam dedim keske ayrilmasaydik dedim oda bana gelen gecti biten biti dedi bende barışmak degil niyetim ama bendeki yerin hep ayni olacak dedim oda zamAnla baskasini seversin belki dedi sanmiorum dedim konuyu kapattim
Soran+1 yılIşte üstüne gitmek istemiorum daha kötü olur diye nasil davranyim onuda bilmiorum
Soran+1 yılOnu istiyorum ne olursa olsun ama zamanami bıraksam bu konulara girmesemmi diye düşünüyorum bir andan boş birakirsam tamamen gider diye düşünüyorum
Soran+1 yılIlk baslarda yakinlasirdik biraz ama ayrilip baristiktan sonra elimi bile tutmaya çalıştı hatta bazen ben yaklasinca bile çok istekli olmadigini gördüm ama istediginide biliyorum neden böyle yapior anlamiorum
Soran+1 yılÖyle olsun 😊 peki sen bir erkek olarak ne yapmami onerirsin
Soran+1 yılHaklisin aslinda teşekkür ederim😊
+1 yılbokunu çıkarmıssın sende yeni birini bulamayan insan eskisine dönmek için sebep ararmış eskiler öyle der :D
03 Yorumla
Soran+1 yılEskiler yanlis demis benim hayatima birden fazla insan girmek istior birine sans vereyim diorum ama onu baskasina değişmek istemiyorum baskasina kimse olmasin istiyorum
- +1 yıl
tamam sen psikopatsın :D
Soran+1 yılNe alaka anlamadım 😂
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
+1 yılUmut et dua et umarim olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılUmut hep var dua da ediyorum ama aynı
barışsanız bile eskisi gibi olmayacak
01 Yorumla
Soran+1 yılBarisalimda eskiye ben döndürürüm onu
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Barışsanız bile eskisi gibi sevmez sanırım.
31 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum buna ragmen istiyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem