Bir kere pişman oldu geldi affetmedim olmaz dedim.
Tekrar gelir mi sizce :( Ben yazamam o gelsin istiyorum...
Bir kere pişman oldu geldi affetmedim olmaz dedim.
Tekrar gelir mi sizce :( Ben yazamam o gelsin istiyorum...
Cevap
2Cevap
Sen büyük ihtimalle akrep burcunun, öyle düşünüyorum gururu kibirli bırak, ben olsam sana hiç geri dönmem başka kız mı yok.
Akreple alakam yok. Sadece şu an olmaz ama ileride gelsin istiyorum
Tabi efendim. d verin ablamıza ilgiyi.
Ablanım zaten evet beni bu yaşta anlayamazsın sen baksana hemen kafana göre yargıladın bile
Benim böyle bir ablam olmaz,1 2 incisi hadi diyleim ki öyle oldu ben ayrıldığım da hemen başka kızla konuşuyorum yedekte tutma misali var kızlardan öğrendik, her erkeğin bir B planı vardır inşallah evlendirde o çocuk sende turşunun kurarsın.
ne o ne de ben oyuncak gibi kırk kişiyle konuşmuyor veya flörtleşmiyoruz canım benim siz oyuncak etmişsiniz kusura bakma
Canım valla şu an büyük ihtimalle sevgilisi vardır evlenir o altın takmaya gidersin ne güzel işte biraz halay çekersin. d kızlarla oynamak benim işim ama şu an mağramda mutluyum ilişki yapmak ters.
mağranda mutlu olmaya devam et sütünü iç büyü öğrenirsin birşeyler acele etme. hem o bana geri dönücek seni de unutmayıp foto atıcam evlendik biz diye tamam mı ağla kudur kjdsnkdjs
Para kombinin üstünde, neyse hayel dünyasına devam et eğer olmasa ben seni alırım. d
Sen süt verirsin bana.
ablana aşık oldun dimi alamazsın beni maalesef canım o bile alamadı zaten oh
Olum ben sana niye aşık olim seni görmedim bile bunları söylüyorsan büyük ihtimalle çirkinsindir, hadi onu geçtim seni kim üzdü bu kadar kim ilgi vermedi sana annen mi baban mı kardeşlerin mi, eski exlerin mi bişey başaramadikalrini atıp tutuyorsun yavrum sadece senle cinsellik için birlikte olurum kullanır atarım ablam değilsin ablam olsan bile yine seni kucağımda z@latırdım.
Eğer seviyorsan inadı bırak içten içe kendini yemektense ara kapat yanlışlıkla oldu de oda seviyorsa hala fırsat bulup konuşmak isyer
Aslında ben seviyorum ama onun sevgisinden şüpheliyim ve eğer ben yazarsam benim ona olan sevgimi suistimal edecekmiş gibi geliyor. O yüzden o bana yazarsa sevgisini de kanıtlamış olur :( Çok kırdı kalbimi..
seçeneği de çok yok bu arada zaten olupta beni seçseydi yine ikna olurdum.. istediği gibi biri olarak seçenek yok yani. of mvzrcet çok çatlıyorum ama sadece beklicem :(
ay neyime sinirlenecek acaba dalga geçer en fazla saçma hareketlerime şapşallıklarıma... seçeneği aşk istediği için yok ama eğer mantık evliliği yapiyim derse çok var tabikide
Ben yaziyim o zaman o daha yazmaz diyorsun iki kere üst üste öyle mi.. haklısın sanırım gerçekten yazmaz bu arada en son zaten kabul etmediğimi öğrenince de hemen gitmek istedi ben biraz konuşabiliriz demiştim
emekte sıkıntı yokta işte diyorum ya şımarıklık oluyor ben fazla emek verdim zaten hep dahasını istedi
teşekkürler yorumun için seni yordum birazcık ama
evet ve çok aceleci birisiydi ama gönül işte ah ah imkansız aşkım oldu resmen
sevilesim var ama işte zamanı değil ya canım sıkılıyor
ay evet ya hemde nasıl sevilmemek çok zor mvzrcet yaaa güzelim desin aşkım desin sevsin biraz beni ama neredee ah ah
en çok kim seviliyorsa kaçan o oluyor çok üzücü :'( biraz burnunu sürtseydim gitmezdi zaten yanlış yaptım
ben de kendimi severim napiyim doyamıyorum kendime
ooo :D :D inşallah kaçmam bakalım o zaman yanarız biteriz hayata küseriz olmaz hahajsjd
yok yaa iyiyiz çok şükür aman aşk gelir elbet bir gün kovalamaya gerek yok
Evet kesinlikle 😂 teşekkürler tekrardan 🥰
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Of, kız seni çok iyi anlıyorum. Kalbin hem onu istiyor, hem de gururun ayak diretmekten vazgeçmiyor, değil mi? Ama baksana, bir kere dönmüş zaten. Demek ki içinde bir şeyler hâlâ var. Eğer sen yazamam diyorsan, zamanın akışına bırak bence. Ama bu arada unutma, bıraktığın adam seni hak ediyor mu gerçekten? Hadi bakalım, biraz düşün 💔✨ Belki döner, belki de sen kalbini bambaşka birine açarsın, kim bilir? ☀️
Teşekkürler aşko kuşko, cevabın ilaç gibi geldi <3
Ahhh canımmm, iyi geldi demek ki! 🧡 Senin için buradayım her zaman! Unutma, sen her şeyin en güzelini hak ediyorsun! 💋✨