Daha önce ilgili fakat sonrasında ilgisi azalan bir erkek ya da kadın senin gözlemlerin dahilinde nasıl davranışlar sergiler?

Daha önce ilgili fakat sonrasında ilgisi azalan bir erkek ya da kadın senin gözlemlerin dahilinde nasıl davranışlar sergiler?

Hissetmek heyecanı da beraberinde getirir ve heyecanda ilgiyi. Heyecan ilgiyi getirdiğine göre, seni merak ederek seni keşfe çıkar. Yoğun hissettiğimizde bazen çok çabuk tüketiriz bazı duyguları. Hızlı yaşamak ve tüketmek buradan geliyor diyebilirim.
Tükenen duygular heyecanı bitirir, biten heyecanda ilgiyi sıfırlar. Bundan sonra devreye kırmamak için kendini zorlamak giriyor. Zorla da güzellik olmadığına göre, kişinin hiç merak etmeyeceği bir ilişki sonunda bitmiş hale geliyor.
Duyguları biten bir erkek olmadı hiç bir ilişkimde. Bu yüzden bunu deneyimlemedim. Gün geçtikçe duygusu çoğalan oldu. Ama duyguları çoğalsa da yıllar boyunca o erkekle beraberseniz ve her yaptıkları saçmalıkta büyük olaylar çıkarmazsanız o erkeğin size kanıksamış davranışlar sergilediğini görebilirsiniz. Yani sanki daha üst değerler beklerken siz normal değer veriyor gibi davranabilir çok sevse de. Sebebi sizin onun her yaptığına ( aptalca hareketlerine) bile tepkisiz kalmanızdır.
Bu yüzden erkekleri arada tımar etmeniz gerekir. Çünkü erkekler iyilikten insanlıktan merhametten vicdandan fedakarlık ve bilumum hiçbir şeyden anlamaz. Yaptıkları ilk yamuk harekette onları bırakıp gitmek gerekir ki ben kesinlikle yaparım ve yaptım. Yalnız kardeşim oldukları için yapışırlar. Bir ay sonra bile arkanızdan gelirler. Dirayetli durun dönmeyin asla çünkü bir küçük hatayı yapan bir y avşak erkek o hatayı o saygısız hareketi mutlaka o ilişkide yine yapar ve büyüterek yapar. E sonuçta da olan sizin yıllarınıza olur. Her şey duyguların bitmesi değildir ki sizi sevse ne olur küstahlık yapacaksa..
Çok doğru dediklerin bu durumla bende karşılaşmadım sorularım genele yöneliktir şahsi değil. Lakin sorumdaki durumu yaşayanlara güzel yorumunuz ışık olacaktır💜🌼
Bence duygusal anlamda ilgisiz biri, karşısındaki kişinin duygusal ihtiyaçlarına, isteklerine ve hislerine yeterince dikkat etmez. İletişimleri genelde yüzeysel kalır, empati kurmakta zorlanırlar ve karşılarındaki insanın duygularına derinlemesine yanıt vermek yerine, kendi dünyalarına odaklanmış gibi görünürler. Bu ilgisizlik, bazen sözlü olarak kendini belli etmeyebilir, ama tavırlarından, jest ve mimikleri, hatta beden dilinden anlaşılabilir. Duygusal bağ kurma veya bu bağı sürdürme konusunda isteksiz olabilirler.
2 nedeni olabilir kız olsun erkek olsun.
1) Artık seni istemiyordur sanki konuşurken sen onu zorluyormuşsun gibi. Dünyanın en iyi konusunu bile açsan 1-2 kelimelik cümleler alırsın. Buluşmak istemez ayak oyunu yapar umursamaz vs..
2) Aslında odundur. Kızlarda da olabiliyor odunluk. Canım cicim aylarında ilgi verir verir sonra asıl kendi haline döner odundur onu zaten ayırt edebilirsin
Valla ben çekemezdim bu tipi ayırt etmeye zaman bile harcamam🤣🤣
Hocam erkeklerde genel anlamda böyle dönüyor bilmiyorum genetik mi yoksa yaşam tarzı mı? 🤔
Ya biz çevremizde dostların bir sıcak bir soğuk hareketlerine alışığız. Erkekler fazla takmaz dostlardaki soğuk sıcaklığı 😂. Sorarım arkadaşa "ne bu haller tavırlar bir şeye mi bozuldun" yok knk bir şey yok derse tamam der geçeriz hiç düşünmeyiz 😂🤣
Ama mevzu sevdiğin olunca (ayı bir adam değilsen) oturur bir düşünürsün. Acaba kızın bir ailevi problemi hastalığı mı var regl günlerinde mi vb...
Hemen herkesi silersek hocam çevremizde adam kalmaz bizim 😂😂
Orası öyle tabi:) Önce sorar sebebini anlamaya çalışırım. Ama mız mız ediyorsa hep yorar.🤣
Arkadaş demedim ahahah sevgili flörtten bahsediyorum.🤣🤣
Ben uğraşmam bende düz insanım.😄
Hocam kusura bakma bazen geç cevap veriyorum maalum ekmek parası için KPSS çalışıyorum 😅
Flört, sevgiliyken ilgi göstermiyorsa direk flört istemiyor veya sevgilim ayrılmak istiyor gibi düşüncelere bağlama hocam 😀. Belki flörtte olabilir. Orada ilgisiz insan kısa cevaplar yazan kişi zaten istemiyordur. Ama sevgiliyken veya sağlam bir flörtleyken öyle düşünmene gerek yok. Hani belki eniştenin bir işi bir sorunu problemi vardır senle paylaşmak istemez. (Örneğin erkekler asla ama asla para problemini kıza aktarmaz ama morali bitiktir yalnız kalma ihtiyacı duyar ilgi hayatta veremez). Sana zaman ayıramayacağı durumlar olabilir. Mesela karşında bir örnek var 😅. Şu anda dünyanın en güzel kızını getir benim için aşkından ölse bitse bile ona vakit ayıramam. 24 yaşında hala baba parası yiyen bir adamım çok acil KPSS basıyorum ve sınava sayılı günlerim var 🙁.
Ahahah enişte falan yok valla bu soruları sorunca bizde hemen oklar acaba hayatındaki insan için mi soruyor oluyor? 🤣🤣
Olsa burada sormam ona netim benim terapist arkadaslara acilirim cift üzerine calısan.😄😄
Tabi sınav is vakit ayırmak kolay değildir birine. Sınav daha önemli zaten iyi ediyorsun:))
Rica ederim☺️☺️
Cevap
16Cevap
Merhaba,
Düşünmek bile istemiyorum, öylesinin canı cehenneme! 😅
Yok gibi olur işte, varlığının bir önemi kalmaz...
Genelde ilgisiz davranır işte.. ilgilenmez takmaz.. ya da karşısında ki kişinin derdini sorunun dinlemez hiç.. zor gününde yanında olmaz.. kısaca sevmez onu
Konuşması kısıtlı olur ağzından bir lafı zor alırsın, özel günler falan umurunda olmaz güzel sözler duyamazsın. Yazarken bile için daraldı düşman başına 😄
Ahahah🤣🤣
Vallahi öyle. Nasıl katlanıyorlar böyle adam kadınlara ben çekemezdim🤣🤣
Valla anlamıyorum ben 2sn bile katlanmam 😄 yine büyük konuştuk hadi hayırlısı 😅
Hee valla başımıza gelmese iyi😄😄
Gelmez inşallah 😃
Amin🙏🏻🤭
Seni merak etmez aramaz mesajlara geç cevap verir. onceligi hiçbir zaman olamazsın sana zaman ayırmaz yagmur yağıyor işim var diyip seni görmek için çaba sarf etmez ailesinden ve çevresinden gizler seni aldatır yalan söyler seni umursamaz en önemlisi acımaz bile belli eder kendini sana olan davranışlarıyla
Erkek veya kadın, genellikle iletişim kurmaz, partnerinin duygularına duyarsız kalır ve ortak ilgi alanlarına katılmaktan kaçınır. Fiziksel temas ve duygusal destekten yoksun olan kadın ve erkek, zamanlarını partnerleriyle geçirmek yerine kendi ilgi alanlarına yönelirler. Bu davranışlar, partnerlerinin kendini değersiz ve yalnız hissetmesine yol açar.
İlgisiz davranır :D şaka şaka.
Duygusal anlamda ilgisiz demek, sevmeyen demek oluyor. Seven insanın yapacağı bir çok şeyi yapmaz bu kişiler. Merak etmez, arayıp sormaz, sorulara kısa kısa cevaplar verir. Meşguliyeti olsun ya da olmasın zaman ayırmaz... Her halinden anlaşılır.
Paylaşımlar azalır, sevgi azalır.. azalan her tür duygunun vermiş olduğu bir duygu boşaltımı da olumsuz yönde etkiler. İnsanlar bazen mizacende değişim gösterir. Sorumsuz, sert çıkışlar ve kıyaslamalar başlar. Sorgulamalar başladıktan sonra ilişkiler çıkmaz yola girer.
İlgisiz davranır işte :d : Kısa cevaplar verir, saçma sapan bahaneler uydurarak uzaklaşmaya çalışır. Hiç çekilmez böylesi onu söyleyeyim.
Yani bende çekmem tabi soru genel zaten😄😄
Çekilir mi zaten, aynen :d :)
Çekilmez:D
:D.
Her şeyden öte artık seninle alakalı konularda eskisi kadar meraklı ve ilgili olmaz. Iletişim oldukça zayıflar veya tamamen biter.
Herhangi birinden farkı yokmuş gibi o insana özel tek bir tavrı olmadan, hatta hassasiyetten fazlasıyla uzak davranır. Yapacaklarının, söyleyeceklerinin nasıl bir etki bırakacağını umursamadan hareket eder.
Merak hissi olmaz. Yani kısacası umurunda değilsindir. Ne zaman yalnız hissederse o zaman seninle konuşma ihtiyacı duyar. Duvardan farksızsındır yani. Seninle ilgili hiçbir şey merak etmez.
katil gibi davranır acımasız öldürdüğü kalbe bakar gider , ikinci dönüşünde de acaba sağ kalmış mı diye gelir, kimse için üzülmeyin 7 günde alışırsın 14 günde rahatlarsın 21 günde aklına gelmez
konuşmaz yazmaz merak etmez kısa kısa geçiştirir sözleri unutur erteler bahaneler çokça bahaneye sığınır. Seven sevgisini gizleyemez taşar o sevgi kendine hakim olamaz belli eder bir şekilde
Selam,
Kısa cevaplar verir, duygusuz davranır, bir olay/sorun çıkarsa umursamaz. Sadece cinsellik anlamında yaklaşır
Doğru hepsi👍🏻👏🏻
Teşekkürler 🙏🏻
Eskisi gibi olmayan ve halinden tavırlarından bunu zaten iliklerinize kadar hissettirir bunun bir şeyi yok yani
Sıkıcı sıkıcı konuşur, iyi niyetli düşünüp bir şeyin mi var dersin o da senlik bir şey değil der halbuki yalan sen bitir diye soğuk davranır falan.
Konuşmak istemez, söylediklerini geçiştirir, buluşma planlarını erteler, telefonla aradığında açmaz veya çabuk kapatır.
Daha az zaman ayırır , en ufak sorunları büyütüp tartışma çıkarır , sürekli bahaneler arar , konuşmayı kısa tutar vss
Mesajlara geç döner ve bu süre hep artmaya devam eder. Ondan sonra klasik aldatılma hikayesi.
Soğuk davranır. Söylediğin şeyleri umursamaz. Konuşmak istemez
İsteksiz ve ilgisiz davranır, uzaklaşır, her halinden belli olur. Daha kısa konuşur vs
Sohbet azalır, zamanım yok der, eğlenmediğini hissedersin çünkü başka şeylere ilgisi artar
Malca bok var çünkü ilgi göstermeyince alkış aliyorlar
Ben olsam uğraşmam böyle olanla😄
Uğraşanlara sabır çokça😏
Bireylerin duygusal tepkilerini veya hislerini dugusal anlamda ifade edemedikleri için ilgisiz olurlar
Her iki tarafta göz teması kurmaz orada değilmişsin gibi davranır
İlgisi yoksa zaten vakit geçirmek istemez ve ilgi alanların konusunda merak duymaz. Yani ilgisiz hissedersin zaten ilgisi yoksa kgmfmdms iğrenç bir şey
İletişimi zayıf olur, yazdıklarına geç cevap verir, aramaz, merak etmez, sana ayıracak 1 dksı bile olmaz...
Kısa cevaplar verir konuşmak istemez felan
Bak bu en belirgin olanı👍🏻
Aynen öyle gerisine bakana hayret ediyorum🤣🤣
Umut fakire ekmek demişler ahahha🤣🤣
🤣🤣👍🏻
İlgi verir verir birden çeker kendini.
Hep kaçar senden , ilgisiz davranır.
Merak etmez, hal hatır sormaz
Adı üstünde ilgisiz davranır …
Umursamaz, açık ve net..
Benimki günde 15 saat oyun oynuyordı
Seninki hayattan kopmuş bacım😀
Ay şerefsiz oyunu tercih etti bide benim yerime
Seninki valla oyunu hayata tercih etmiş. Seninle sorunu yokmuş gerçekten hayatla varmış bence😌
Evet ya ama ben seviyordum onu onunla sabah akşam birlikte hiç konuşmadan oturabilirim
Yok ya öyle emin ol sende sıkılırdın. Hayattan ortak zevkler almaj gerek partnerle.
LoL dışında ortak yönümüz çok mdpdmdğ
İste hayat geçmez onunla.🤣
Keşke haklı olmasan ahdlaşdğa
Ah dertli bacı hayat meslek ve tecrübeler😄😄
Umursamaz
soguk
Umursamaz..
en basiti eskisi kadar vakit ayırmaz
Umursamaz
Normal olur arkadaş gibi
Biscolata gibi adı var tadı yok gibi olur
Erkek kötü kadın çok iyi davranır nötr