- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılİkisi de çok güzel çekilir aslında. Duygusunu kaybetmiş bir insana ben yerleşemem ve kendimi ona veremem. Duygunun olmadığı hiç bir ilişkiyi ilişkiden saymıyorum. Öbür türlü alma verme takasına girer. Sadece problemlerde duygusal tepkiler yerine, olgun tepkiler vermek gerekiyor
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. İkisi de , ne anlatırsan anlat , ne kadar mantık dışı olursa olsun o duygulardan çıkarmıyorlar. 🤣
19 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılDuygusal insanlar kolay kolay insanları incitmez. Duygusal insanları incitmesin kimse. Eksi diye gören oluyor fakat bence eksi bir davranış değil
00 Yorumla
Duygusal erkek çekilmez ta o ne öyle 😀
17 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂😂😂 uyuzsunuz varya
- 1 yıl
- 1 yıl
Bı kadın bir erkeği aglatiyosa o erkek onu gerçekten seviyordur ama 😉 iyi günler diliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 21,9b cevap paylaştı.
u 1 yılher ikisi de duygusuz bireylerden 10-0 öndedir.
55 Yorumla- 1 yıl
Aşırı duygusallık o kişiyi mahveder :D ben çekmem zaten djf
- 1 yıl
- Kişilik & Karakter konusunda 206,3b cevap paylaştı.
u 1 yılDuygusal insan severim ben. duygusuzlardan daha iyidir
50 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ikiside çekilmez. Sulu göz insanlardan haz etmem.
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMesela imkansız bi aşkım olmuştu duygusal biriydi ama mantıklıda düşünürdü , duygusal biri olarak öfkesine yenik düşmez kendine hakim olabilirdi ama konu ben olduğumda duygusaldı bana çok bağlanmıştı ayrılmakta zorlandık yani demem o ki seviyesinde bi duygusallık iyidir.
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBende hala ağlıyorum canım. Ağlamadığını nerden biliyorsun ya da şöyle sorayım duygusal biri degilmiydi?
Cevap sahibi1 yılEvet bende görmedim ama görmediğimiz içinde emin olamayız ağlamış olabilirler 🥺 çok özel değilse neden zorunlu ayrılıktı sizinki?
1 yılBir Erkeğin duygusal olması bu yorumdaki kızlara neden batmış onu anlamadım. Bizimde duygularımız yokmu kardeşim, siz duygusal olarak şımarıp ilgi alacaksınız diye biz duygularımız yokmuş gibi mi davranalım yani.
26 Yorumla- 1 yıl
Klasik tr kızı işte ne bekliyorsun ki
- 1 yıl
@Jeasica duygusallık terimi göreceli birşeydir. Belki psikolojik belki kasıtlı orasını bilmiyorum. Ama erkekler taş gibi sağlam duracak diye bir kaide yok. İsteseler Kadınlarda sert gözükebilir, kalıplaşmış bir millet olduğumuz için bu zor oluyor. Ama inan bu yorumdaki kızların çoğu bütün ilgi kendilerine yönelsin diye istemiyorlar bu durumu. Çünkü misal veriyorum, erkek çok sıkıntılı bir süreç içerisinden geçerken karşı cinsten takma tırnağın kırıldı diye bildirim alabiliyor. Kızlar ilgi manyağıdır bunu inkar etmenin anlamı yok. Hiçbir kızda bir erkeğe ilgi vermeyi istemez, baştan sona bundan ibaret.
- 1 yıl
İlgi görmeği seviyoruz, kim sevmezki dimi? İnsan tüm duyguları ile donatılmış olarak dünyaya geliyor, seninde dediğin gibi erkekler kasınlara oranla fiziksel olarak güçlü olduklarından duygusal davranışlar sergilemesi kabul edilemez görünüyor. Halbuki erkeklerde duygusal anlarda üzülme , ağlama gibi hisleri ile içlerini boşaltmalılar. Hepimiz insanız
- 1 yıl
Bu kadar işte 🙂
- 1 yıl
Klasik tr kızı kendini yine belli etti ağlamak sızlamak kadınlara özel bişey mi aq ne biçim bir zihniyet bu
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Herkes lafta duygusal erkek ister güya ama nerde keko var gider onu bulurlar sonra erkolar kapatılsın diye öterler. Duygusal erkeği üzersiniz siz. Her şeyin azı iyidir
22 Yorumla
1 yılDuygusal erkek hiç sevmem karakteri sağlam duygularına hâkim erkek severim.. Ben de pek duygusal değilim ve bununla gurur duyuyorum..
20 Yorumla
1 yılKırılgan insanlar bir yerden sonra çekilmez hele ki bu bir erkekse. Duygusallık bence çok başka bir şey hepimiz insanız ve duygularımız var ama kırılgan olmamalıyız, kadın narin olabilir kırılganlığı anlaşılabilir de erkekte pek öyle olmuyor durum
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bence duygusallık kadına yakışır. Erkek de duygusal olursa ikisi birbirini yer. Birinin de olaya mantıkla yaklaşması lazım.
32 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKadınlarinki çekilir eğer çok fazla ise doktora gidilip destek alınmalı hormonlara bakılmalı cunki regli dönemlerine bir hafta kala zaten hormon düzenleri değişiyor buda ruhsal olarak değiştiriyor. Misal ailemdeki abilerim babam duygusal degisimlerimizi cekebiliyor ama biz onlarin aglamakarini cekemiyoruz cunki üzülüyoruz ve depresyona giriyoruz. Buyuzden kadınlara ailede üzücü şeyler soylenmezki aile huzurlu olsun 😁
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılİkisi de ağğğğ benim sinirlerim bozuluyor böyle ağlıyorlar kriz geçiresim geliyor gitsin az ötede ağlasın.
11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılbence duygusal erke çekilmez. kadın bir şekilde mutlu oluyor ama erkegi mutlu etmek çok zor. tabi kişiden kişiye değişir bu durum.
12 Yorumla- 1 yıl
doğru
1 yılDuygular erkeği bulduk da kınayacak mıyız bir de 😂
11 Yorumla
1 yılikisi de zehir. duygusallık hafif sos olursa güzel
12 Yorumla- 1 yıl
Demek istediğim, duygusallık insanı hayatta zayıf kılar, ilişkileri de yıpratır. Ama, biraz mantık yoğun ilerlersen, duygusallığı da, nadiren ara ara serpiştirisen güzel olur
Ruhsuz duygusuz olmaktan sa iyidir, mesala ben ruhsuz duygusuz olabilir 🙄
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Duygusal kadın bence iyidir, şeytanlık daha az içerir.
111 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
Yok kız çoğu zaman tehlikelidir flfmf
- 1 yıl
Söyle söyle
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Duygusal olmayan insan değildir şahsım adına!
Duygusuz olana insan demem!30 Yorumla Duygusal erkek tabii ki.
Duygu manasında tek kasteddiğim üzüntü değil, mesela öfke.
Öfkesine sürekli yenik düşen bir erkekle ömür mü geçer, saldırgan olur.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılduygusal tripli erkeklerin hepsi babalarının prensesleridir
21 Yorumlaİkisinin de aşırısı çekilmez.
24 Yorumla
1 yılErkekler duygusal olmaları gereken yerde olmayıp, olmamaları gereken yerde olduğu için erkekler çekilmez
10 Yorumla
1 yılErkek dediğin duygusuz olmalı duygusal erkek hiçbir kimsenin isteyeceği bir durum değildir her kadın yanındaki adamın kaya gibi olmasını ister
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 916 cevap paylaştı. duygu gerçekse zaten "adam" gibidir bahsedilen (sorudaki) duygu eziklik gibi bişey öyle duyguda erkek çekilmez. kadınımsı birşeydir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAşırı duygusal çekilmez kadın erkek fark etmiyor
20 Yorumla Bence duygusal erkek cekilmez. Mesela ben cekilmem.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. İkisi de çekilir emme aşırısını dersek, erkek derim🙂
10 Yorumla
1 yılIkiside cekilmez. Cok kafa agritan, zir zir aglayan insan cekilmez arkadas.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 510 cevap paylaştı. Duygusal erkek daha çekilmez bence küfür müfür ediyor dertlerini anlatırken çok çekilmez oluyor
10 Yorumla
1 yılYerine göre duygusal olmak iyidir ama herşeye de ağlayan veya kırılan biri çekilmez
10 Yorumla
1 yılİkisi de çekilir. Duygusuz olmasındansa duygusal olsun daha iyi.
10 YorumlaDuygusal erkek tabi. Ağlak olmasın duyguları cabuk degismesin ya
10 YorumlaYeri ve zamanına göre her iki tarafta duygusal olabilir. Bunun kıstası yok bence
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılHerşeyin kararı iyidir azida fazlasida insana zarar verir
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılHer ikisi de çekilir bence seven insan sevdiğini her şekilde kabul eder
10 Yorumla
1 yılBilmem de duygusallık iyidir duygusuz insanlardan iyidir
10 YorumlaHerkes kendi penceresinden baktığı zaman durum degişecektir..
10 Yorumla
1 yılİkisi de çekilir. Yorumlardan anlıyoruz ki kadınlar gerçekten düzgün erkeği hak etmiyor, siz duygusuz erkek sevmeye devam edin, sonra "her erkek aynı yaaa" diye ağlayın söz sizle dalga geçecez 🤣🤣.
00 Yorumla
1 yılÇok duygusal erkek iyi olmuyor evet ama duygusal olmak iyi bir şey bence
12 Yorumla- 1 yıl
Aynen
1 yılAlışmışsınız kekodan dayak yiyip zırlamaya, duygusal erkek fazla gelir size
12 Yorumla- 1 yıl
Dayak yoksa niye kadına şiddet diye zırlıyorsunuz
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılHer ikisi de çekilmez bence. Her şey dozunda olmalı
20 Yorumla
1 yılMal mal sorular sormayın ya , duygular yaşanmakt içindir
10 YorumlaDuygusal erkek daha çekilmez bence çünkü kadın dediğin zaten narin duygusallık siritmaz ama erkek dediğin de duygusal olmaz
21 Yorumla- 1 yıl
Allah Allah saçmalığa bak erkek dediğin insan değil mi anasını satayım bizim de duygularımız var kardeşim
1 yılDuygusal insan iyidir. Merhametli olduğunu gösterir. İkisi de çekilir. Tabi karşıdaki gaddarsa o ayrı
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılFazlası noktasında ikiside çekilmez
22 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle☺
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Kadında erkekte duygusal cekilmez
22 YorumlaBu da demek oluyor ki duyguların ve duygusallığın hiçbir önemi yok..
00 Yorumla
1 yılErkek kadının nazını bir şekilde çekebiliyor da kadın erkeğin nazını çekemez ya
00 Yorumla
1 yılCevap veriyorum ikisi de
11 Yorumla
1 yılErkeğin sümüklüsü çekilmez
11 YorumlaDuygusal erkek. Kendimden biliyorum. Fazla ince düşününce feminen davranışlar gibi algılanabiliyor bu ince fikirlilik.
10 YorumlaDuygusal erkek iyidir kadınını düşünür
19 Yorumla
1 yılSeks sonrası ikisi de çekilmez:)
16 Yorumla- 1 yıl
Erkek de çekilmez, ne öpüyor ne kokluyor 😂
- 1 yıl
Duygusal olan adam değildi çünkü 😂
- 1 yıl
Nasıl anladın sen:)
1 yılIkisi de çekilir sadece trip atan erkek yorucu oluyor
20 Yorumla
1 yılDuygusal erkek çok iticidir
30 Yorumla
1 yılErkek dediğim mantıklı olacak duygusallık neee shwhıwowpls
10 Yorumla
1 yılİkisi de sıkıcı
30 YorumlaDuygusal erkek, erkekler için de çekilmiyor
30 YorumlaBu hayatta herşeyin fazlası zarardır
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılErkek hiç hiç çekilmez
20 Yorumla
1 yılDuygusal erkek çekilmez ya sulugoz erkekten olmz
20 Yorumla- Devamını Gör (66)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım