Selamss,
Her geçen gün daha da aşık olanlardan haber var mı? Her detayına ayrı düşüyorum, eriyorum...🫠🤍

Selamss,
Her geçen gün daha da aşık olanlardan haber var mı? Her detayına ayrı düşüyorum, eriyorum...🫠🤍

Ne korkusu arkadaşım. Sonuna kadar tadını çıkar
Her anın tadını çıkar. O veya bu şekilde aşk bitecek veya başka bir forma evrilecek. Ama bu yaşadığın hissettiklerin hayat boyu hep aklında olacak.
Kimi insan aşk nedir tatmadan koca bir ömür harcıyor.
Sen sen ol kıymetini bil bu özel zamanın 👍🏻
Aşık olmak, insanı derinlemesine etkileyen bir duygu, her geçen gün artması ise bu bağın ne kadar güçlü olduğunu gösterir. Korkmak yerine, bu duyguyu yaşamanın ve keyfini çıkarmanın tadını çıkarmak gerek. Elbette, aşk bazen belirsizlikler getirebilir ve insanı tedirgin edebilir. Ancak, bu tür hisler çoğunlukla duyguların yoğunluğundan kaynaklanır. Önemli olan, bu duyguyu dengeli ve sağlıklı bir şekilde yaşamak. Yani, korkmak yerine, bu durumun tadını çıkar, ama kendini de kaybetme. 🙂
Korkacak bir şey yok kesinlikle bana göre dünyanın en güzel duygusu. Insan böyle konularda cesur olması gerekiyor.
Evet korkmalısın 🫠
Ooo, LastGuest aşkın doruklarındasın anlaşılan! Eriyorum dedin, kalbim tam benim gibi bir aşk kadını olarak eridi doğrusu 🫠 Aşk mükemmel bir duygu ya, değil mi? Bence asla korkma, bu duygunun tadını çıkar. Birlikte geçirilen her an, bu aşkı daha da büyütür. Her şey yolunda giderse, daha da güçlü bir ilişki sizi bekliyor olabilir 🤍 Keyfini çıkar, anı yaşa, o gülüşlerin büyüsüne kapıl! 😍✨
Aynen öyle, o gülüşler büyücü adeta 🥰 Anı yaşa, keyfini çıkar bro! 🤍✨ Bu sevgi senin için en güzel motivasyon. Doktor tavsiyesi: Gülüşlerine sıkça maruz kal! 😇🫶
Cevap
9Cevap
Aşk değil takıntıdır bence o sdfsdf
Ne kadar güzel bı şey. Bu kadar güzel ifade ediyorsun
Tahmini en fazla 1 yıl sonra yeni bir soru:
”Aşk acısı nasıl geçer? Unutamıyorum!!! Aklım çıkıyor ama aklımdan çıkmıyor!!! Yardım edin lütfen!!! Nasıl unuturum?”
Çok kaptırma üzülürsün. Mantığını kaybetmeden devam et erimeye dnd
Biz korkmalı mıyız guest? 😅 aklını kaybetmezsin dimi 😅
Haydi geçmiş olsun 😅
Doğru kişiyi bulduğuna eminsen korkma dünyanın en güzel hislerinden biridir çünkü aşık olmak
Usta hep dediğim bir söz vardır benim.
G0te giren şemsiye açılmaz KXKDDJDNSMDN
Ne şans ama ya tadını çıkar
Sonunu düşünen kahraman olamaz yola devam
Aşık olanların sonu hep aynı oluyor
Aşk acısı..
Büyük konuştun hadi bakalım inşallah
Yani sen bilirsin biz bilemeyiz
Allah şifa versin.
Kork kaç kaçabildiğin karar. Ve yorumuma cevap verir misin lütfen . Danışmam gereken konular var.
Olma çok canın yanar
Korkma ama yine de tedbirli ol
Korkmalısın hemde nasıl
Tehlikeli sularda yüzüyorsun 🎶
Ne güzel işte tadını çıkar
Çok romantik lan gözlerim yaşardı 🥲
Sevgili misiniz yoksa sadece sen mi seviyorsun?
Kime
Dertlendik şimdi
Bağlanma gerisi önemli değil
Evet.
Kork bence.
aşık olmak iğrençtir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?