Bu sene üniversiteye başladım. Okul geçen cuma günü açıldı. Ben cuma ve salı günü gitmedim. Bizde salı ve cuma yüz yüze geri kalan online. Ben yani 2 gün okula gitmedim. Dün gruptan bir kıza pdf çıkarmaya gidelim mi diye yazdım o da tamam dedi ve gittik. Bayağı gezdik ve eğlendik. Çok güzel samimi olduk. Kızdan o kadar çok hoşlandım ki anlatamam. Nedendir bilmem bugün kız hiç pas vermedi. Ben tabii kıza selam verdim ama muhabbet dönmedi. Bugün akşam 20.30 gibi kızı aradım dışardayım yarın da okul tatil istersen gezelim biraz dedim ama kız uykudan uyanmış galiba sesi uykulu geliyordu bana bilmem ki yaa diyip gel fazla takılmayız istersen dedim o da yok ya dedi ben de yatıyormuydun dedim gülerek o da evet dedi gülerek. Ben de sonra haberleşiriz o zaman dedim o da tamam dedi. Kızı yarın da arayıp napıyosun dün neden erkenden yattın ya hasta mıydın falan diye konuşup çıkalım mı dışarıya diye sorayım mı? Ayrıca buluştuğumuzda benim evin suyu kesilmişti onu yaptırmaya gittik ama çok sıra vardı ben kıza sonra hallederim dedim o da çok ısrar etti gelmişken yap diye ama ben yok gel gidelim çok bekleriz dedim gittik. Yarın su işleri öğlene kadar açık olduğu için erkenden gitmem gerekiyor. Acaba kıza oraya gittiğimin fotosunu atıp bedel ödendi diye atıp kız da illaki cevap verir gülerek ben sana demiştim falan diye ben de evet ama olsun falan diye oradan buluşalım mı desem nasıl olur? yoksa hiç yazmayıp aramayıp pazar mı arayım?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Roman yazmayın ya okumuyoruz :D Başlığa göre cevap vereyim. Seviyorsan git konuş bence tedirgin olma :D
okuyup bana tavsiye verirsen gerçekten sevinirim çünkü gecenin bir vakti burada düşünceler içindeyim. Buna ihtiyacım var.
Üniversite aşkı genel olarak geçici. Bikaç yıl sonra kızı unutursun bile.
Öyle olabilir ama şu an için bana öneri lazım. Ne yapmam daha doğru olur?
Bence vaktini boşa harcama otur dersini çalış. Ama illaki sevgilim olsun diye istiyorsan da kıza baskı uygulama. Bırak o sana gelsin.
Boş boş konuşup çok üstüne gitme sakız gibi yapismissin 😂😂
😂 Benim var sevgilim zaten 😂 ama üniversite aşkı değil.
Japon gibi yapışmış sanki kıza 😂😂
Keşke bana 2 tokat atsanız çok güzelsiniz 😊
@Efe1900 Şu an yazdıklarıma göre ne tavsiye edersin? detaylıca her şeyi anlattım. Boş konuşmayım tamam ama ne yapacağımı da söyler misin yarın arayım mı, pazar mı arayım ne yapayım?
Bence arama bırak kız sana gelsin 😊
@Efe1900 Adama bak bana sakız gibi yapışmış diyor sanaldan kıza yürüyor.
Otur derslerine çalış
Yok yürümem neden yürüyüm uyku tutmadı yazdım öylesine
Neden dersine çalış falan diyorsun? ben buraya aşık oldum diye konu açıyorum. Sence sen ders çalış dedin diye ben kıza aşık olmaktan vazgeçecek miyim? sen vazgeçmiş miydin zamanında? hayır. Öyle olmuyor işte işler. Ben tavsiye için geldim gecenin köründe. Yardımcı olmak istersen lütfen güzelce bana ne yapmam gerek nasıl davranmam gerek anlat çünkü ihtiyacım var.
Neyse iyi geceler bencede otur derslerine çalış çok arayipta durma
@Efe1900 Sence sen böyle dedin diye ben tamam kızdan hoşlanmıyorum artık. Sadece dersime odaklanacağım bunu mu diyeceğim? * koyayım dünyayı ne sanıyorsunuz siz? ben sizden nutuk öğrenmek için mi geldim? ben buraya tavsiye için geliyorum siz dersine çalış diyorsun. Çalışmadığımı nereden biliyorsun.
Zaten kız senden etkilense bunu anlardın demek istiyorum sen aradikca kız uzaklaşır biraz ara ver sürekli arayıp durma buda sana taktik
Ya ne kadar boş boğaz bir çocuksun 😊😊 tamam yarın ara oldumu hatta şimdi ara kız telefonunu bekliyor
@Efe1900 Kızı arama ve mesaj yazma diyorsun öyle mi? kaç gün bekleyim mesela kız ne zamana kadar hiç yazmayıp aramazsa ben arayım?
İyi geceler bol şanslar sana
Tamam yarın ara olur mu bakalım ne diyor fazla uzatmadan konuşmaya çalış işim var derse tamam dersin
@Efe1900 Aslında aramayıp konuda bahsettiğim gibi su işlerinin orada wp'den foto atıp oradan muhabbeti başlatıp bugün ne yapıyorsun desem daha iyi olmaz mı demi?
Ne suyu bu ben anlamadım kız ne anlasın senin suyundan elektriginden seviyorsan müsait bir zamanda git konuş çokta usteleme kaçmasın iyice
Yinede sen daha iyi bilirsin yap kafana göre bir şeyler belki iyi tepki alırsın 😊
Tek diyeceğim kendini kaptırma, bir günlük gezmeyle aşık olunmaz, hemen işte bununla sevgili olmalıyım hoşlandım da denilmez...
destan yazmısşsın valla :) çok üsteleme kaçmasın :)
Tamamını okudun mu? ne yapmamı tavsiye edersin? konuda belirttiğim gibi su işlerinin orada wp'den foto atıp az konuşup bugün ne yapıyorsun desem nasıl olur?
Ask dedigin bir kutu durex, ten ibaret
Darlamışsın bence 😂 daha yazma