Güncellemeler
+1 yıl
Ya belki şerefsiz değildir 👉🏻👈🏻 sevgilisine baya aşık galiba cüzdanın da ikisinin fotoğrafı vardı, bana da burada avucumu yalamak mı düşüyor 😭
Ya ben galiba aşık oluyorum hem de sevgilisi olan birine... Biraz şerefsiz... Ayrıca yakışıklı... İlk tanıştığımızda bana iltifat falan ediyordu bugün çok güzel olmuşsun çok tatlısın falan sonra 1 yıllık sevgilisi olduğunu öğrendim bugün de başımı sevdi böyle 10 20 sn kadar ben baya etkilendim galiba 😭😭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şer*** fsiz olduğunu kendin söylemişsin boyle biri sende dahil olmak uzere herkesi aldatir
Allah beni kahretmesin kırk yılın başı birinden hoşlanırım o da böyle biri olur
Olur öyle gönül bu. Ama mantıklı düşün kanma böyle tiplere:)
Hocam beni döver misiniz kendime geleyim böyle bir ayılayım amonyak falan da koklayabilirim
Hahah aci tecrube et akillanir ve ayılırsın
Buna mı canını sıkıyorsun, sanki nikahlı karısımı o
Ne bileyim çok seviyorlar birbirlerini galiba çocuk kızın sözünden çıkmıyor gitme dediği yere gitmiyor konuşma dediğiyle konuşmuyor arkadaş grubunda ona kedi falan diyoruz tasman ne renk falan :/
Bak o şekilde tasma takan kızlar aslında erkeği içten içe bıktırıyorlar bu çocukta sıyrılacaktır belki ondan. Ayrıca okadar çok sevse seni niye oksasın
Çok tatlısın yanakları sıkılmalık falan diyor bana belki ondan canı kaynamıştır bilmiyorum 😭😭 beni uzaya fırlatın yok olayım sevgilisi için de ben buldum ben buldum diyor hep
Desin sen bir süre ileri gitmeden kendine alıştır onu niyeti belli olur
Teşekkür ederim 🥹
Rica ederim canınıda sıkma belki o da senden hoşlanıyordur
Ama sevgilisi var eğer benden hoşlanıyorsa bunu da sevgilisi olduğu halde yapıyorsa gerçekten adi biri olmuyor mu bunu 1 yıllık sevgilisine yapan bana da yapmaz mı Allahım erkek seçimlerime bak ya 19 yaşında 2 kat yaşlanıp 38 oldum şimdiden elveda gençlik
Hayır şuanda senle sevgilimi değil ama senden hoşlanmış olabilir diğerindende soğumuş olabilir. Bir insan sevgili olunca kalbi tamamen mühürleniyormu nekadar saçma. Hoşlanmışsa kalbi senden bunun neresi şerefsizlik. Duygularından emin olamıyordur diğeriylede anlaşamıyordur içten içe bunların şerefsizlik neresinde
Ama öyle bir şey varsa sevgilisiyle ayrılması daha doğru olmaz mı sonuçta ona gidiyorsun aşkım bebeğim seni çok seviyorum buluşuyorsunuz cüzdanında fotoğrafını saklıyorsun sonra fakülteye geliyorsun sınıf arkadaşına diyorsun ne kadar tatlısın şöylesin böylesin ona samimi davranıyorsun
Sen sevgilisiyle içten içe ne durumdalar bilemezsin. Duygularını açığa vurup onla sevgiliyken senlede sevgili olması başka, duygularını içinde yaşayıp karar aşamasında olması başka. Senden hoşlandı ama ya sen ona karşılık vermeyeceksen ozaman kötüde gitse şimdiki ilişkisini neden bitirsin ki
Haklısınız o ilk tanıştığımız hafta bana iltifatlar edince sonra da sevgilisi olduğunu öğrendiğim de direk bu şerefsiz etiketi yapıştırmıştım
Ben sana şunu ifade ediyorum birgün sende birisiyle sevgili olabilirsin mutlu gibi görünüyor ama çok monoton aslında duygu olmayan bir ilişki içinde olabilirsin. Karşına birisi çıkıp kalbin ona meyledebilir bana söyle kalbine hükmedebilirmisin. Hayır sadece beynine hükmedersin gidip teklif etmezsin o kişiye ama kalbin sevmeye hoşlanmaya devam eder. Eski ilişkinde nerden inceldiyse ordan kopar kopuncada o kişiye koşarsın
Anladım gerçekten beni çok aydınlattınız çok teşekkür ederim 😭 abim olabilir misiniz arada sırada yazayım fikirlerinizi söylersiniz
Olurum tabiki ne zaman istersen ne sormak istersen danışabilirsin