Aşık olmaktan korkan varmı? Aşkın ona geldiğini hissedince kaçıp giden? 😊😊
Cevabın nedir?
+1 yılöyle şeyler yaşadım ki
erkeklere olan güvenimi kaybettim bu yüzden de dün beni gerçekten çok seven birini onun yüzünden kaybettim ama arkadşça seviyordu arkadaştık
yaşadıklarımdan dolayı onun beni çok sevebileceğine inanamadım arkadaşça olsa bile
bir arkadaşa bile inanmam böyle zor olduysa bana aşık olduğunu söyleyen bir erkeğe nasıl güvenicem ya da güvenecek miyim bilmiyorum aynı şeleri yaşamaktan korkuyorum çünkü hassasım duygusalım aynı zamanda çekingen ve içe kapanık biriyim herkes beni neşeli cic bici bişey sanıyor içimi kimse görmüyor ki gözlerim şişene kadar ağladıktan sonra direk silip biri geliyor diye gülebiliyorum bunuda öğrendim artık korkuyorum sevmeye korkuyorum birine inanmaktan korkuyorum çünkü ciddi ilişki istiyorum ve bu hiç kolay değil yaşım daha 18 yolun başındayım ama daha yolun başındayken bana bunları yaşatan ve herşeyden soğutan o insanı asla unutmıycam hayatımda en büyük hata ona aşık olmak oldu herşeyine katlanmak beklemek hayal kurmak benim sevdiğim kadar sevilmeyi haketmiyordu bnei haketmyordu ama vazgeçemedim içimdeki aşkı zorla öldürdü resmen bir seven bu kadar mı aşalanır... onun yüzünden korkuyorum herkesten sevmekten sevilmekten herşeyden1229 Yorumla- +1 yıl
Üzüldüm ortak noktalarımız var, bende güven problemi yasıyorum.
Yani güvenemiyorum, cünkü canımı cok yaktılar - +1 yıl
sende mi böyle birşey yaşadın
- +1 yıl
Aklıma Sabahattin Ali'nin bir kitabındaki şu yazı geldi yorumunu okuyunca ;
"Bu eksik sana değil, bana ait. Bende inanmak noksanmış. Beni bu kadar çok sevdiğine bir türlü inanamadığım için, sana aşık olmadığımı zannediyormuşum. Bunu şimdi anlıyorum. Demek ki, insanlar benden inanmak kabiliyetini almışlar. Ama şimdi inanıyorum. Sen beni inandırdın. Seni seviyorum. Deli gibi değil, gayet aklı başında olarak seviyorum." - +1 yıl
@Sarivari kitabın adı ne dikkatimi çekti
- +1 yıl
Kürk mantolu madonna @Sarivari
- +1 yıl
O kitabı okurken yaşadım :) @Sarivari
- +1 yıl
@yigitttttt @Sarivari teşekkürler
nerde bulabilirim - +1 yıl
Saçmalik
- +1 yıl
Kürk mantolu madonna - sabahattin ali de her kitapçıda bulabilirsiniz
- +1 yıl
@kurabiyecanavarı- saçma olan ne
- +1 yıl
@yigitttttt teşekkürler
- +1 yıl
Kendin gibi bir insana bu kadar kapilip hayattan soguman aklim almiyor bu kadar mi caresizsiniz
- +1 yıl
@kurabiyecanavarı- işte bu yüzden şçe kapanığım anlatsam bile kimse anlamıyor çünkü
sen benim yaşadıklarımı bilmiyorsun o an ne hisettiklerimide ne siz nede bir başkası bilmez b insan yaşamadan bilemez böyle konuşmak inanın çok kolay bunlar elimizde olsaydı kontrol edebilseydik zaten ona aşık olmazdım hayatta aşık olacağım en son kişi bile olmazdı - +1 yıl
Soran çekil cik git
- +1 yıl
üşenmeden nasıl yazdın :D. D. d. d.. d. D
- +1 yıl
Güvenmiyorum kimseye.
Birisine asık olunca benim dünyam oluyor hayatım ondan ibaret sanki..
En ufak bir olayda kırılırım
Aşık olmak bana göre degil
Degerimi bilmeyen birisine aşık olursan hersey daha kötü - +1 yıl
@Emrelerce derken?
- +1 yıl
Bu duyguları erken yaşadığın için kendini şanslı hissetmen gerekir, bu tarz duygular insanı olgunlaştırır hayatın etkilerine karşı daha sağlam durmanı sağlar. Herkes yaşamıştır bir şekilde hafif ya da yoğun hani bir söz var "seni öldürmezse daha güçlü yapar" ilerde daha sağlam kararlar alabileceksin, bu duyguları yaşadığın için.
- +1 yıl
Yaşın madem onsekiz hic bir şeye bu kadar da hızlı karar verme.
- +1 yıl
@secox evet haklisiniz onla konusmadan 1gun yapamiyorken simdi onsuz gulebiliyorum yasiyorum
Aklima felmiyor degil ama eskisi gibi canimi yakmiyor ben cok aptal bir sekilde baglandim ondan baskasiyla olmaz ondan vazgecemem diyordum oysa o da sevseydi bile iliskimiz zor olacakti ezilen yine ben olacaktim ailemde onu istemezdi cunku farkliydik ama ben herseye ragmen herseyin farkinda olmama ragmen yine bekledim yine istedim vazgecmek istemedim bu kadar yajlasmisken vazgecemem demistim ama o cikardi beni hayatindan kendim yaptim kendim buldum onu sevmenin bedelini agir odedim aklim basima geldi artik kimseyede oyle kolay inanmam
En İyi Cevaplar
Ne asik olmaktan, ne o'na kapilip gitmekten, ne de askin getirecegi tüm acilari yasamaktan korkuyorum. Ayriliktan bile korkmuyorum çünkü ayrilik bile sevdaya dahil.
Ne o muhteşem güzelliğin
Ne kalbimdeki özelliğin
Ne de sevdiğim için değil,
Seni yalnızca sen olduğun için,
Ruhun için
Kalbin için
Aklın ve sevgin için seviyorum seni.
Ben seni en çok kendim için seviyorum
Belki de ilk defa bencil oluşumu
Sana borçlu olduğum için.
Seni her şey için seviyorum.
Ve sahip olmadığım
Hiçbir şey için.
Yine de korkmuyorum seni sevmekten.01 Yorumla
+1 yılGeçmişte aşık olduğumu sanmıyorum. Ama artık aşık olamam diyorum öyle düşünüyorum. Biri geliyo hoşlanıyorum hayaller kuruyorum karakterime adabıma belki de dinime aykırı olan şeylerine katlanıyorum sonuç? Ben seni arkadaş olarak seviyorum diyor. O zman benden uzak dur görüşmeyelim diyorum tamam diyor. bir şey sebep oluyo yine başa sarıyo. Güven, ümit, hayal artık yok artık bir başkasına da aşık olmam galiba. Ha bu arada o kaçtı kaçıyo işte senle ben sevgili olsak yürütemeyiz diyor. Ne biliyon? bir dene belki olcak
02 Yorumla- +1 yıl
Gitmiyo ki kız
Daha önce üstüne oturdukları kazığın bir türlü bedenlerini terketmemesinden dolayı ilişkilerinde hiçbir duygusal bağ istemezler. bazıları tek gecelik ilişkilerle cinselliklerini tatmin ederken, bazıları aseksüelliğe geçiş yapma yolunda kendilerini başka şeylere konsantre ederler.
aşık olmaktan korkan insan çok iyi arkadaşlıklar kurar.. aşka yol açabilecek her türlü davranış ve ortamdan uzak durmayı bildiklerinden kılıç ve kalkanlarını kuşanmış arkadaşlıklarına önem vererek devam ederler yaşama...111 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
92
Cevap
211Cevap
Ben yıllardır korktum. Korktuğum başıma da geldi yani. Kimisi başıma gelen en tatlı bela oldu, kimisi sadece bildiğin bela oldu.
Olay şu, karşı taraf bazen anlamıyor. O anlamadıkça bazı şeyleri inkar ettikçe bir de üstüne kendini haklı çıkarmaya çalıştıkça yaralanan ben oluyorum.
Hayatta nasıl insanlara rastlayacağımız belirsiz. Ben rastlantılardan bile korkar, endişe eder oldum iyice :) beni buna zorlayanda hep karşıdakiler oldu.24 Yorumla
+1 yılöyle şeyler yaşadım ki kızlara olan güvenimi kaybettim
www.kizlarsoruyor.com/.../q1595052-arkadaslar-sevgilimle-bugun-ayrildik-surekli-ayrilip-barisiyoruz-bu
,
ve kimseyi istemiyorum yalnızlıgın tadı ayrı15 Yorumla- +1 yıl
saol kardeşim yani bunu tek erkekler yapmıyor kızlarda yapıyor. o yüzden önemli olan insanın kendisi
- +1 yıl
teşekkür ederim kardeşim saol :)
- +1 yıl
La ayarsız bedo yanlışlıkla + verdim ya offf 😊
Kimi seversen sev elbet bir gün çekip gidiyor. İstersen 5 yıl sevgili ol her ilişki bir gün bitiyor. Boşuna acı cekiyoruz. Baktın birinden hoslanmaya baslıyorsun direk baslamadan bitir aşık olunca bitirmesi cok zor oluyor cünkü. Ulan cok merak ediyorum biz nasıl evlenicez :D
05 YorumlaEvet, aşık olmaktan korkuyorum. Ve aşık olacağımı anladığım anda uzaklaşmak istiyorum o kişiden. Diğer yandan da aşık olmak istiyorum birine. Ama bana hep değer veren sevgilim, aşık olduğumu anlayınca g*tü başı dağıtıyor. Bu yüzden gerek yok aşka.
İlla birine aşık olacaksam, umarım o kadın son aşık olduğum kişi olur, soy adımı alır. Başkasına aşık olmak ızdıraptan başka birşey değil.02 Yorumla- +1 yıl
Aşk çok yaşandığı için gitmiyor değeri bence. Sadece insanlar ilişkilerine hak ettiği değeri vermiyorlar o kadar. Çocukça sebeplerden senden ayrılıyorum diyorlar, ertesi gün ağlaya ağlaya yeniden barışıyorlar. Nerede bu ilişkide ciddiyet, nerede saygı?
Kimse çocuk değil artık, herkes herşeyin farkında bu yaşlarda. Gereken değeri ve saygıyı vermezsen ilişkine, o ilişki zaten bitmeye yakındır...
Al bayan al, doluyum zaten şu sıralar. Ne yazdığımı dahi bilmiyorum.
Sende dinle.
https://www.youtube.com/watch?v=ySphki4lD68
+1 yılBen 18 yaşındayım ve şuana kadar hiçbi kızla çıkmadım benden hoslananlar oldu ama ben hep arkadas gibi gordum ya da 5 sene önce yaşadığım aşk acısı yüzündendir... Kıza aşıktım onu görünce sesini duyunca ismini duyunca kalp atışlarım hızlanıyordu hoşlandığımı söledim.. Seni arkadas olarak görüyorum dedi zor unuttum onu ve başka kızada aşık olamadm bundan sonrada olurmuyum bilmem.. Aşık olmak acıdan baska bişey vermiyor onu anladım..
02 Yorumla- +1 yıl
ben hayata küsmedimki.. sadece çektiğim acı yüzzünden hiç bir kıza aşık olamıyorum çünkü acı çekeceğimi biliyorm...
+1 yılBu yaşıma kadar hep gerçek aşkı aradım hala da aramaktayım. Gelirse neden korkayım ki; kollarımı sonuna kadar açar, sıkı sıkı sarılır ve bir daha da asla bırakmazdım. Param, evim, arabam ya da akıllı android telefonum olmasın. Sadece tek yönlü beni seven ya da benim sevdiğim biri de olmasın. Sonsuza kadar birbirimizi eşit şekilde sevebileceğimiz biri olsun. Dünya bir yana onun saçının teli bir yana!!!
02 Yorumla- +1 yıl
İki tür erkek vardır. Birinin cinsiyeti erkektir diğerinin hem cinsiyeti hemde karakteri erkektir. Karakteri erkek olan adam senin dediğin o kelimeyi aklından bile geçirmez.
+1 yılben nedeni çünkü bir taraf sever karşı taraf ise onu seven kişi ile oynar benim görüşümce karşılıklı gerçek aşk yok tek taraflı var sadece
22 Yorumla- +1 yıl
evet
'Aşk, birine seni mahvetme yetkisi vermek ve bunu kullanmıyacağına dair güvenmektir' der Ruhi Mücerrat'ta.
32 Yorumlaben hep kaçarım çünkü aşktan daha önemli işlerim var geleceğimi düşünüp sonra aşka sıcak bakmayı düşünüyorum
ama istediğim zaman aşk yaşaya bilirim çünkü beni bekleyen 8 kişi var sınıfta
ders çalışmam gerektiği için iç birine açılamadım
dostlarıla takıldım ama aklım geçirdim olsa ne güzel olurdu diye ama.02 Yorumlaaşık olmaktan korkacak yaşı geçtik artık biz sevmekten korkuyoruz...
22 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanın aşktan korkmamasi bana göre imkansız her insan korkar. Kaldı ki ben korkuyorum. Kızlar erkeklere, erkekler kızlara güvenmiyor haklilarda ama güvenecek birini bulsam ama cidden güvenecek birini bulsam ölümüm onun elinden olsa ve ben bunu bilsem yine güvenirim. Neyse sıkıntılı işler bunlar :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılUmalım da öyle olsun. :)
+1 yılNe zaman çok sevildiğimi hissetsem gidesim gelir. Ve ne zaman çok sevsem o gider, demis Ece Ayhan..
11 Yorumlaasık olmanın nasıl bişey oldugunu gercekten biliyrm ama aynı zamanda insanın ne kadarda canını yaktıgınıda evet ben korkuyorum ama asık olmaktan degil aynı hayalkırıklıgı olcak die etrafmdaki herkez illa yasıcaksn yasıyarak görceksn diyor ama yasıyn sen olunca yasıyarak görmek biraz can yakıyor ama askı buldugnada gercekten inanıysn sonuna kadar yasa ask özel bişey yasanılması gerekn bir duygu...
00 Yorumlaaşık olmaktan korkmak demeyelimde insanın bir kere canı yanınca cesaret edemiyo artık başkalarıyla olmaya
11 Yorumla
+1 yılİnsan çok sevdiğini kaybederse Birdaha aşık olmaktan korkar korkmayanlar çok sevmemiştir korkanlar Çok sevmiştir Ben korkuyorum çok
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılAsıl korkulan 'ulan ben hiç aşık olmıycam isim. olmaz' deyip
'Ulan harbi harbi hic aşık olamiycam mı ben yoksa hay buyuk konusan agzımı'' şeklinde korkmak11 Yorumla aşık olduğumu düşündüğüm çok sevdiğim bir kız vardı o gitti sonra başka aşık olduğumu gerçek aşkı bulduğuma inandığım başka bir kız oldu sonra onunla da yürümedi bu sefer başka bir sevgilim var ben ona aşığım diyebilirim çok seviyorum diyebilirim ama o giderse yine başkası çıkacak karşıma belki... zamanla aşk kavramı değişiyor çünkü kişilik değişiyor olgunlaşıyor bilmiyorum :)
02 Yorumla
+1 yılbaşa bela almaktan korkuyorum, çünkü aşk hakikaten başa beladır. isteyen tatlı bela diye yorumlar, isteyen hayatını karartmasından korkup kaçar ama her halükarda aşk insanı çok güçlü tutkuların pençesine düşürüp, hayatın normal akışını bozar. hormonları alt üst eder, biyolojik saati bozar. insanı manik depresifyapar.
hayatında huzur arayan korksun aşktan, aşk ruh dinginliğinin baş düşmanıdır kanaatimce.02 Yorumla- +1 yıl
Tabikide.
Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. bu devirde aşka inanmıyorum artık. aşk artık bana göre karşılıklı menfat benim için. yaşayacağın aşkta yaş problem ise ırkcılık var ise malına mülküne , tipine karizmasına göre vs bu şeyleri değerledirip secim yapıyor isen yaşadığın ilişki sadece kendi çıkarlarındır başka bişi değildir.
02 Yorumla
+1 yılHemde cok korkuyorum cunku uzulenin ben olabilecegi icin. begendigim insana kapilip asik olabiliyorum hemen. karsiliksiz olmamasi icin once nan bekleyip sonrasi kendimi kaptirmayi dusunurum. henuz bisi oldugu yok insan bekliyor bekliyor iste
01 Yorumla
+1 yılO kadar çok istiyorum ki aşık olmayı hayatımın kayda değer ilk aşkı olacak... Onunla herşeyimi paylaşacağım, onu çok seveceğim, mutlu olacağım... Onu el üstünde tutacağım sarılıp öpeceğim... Ancak gelegelelim öyle birisi şu an yok gibi maalesef :(
01 Yorumlaaslında korkuyorum ama aşk'tan korkmuyorum aksine olmak istiyorum o zaman dünya insanın gözüne daha bir güzel görünüyo. benim korktuğum aşık olduktan sonra adım atamamak işte en çok bu koyuyo insana evet aşık oluyosun hayat toz pembe oluyo ama adım atamadıkça birgün olmayan aşkını kaybedeceğini bilmek insanı öldürüyo böyle bişey işte.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tecrübelerim artık aşık olmamalıyım diye ısrar ediyor.. Hak veriyorum onlara
110 Yorumlaondan korkan ondan beter olsun.. asıl o korksun benden.. ama saman alevi aşklara karnımız tok çok şükür..
24 Yorumla- +1 yıl
Gırin eyes amca savaşçı ruhunu sevdim tehlikelisin :|
- Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılKorkunun ecele faydası yok. Ölümden kaçamayacığın gibi aşktanda kaçamassın ancak saklanabilirsin ama o hep kalbinin derinliklerinde oturup kalacaktır ne kadar hızlı koşarsan koş ondan kaçamassın.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSesim kötüdür böyle daha iyi bence 😊 teşekkür ederim 😊
Cevap sahibi+1 yılBeni unutmuşsun sanırım...
https://i.hizliresim.com/G1ZLk6.jpg
+1 yılKorkuyorum birini kendimden dahi çok sevmekten, bağlanmaktan en çok da bağlandıktan sonra onun yüzüstü bırakıp gitmesinden..
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle yaşattıkları yaşattıracaklarına bedel olamıyor cesaret edemiyorsun
Aşk geldiğinde zaten kaçamazsın.. Evet artık korkuyorum mümkünse semtimi geçtim ülkeme hatta kıtama bile uğramasın..
04 Yorumla- +1 yıl
Buzlu su içince gidiyorsa antartikaya gidip buzlara bir delik açıp atlarım kana kana da içerim o suyu.. Ama gitmez bilirim yaşarsın başkasını seversin evlenirsin yuva kurarsın mutlu olursun sadık çok iyi bir anne/baba eş olursun ama UNUTAMAZSIN.. Sadece için acıyarak bitti gitti dersin.. Gider ama bitmez
+1 yılgerçek olanından korkulmaz ama çakma olanlarından kaçmak dogrudur ama hıcbı turlusunden kaçamıyorsun kı :/
02 Yorumla- +1 yıl
öyle , çakma oluncada uzuluyo ınsan ama salla napcan be :D
Baba cok cekiniyor :) bir kere gurur kirildimmi zor oluyor baskasini sevmeyi goze almak yeniden yoksa asik olunasi kadin cok onemli olan birinin gelip hep seninleyim demesi
01 Yorumla
+1 yılkorktuğumuz başımıza daima geldiği için korkunun ecele faydası yok. O yüzden korkuyada yer yok :D onunda bizi sürükleyeceği bir tecrübe mutlaka vardır ve olacaktır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar o kadar sahte aşkın içinde gerçek aşktan korkuyor. Şüpheyle yaklaşıyor. Aldatılmaktan yanılmaktan bıktığı için.
01 Yorumla Yaptigim sey korkmak mi bilmiyorum. Evet bircok kez geldi ayagima aşk ama nedense hep sahte hep tatsız hissettim aşık olamiyorum sanirim 🙀
03 Yorumla
+1 yılkaç kaçabildiğin elbet bir yerde seni bulacak. ölümden kaçış olmadığı gibi aşktanda yok. kısacaası korkunun ecele faydası yok :)
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen :)
Yok, tam tersi artık birini sevebilmek istiyorum. Yani istemiyorsanız size gelecek aşkları bana yönlendirin :D
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Güven duygunu yitirdiğinde aşktan korkmana gerek kalmıyor. Çünkü bir türlü aşık olamıyorsun. Tüm şartlar müsait olsa bile, bir şeyler engel oluyor.
04 Yorumla- +1 yıl
Hiç bir şeyde büyük konuşmam ama bu konuda büyük konuşabiliyorum. Çünkü kırılan kalp bir daha eskisi gibi asla olmaz. Aynı şekilde asla sevip, sevilebileceğimi zannetmiyorum. Bazen aşk insandan erken gidiyor. Sizi tanımadığım için tam bir cevap veremiyorum ama ben yaşayacağımı sanmıyorum.
Daha önce asktan korkmazdim ama simdi hem korkuyorum
Hemde asktan nefret ediyorum cünki kimseye güvenemiyorum04 Yorumlaben varım çünkü beni tip yüzünden kabul etmiceği için ve daha önceden 4 kere platonik aşk yaşadığım için artık bundan sonra aşık olmayı düşünmüyorum sürekli karşı cinse kin ve nefret besliyorum onların benden nefret ettiği gibi
04 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Der ki Ahmet Altan;
Aşktan kaçarak aşkı yakalamak ister herkes ve herkes yakalamaktan korkarak aşkı kovalar.01 Yorumla
+1 yılSanırım evet ya da hayır onu bile bilemiyorum ilk başta aşk için cesaret alım o da yok. Başka işler gibi cesaret var ama 😞😞😞
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen hemde çok
+1 yılaşık olmaktan değilde yanlış kişiye aşık olmaktan korkarım asıl..
14 Yorumla- +1 yıl
hayat herşeye alıştırıyo insanı ya alışırız, gönlümüze göre birini bulucaz inşallah insan gibi insan birini bulsam
- +1 yıl
inşallahhh :)
var birini bukadar cok sevmek güzel bise tabi ama birinin sevgisine muhtac olmaktan korkuyorum.. sevse bile ya bigün sevmekten vazgecerse diye korkardim kesin
01 Yorumla
+1 yılBende gerçek aşkı hıc yakalayamadım hoşlantıyla oldu hep sırılsıklam aşıgım dedıgım hıc kımse olmadı inş sadece eşım olucak Allah alnımıza eş olarak yazmadıgını kalbimize aşk olarak yazmasın
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHea zaten dışarıda da çalışma ortamında da kafamı kaldırıp etrafa bakmıyorum. Bu konuda da yer yer eleştiri alıyorum. Bu nedendir ki çoğu kadın beni burnu hava da kendini beğenmiş olarak görüyor. Aslında öyle bir iddiam yok. Tek amacım öncelerde hatırası olan birinin hatırasını yaşatmak hiç etmemek. Ben onu artık göremesem de unutmak istemiyorum. Böyle bir saplantı işte. Bu yüzden aşık olmaktan korkuyorum. Bu yüzden Kafamı kaldırıp da gökyüzüne bakamıyorum
00 Yorumla- 01 Yorumla
+1 yıl01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır yok evet ben diyenlerin samimiyetine inanmıyorum bunu diyen bir erkek se hiç inandırıcı değil bence samimi değil yani?
kız dese neyse ama erkek ilgi çekmek için ben der bence
çünkü erkek için aşk çok önemli değildir... ve önemsiz birşeyden korkmaz erkek02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılfikirler ayrı olması güzel bişey
+1 yılAskin bin belasini versin allah. Hele caresiz asksa daha bir bin belasini versin. kacin kardesim kacin
01 Yorumlaevet :) çünkü daha önce 1 kez aşık oldum ve sonra hıççç :/
02 YorumlaGercekten sevilebilecek insan kaldimi en azindan burda. erkegide kadinida bozulmus ikinci el dukkani gibi kim kime belli degil. istisnai olan kardeslerimi tenzih ederim
01 YorumlaNe istiyorum nede istemiyorum. Çok nötr'üm aşka karşı.
Çok boşvermişlik dolu bir ilişkimiz var..01 Yorumla
+1 yılvalla bende kızlara olan güvenimi kaybettim çoook yıllar önce. şu anda aşk meşk yok. olmasında zaten. olacaksa mantık ilişkisi en iyisi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben o beenn ben. Son gıden agzıma öyle bı sıcıp gitti ki 3 yıldır korkuyorum. tam bırısıyle olucak korkuyorum cekıyorum kendımı. Çok saçma ama kontrol edemıyorum kendımı
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYara alan insan korkar.
Çünkü aşık olmuş, bağlanmış sonra ayrılıp yıkım etkisini yaşamış o nedenle bu insanlar aşık olmaktan korkarlar.
Bende korkar gibiyim ama yine de istekliyim aşka.12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler Funda :D
+1 yılBir de aşık olamayanlar var tabii. korkabilmeyi yeglerdim:/
01 Yorumla
+1 yılkorkmuyorum. çünkü aşık olma yetimi kaybetmiş durumdayım.
06 Yorumla- +1 yıl
valla istiyorum ama olamıyorum maalesef. onu da geçtim, 2 ay sonra sıkılıyorum karşımdakinden. çok kötü bir durum valla :(
- +1 yıl
aşk falan zaten boş ya, ben tensel aşka inanıyorum daha çok ahahah :))
- +1 yıl
yani bana göre öyle şahsen, ilişkiden beklentim tamamen bu. ilişki kavramım bunun üzerine kurulu :(
+1 yılAşık olmaktan deyilde aşık olamamak tan korkuyorum daha doğrusu birinin bana aşık olmamasından korkuyorum
02 Yorumla- +1 yıl
oldum ve sonucu 7 kişi tarafından saldırıya uğradım ve sağ kolum kırıldı bir daha olmam heralde
Aşık olmak hastalik derecesinde birini sevmek bence cok guzel bisey herkesin yasamasi lazim kacmayin sakın a dostlar
02 Yorumla
+1 yılhem aşk gelsin istiyorum hem cesaret edemiyorum.
berbat ettii bir kendini bilmez herşeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii02 Yorumla- +1 yıl
umarım geçer ya. :/ nereye kadar böyle gidecek ama dimi
+1 yılKorkmuyorum. Cunku beni asik edecek biri daha cikmadi. Cunku ilk yasadigim iliskiden sonra hic kimseyi sevememe hastaligina yakalandim.
04 Yorumla- +1 yıl
Aynen ole diyoruz ama yapilan koyuluklere inat mutluda olucaz ayni zamanda
- +1 yıl
Hakkettigim icin ben. Mutluyum. Bir zamanlar uzulup sildiklerim icinde
- Devamını Gör (243)
Devamını Gör(288)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!