Selamlar herkese, başlıktan da anlaşılacağı üzere ben aşık olmaktan aşırı derecede korkuyorum. Sebebini de tahmin edersiniz. "Geçmişteki talihsizlikler."
Şimdi şöyle düşünebilirsiniz. "Geçmişe çok saplanmışsın. Bundan kurtulman gerek." Hayır arkadaşlar öyle bir şey yok, geçmişe filan saplanmadım. Geçmişte olanlar geçmişi ilgilendirir ve ben de bunun çok iyi farkındayım.
"Aşık olursan üzülüp, düşmekten, bir daha düştüğün yerden kalkamamaktan mı korkuyorsun?" diye sorarsanız da cevabım şu olur: "Bu sorduğunuzdan bütün herkes korkuyor. Ben ise karşılıklı sevmekten bile korkuyorum. Evet, doğru okudunuz. Karşılıklı sevmekten korkuyorum."
"Karşılıklı sevmenin nesi kötü, herkes bunları yaşamak için çabalıyor" diyebilirsiniz. Ben açıkçası birisinin bana deliler gibi aşık olmasını istemem, iğrenirim. Çünkü günün birinde "ya onun aşkına karşılıksız kalamazsam?" "ya kalbim onun için, ya da başka biri için çarparsa?" düşünceleri içinde olurum.
Duygu sömürüsü için söylemiyorum ama, benim daha önce bir ilişkim olmadı. Evet kabul ediyorum. Ben bu korkunun üstesinden gelmek için uğraşırken "neden herkesin ilişkisi oluyorken benim olamıyor?" diye çok üzdüm kendimi. Ama şimdi daha net anlıyorum ki ben "ilişki yaşamaktan da korkuyorum". Bir kadın olarak erkeklerden "iyi niyetli dahi olsalar" buz gibi soğudum. Bu normal midir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer