Hep yok tek gitme seni bırakım diyor kibarlık olabilir mi hoşlanma belirtisimi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılYani tek bundan pek bir şey söylenmez ama boş değil kesinlikle belli.
Ve senin önceki ilişkiden dolayı güven sorunun varmış. Maalesef, bunu bırakman lazım, yoksa kimseyle ilişki kuramazsın ve ikide bir bundan dolayı o kişiyi darlarsan senden soğuyabilir, "Bu da bana hiç güvenmiyor" der, terk edebilir. Evet bu devirde iyi insan bulmak zor ama sürekli kötüyü düşünürsen, gerçekten kötü olur; iyi düşünürsen, gerçekten iyi olursun. Unutma.
17 Yorumla
Soran1 yıl👍😊
- 1 yıl
:)
- 1 yıl
Ne yapiyorsun
- 1 yıl
@Imamin_DAMADI Anlamadım?
- 1 yıl
Ne yapiyorsun nasilsin dedim
- 1 yıl
@Imamin_DAMADI İyiyim de, seni tanımıyorum, neden sordun?
- 1 yıl
Yanlış oldu pardon
En İyi Cevaplar
Bir erkeğin seni eve kadar bırakması, genellikle sana değer verdiğini ve seni önemli veya değerli olarak gördüğünü bir göstergesi olabilir. Ama, bu davranışın altında yatan motivasyonu tam olarak anlamak için, diğer davranışlarını ve genel tutumunu da dikkate alman gerekir. Sadece kibarlık da olabilir, ama genelde hoşlanma belirtisi olarak yorumlanabilir.
Yani mesela sana karşı başka ne türlü ilgi gösteriyor neler yapıyor önemli olan budur
10 Yorumla
1 yılKibarlık ediyor da olabilir. Sadece saygı duyuyor da olabilir. Sokakta başına bir şey gelse sadece vicdanen rahatsız olmamak için de bırakıyor olabilir. Genel tavırlarına bak sana karşı
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sadece buna bakarak seviyor diyemeyiz bence. Belki de karakter olarak kibar yapıda birisidir ve senin yerinde kim olsa aynısını yapacaktı. Başka şeylere de bakıp öyle değerlendirmek lazım bence
12 Yorumla
Soran1 yılDoğru belkide tanıdığı kadınların hepsine kibar davranıyordur
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Aynur, bu bayağı tatlı bir hareket aslında! Genelde bizi evimize kadar bırakmaya çalışan erkekler, hem güvenliğimizi düşünüyor hem de bizimle daha fazla zaman geçirmek istiyor olabilir. Yani hem kibar olma ihtimali var hem de hoşlanma belirtisi olabilir. Ama tabii seninle gerçekten ilgilendiğini anlamak için diğer küçük detaylara da dikkat etmelisin. Flörtöz yaklaşımlar, nazik jestler ve göz kontağı gibi😉💕. Ağırdan almakta fayda var ama hislerinin peşinden git!
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
13Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır sevgi böyle anlaşılmaz
11 Yorumla
Soran1 yılNasıl anlarım samimi olup rol yapmadığını
Gizli Üye(25-29)1 yılOn beş gün oldu ihaneti öğreneli. On yıllık ilişkim.. ilişkimiz devam ederken nişan ve düğün yapmış. Aynı böyle aşırı seven tek bırakmayan aşık bir tipti. Hiçbir işi tek yaptırmazdı. Şimdi tek kalakaldım hayata sıfırdan başlıyorum. Diyeceğim o ki her işi kendiniz yapın zifiri karanlıkta eve dönmek zorunda kalsanız bile.. hiçbir erkeğe güven olmuyor. Aslına bakarsak insanlara güven olmuyor. Aşkın sarhosluğuna kapılmamak lazım
421 Yorumla
Soran1 yılÜzüldüm senin adına nasıl bu kadar kötü olabilirler ama evlenmeden kurtulduğuna şükür et 10 yil bile geçirsen tanıyamıyor insan demekki🥺
Cevap sahibi1 yılİnkar etti sonra da bildiğin evlilik değil ailem evlendirdi gözyaşları falan... Beddua da edemedim ah da edemedim ama neler yaşadığımı bi bilsen.. ölümden beter olabilirdi. Dua beklerim 😞
Soran1 yılÇok zor bende ilk aşık olduğum kişide böyle bir durum yaşadım ailesi mezhep farklı olduğu için beni istemedi sevgilim de seninle evlenicem falan dedi bırakmam sonra soğuk yapmaya başladı duydum akrabasıyla evleniyormuş sözde ailem istedi dedi ama ortak arkadaşlar düğünde çok mutlu olup oynadığını söyledi düğün gecesi çok ağlamıştım ama zamanla geçiyor inan ki şu an bir yabancıdan farkı yok hislerin bitince sıradan birisi gibi oluyor zaman her şeyin ilacı
Cevap sahibi1 yılPeki şu an mutlu mu , bu arada çok üzüldüm ama atlatmanıza çok sevindim ben ilk üç gün çok üzüldüm şimdi ise sadece kin var kine bile değer değil ama.. numaramo değiştim iban adresinden ulaşmaya çalıştı falan psikoloğa gidiyorum ama onlar mutlu mesut yaşıyorlar yazıklar olsun ne diyim
Soran1 yılYok boşandı anlaşamadilar özelliklede kız ailesi ile anlaşmadı ailesi bizi ayırdı ama kendi istedikleri ile anlaşamadı ilahi adalet er geç tecelli ediyor yani şüphen olmasın
Cevap sahibi1 yılGerçekten öyle mi bir yuvanın dağılmasını istemem elbette ama gönlüm çok kırıldı Allah biliyor, teşekkür ediyorum yorumların için bacım 😞
Soran1 yılRica ederim benden gittikten sonra bir önemi yok ha evli ha boşanmış kızın bir suçu yok hiç beddua etmedim kendileri anlaşamamış inş karşına düzgün birisi çıkar mutlu olursun ♥️
Cevap sahibi1 yılTabiki öyle ama zoruma giden şeyler var benden aldığı borç ile nişan yapmışlar ve böyle onlarcası.. dediğin gibi beddua yok dua var bana da duan da yer ver olur mu hayırlı geceler rabbim seninde yolunu açık etsin iyilerle karşılaştırsın 🥹💓
- 1 yıl
@expencive çok dramatik üzücü nasıl böyle bir şey 10 yıl dile kolay 😞
Cevap sahibi1 yıl@KalptenKalbe5939 hiç oldu ömrüm
- 1 yıl
Gerçekten bu nasıl bir ihanet nasıl bir erkek bu kadar da olmaz film senaryosu gibi inanılır gibi değil bende ihanet gördüm ama sizinki bambaşka
Cevap sahibi1 yılBi bilseniz olanları filmlerde olmaz böylesi ah edemedim beddua edemedim kızın suçu yok ama Allah a havale ettım bakalım ne olacak
- 1 yıl
Bilmek isterim anlatırsan k kapalı ama
Cevap sahibi1 yılÖyle hocam tekrar tekrardan deşmeye gerek yok derin bi ihanet Allah a havale ediyorum dua beklerim.. hayırlı geceleriniz olsun
- 1 yıl
Rabbim yarına bırakır da yanına bırakmaz kimsenin sizin perişanlığınızın üzerine gözyaşlarınızın üzerine kurulan başkasının mutsuzluğu üzerine kurulan mutluluk ve yuva temelleri asla sağlam olmaz eninde sonunda yıkılmaya mahkumdur o yuva göreceksiniz
Cevap sahibi1 yılKızın gunahı yok ama zoruma gidiyor.. Allahım a havale ediyorum teşekkür ederim yorumlarınız içinde hakkınızı helal edin hayırlı geceler 🙏😔
- 1 yıl
Rabbim yardımcınız olsun sizi feraha çıkarsın sıkıntınızdan kurtarsın iyi insanlarla karşılaştırsın inşaallah 🤲
Cevap sahibi1 yılAmin inşallah bilmukabele 🙏Allah a emanetsiniz var olun
- 1 yıl
Sizde hakkınızı helal hayırlı geceler
Cevap sahibi1 yılHelal olsun
- 1 yıl
İnşaallah Allah'a emanet olun,🙏
Aşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı. düşünmesi güzel ama bunu çoğu erkek düşünüyo zaten tam olarak hoşlantı belirtisi midir bilemiyorum
11 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim 😊
Altından her bok çıkabilir. Belkide eve davet etmeni bekliyordur.
15 Yorumla
Soran1 yılAilemle yaşıyorum ayrı evim yok
Soran1 yılO hiç bir kızın evine gitmez heleki aile ile yaşıyorsa uyanık birisi
Soran1 yılBenden iyimi tanıyorsun 😂
1 yılBence seviyor ve önemsiyor. Çok hoş bir davranış.
14 Yorumla
Soran1 yılArtık bu devirde birisine güvenmek çok zor bana davranışları çok hoş ama geçmişte çok çapkındı üzdüğü çok kadın olmuş hoşlansam da güven sorunu oluyor 🥺
- 1 yıl
Haklısın maalesef 🥺 O zaman temkinli olmanda fayda var.
Soran1 yılTeşekkürler 🌸
- 1 yıl
Rica ederim 🌸
Gizli Üye(36-45)1 yılŞu erkeklere inanıp durmayın. Avcı onlar seni dusirdukten sonra biraz daha getirir eve bırakır sonra gider başka kadını evinden alır.
11 Yorumla
Soran1 yıl😂Doğru haklı olabilirsin
Gizli Üye(25-29)1 yılNe kadar düşünceli. Kaç yıllık sevgilim bile yapmadı bunu. Kıymetini bil. Kaçırma.
226 Yorumla- 1 yıl
Kızları tavlamak için ilk başta çoğu erkek böyle şeyler yapar çokta özenmeye gerek yok
Soran1 yılAslında öyle hatta bir kere hava soğuk diye taksi çağırıp bıraktı ama geçmişinde çapkın birisi yani bir flörtöz bir yapısı var bütün kadınlara aynımı acaba taktik mi yapiyor diye güvenemiyorum
- 1 yıl
Bende güvenmiyorum ilk başta kendilerini sevdirmek için kırk taklalar atarlar sonra oluncada 180 derece değisirler en iyisi güvenmemek
Soran1 yıl@_mahurbeste bende kanıp aşık olup kazık yemekten korkuyorum zaten erkekler başta hep iyi ama sonradan değişiyorlar
Cevap sahibi1 yıl@_mahurbeste tavlamak için de yapmadı. Hiçbir şekilde yapmadı. Geçen pazartesi de yapınca bundan adam olmaz diyip tekme attım. Ben ona başımda bela var. Eve tek nasıl gideceğim dedim. Tahmin et bakalım ne oldu? En ücra sokaklardan tek başıma karanlıkta yürümek zorunda kaldım. Ben mesaj atmasam mesaj atmıyorda bana. Seven erkek sevdiği kızı korumaz mı? Arabasını trafik var diye çıkarmak istememiş beyefendi. Taksi ile geldi taksi ile gitti. Bizim karanlıkta eve gideceğimizi bildiği halde. Ne vardı en azından eve kadar benimle yürüseydi en azından. Bunu bile yapmadı. Araba, taksi umrumda değil. En azından benimle o karanlık sokaklarda yürüyebilirdi değil mi.
Cevap sahibi1 yılSoran sana bir tavsiyem var. Taktikte olsa bunun kıymetini bil. Artık erkeklerin umurunda değiliz. Güçlü kadın güçlü kadın diye diye feministler yüzünden iyice kadına dönüşmeye başladılar. Eski delikanlı insanlardan kimse kalmadı. Delikanlıyı da geç. Hiç kimse değer vermiyor, düşüncesiz artık
- 1 yıl
@gül_kraliçesi seninki tam bi odun ayrılmakla en iyisini yaptın bundan adam olmazdı zaten
Cevap sahibi1 yılKendini kaptırma ama elinden de kaçırma.
- 1 yıl
Benimkide ilk başlarda onunla çıkmam için her şeyi yaptı beni her akşam eve bırakırdı sabah beni bekler birlikte okula giderdik ama her şey elde edinceye kadardı sonra umursamadı bile
Soran1 yılÇok kötü gerçekten bence sen asla konuşma onunla hiç önemsemiyor bırak sevgiliyi insan normal arkadaşı bile olsa o şekilde asla tek birakmaz hemde geç saatte bir kadınsın yani nasıl içine sinmiş hiç merakta etmiyor eve gittimi diye değer görmediğin yerde durma en doğrusu bu olur
Cevap sahibi1 yıl@_mahurbeste birde bana diyor ki sen beni kullandın diyor. Allah böylelerinin ağzına laf vermesin. Kullandın dediği de ne biliyor musun yuh dersin.
Doğum günümde bana bir şey almak için çok ısrar etti. Öyle ısrarlar etti ki anlatamam. Annemin üstüne yemin ederim en sonunda o ısrarlar yüzünden kabul ettim. Ben kimsenin parasını yiyen biri de olmadım. Sonra o aldığı hediyeleri de ben ayrılınca çöpe atmış. Katlanamadım ki ayrıldım. Ben dedim hatta git iade et ya da çöpe at diye. Neyse geçen pazartesi de sinemaya gittik
Siccin 7 vardı. 380 tl sinemaya para verdi. 45 tl de bir suya verdi. İçecekler pahalı olur diye su aldım sadece o da pahalıymış rezil olmamak için geri veremedim satıcıya. Neyse tek ona yüklenmeyim diye bende 200 den fazla 2 bardak ice tea aldım. O para ödediyse bende onun içeceğini aldım. Ben onun gibi çalışmıyorum da. Bunu biliyor. Bir sinema bileti aldın diye seni kullandım mı oluyor.
Soran1 yılYok zaten bana zaman falan ayırıyor sorunum olduğun da yüzümü güldürmeye çalışır destek olur arar yazarım hemen döner ama net değil bir sıcak bir soğuk davranıyor bazen bu yüzden emin olamıyorum
Soran1 yıl@_mahurbeste erkekler öyle gerçekten ya en iyisi cepte Garanti olmamak sevdiğini belli edip onları bırakmayacağımızı anladıkların da değişiyorlar
Cevap sahibi1 yılBen haber veriyorum eve geldim diye. Ona da geç cevap veriyor. Ben birde siccin izlemişim saçma maçma. Kadınım yani. Öyle mi yapılır sevgiliye
- 1 yıl
Biz böyle kızların kıymeti bilinmiyor ki zaten.
pis... lik herif bide adamım diye ortalıkta geziniyorlar böyleleri
Soran1 yılTam odun yani çekilmez böyleleri
Cevap sahibi1 yılErkekler elde edene kadar melek olur. Baktın ceptesin sonra eyvallah der çeker gider. Nazlı ol biraz
Cevap sahibi1 yıl@_mahurbeste kızlar inanın hala kalbim kırık yaptığı şey yüzünden. Birde o akşam ablam demesin ilk görüşmeye gittiğim kişi evden aldı eve bıraktı diye bu olayın üstüne
Odama kapandım yani. Ertesi gün de ayrıldım hemen. Hiç mi değerim yoktu
- 1 yıl
Böyle birinden kurtulduğuna şükret hem cimriymiste belki amacı seni sadece kullanmaktı erken def etmen iyi oldu Sen daha iyilerine layıksın böyleleri yüzünden üzülmeye değmez
Cevap sahibi1 yıl@_mahurbeste teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılOlabilir belki de
- 1 yıl
Rica ederim her şey gönlünce olsun 🌸
Cevap sahibi1 yıl@_mahurbeste inşallah umarım seninde 💖
Soran1 yılParanın lafını etmesi ne karekterde olduğunu gösteriyor zaten ayıp böyle şeyler kurtulduğunu şükür et yani
Soran1 yıl@_mahurbeste bencede amacı kullanmak gibi geldi çünkü sevmeyen erkek yatırım yapmaz ne zaman ayırır nede önemser
- 1 yıl
@_mahurbeste aynen, başta yapılır. Bin otobüse git işte denir :D
Tam olarak kriter değil bence. Bu bir nezaket göstergesi de olabilir
10 YorumlaKişiye göre değişir biri bişey bekler diğeri kibarlık için bir başkası givenlik adına felan fikan işte
22 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim
1 yıleve bırakan erkeği eve alıp bisey ikram ettinmi çay kahve
011 Yorumla
Soran1 yılTek yaşamıyorum ailemle yaşıyorum
- 1 yıl
Ailen iyimi sen nasılsın
Soran1 yılEvet iyiyiz çok şükür evin yakınlarına bıraktı içeri girmedi merak etme😂😂
- 1 yıl
eve yaklaşmasın baban görür dövmesin çoçuğu.😂
Soran1 yılO kadar cahil değiller şükür 😂
- 1 yıl
küçük hanım ben cahil demedim 😂
- 1 yıl
şükür büyüdün evlenme yaşın yaklaştı nasipse düğünün nezaman 😊
Soran1 yılHenüz öyle bir durum yok olursa düğün değil nikah isterim 😊😂
- 1 yıl
nikah şahidin ben olurum 😊😂
Soran1 yılÖyle bir şey olursa haber veririm söz 😂
- 1 yıl
bana ne olursa haber ver seni merak ederim 😂😊
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır bunu yapması normaldir yapmıyorsa zaten tuaftır.
10 YorumlaVar mı beni böyle sahiplenecek😂
23 Yorumla
Soran1 yılBen de çok hayal kırıklığı yaşadım önceki ilişkilerimde umarım bunda yüzüm güler 🥺
Soran1 yıl🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı.
1 yılBeğenmediği kıza erkekler jest yapmZ
21 Yorumla
Soran1 yılBeğeniyor ondan eminim de bir duygusu var mi ondan emin değilim 🤔
Gizli Üye(18-24)1 yılEve yakin yerde mi birakiyor seni nasil oluyor o ya biri görecek diye felan şey yapmiyor musun
01 Yorumla
Soran1 yılEvet eve yakın bir yere kadar bırakıyor zaten artık kimse kimseyi eskisi gibi tanımıyor bizim o tarafta komşuluk vs pek yok olsada kimseyi ilgilendirmez herkesin erkek arkadaşı var bu devirde
1 yılSeviyor seni poncik
11 Yorumla
Soran1 yılKeşke bende buna emin olabilsem güven sorunum var
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. kibarlık ne güzel işte
11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılBu bir centilmenlik kuralıdır
11 Yorumla
Soran1 yılBu devirde centilmen erkek bulmak zor bir şey şanslıyım bu konuda demekki
1 yılTabiki güvenliğin onun için çok önemlidir
11 Yorumla
1 yılher şey olabilir tavlamak için bile olabilir
13 Yorumla
Soran1 yılNasıl güvenicez birisine
- 1 yıl
Tam anlamıyla kimseye güvenemezsin ki zaten
Soran1 yılAma o zaman da yanlız kalıyoruz
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Zaman gösterir niyetini
11 Yorumla
Amacı başka olabilir art niyetli düşünelim biraz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılolabiliir hoslaniyodur
20 Yorumla
1 yılGereksiz bi hareket, eve bırakanların bazıları belki evine alır diye umut ediyor kız yalnız yaşıyorsa, bazen amaç başka ahah
00 Yorumla
1 yılSadece buna bakarak seviyor diyemeyiz bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılDeğer göstermektir. Kadına saygıdır.
10 Yorumla
1 yılNormal olanı yapıyordur
10 Yorumla
1 yılhoslanma belirtisi de olabilir
seni düsündüğü içinde olabilir sen yinede bi test et00 Yorumla
1 yılBence seviyodur
15 Yorumla
Soran1 yılİnşallah öyledir
- 1 yıl
Diger türlü düşünürse bilemem evine davet eder mi diye düşünmüştür amaci farkli da olabilir
Soran1 yılAilemle yaşıyorum hem tam evin önünde değil biraz ilerde bırakıyor niyeti o değil bence
- 1 yıl
Anladim hiç arabada filan seni ellemeye çalisti mi
Soran1 yılYok hatta mesafeli oturdu
1 yılAynen canisi
11 Yorumla
Soran1 yıl😊 teşekkür ederim
Aşık sana
13 Yorumla
Soran1 yılO kadar da değil aşık olacak kadar zaman geçirip bir şey yaşamadık😂😂
Soran1 yılKeşke olsa ama ben aşık olmam kimseye diyor 😂ama yine öyle bir şey olursa yazarım sana ilk sen aklıma gelicen
1 yılHoşlanma belirtisi
12 Yorumla
- 1 yıl
Ne demek 🌸
Gizli Üye(36-45)1 yılSanmam bir gün bıraktığında derki yukarı çağırmayacakmısın gel dersen sonu pompayla biter
01 Yorumla
Soran1 yılAilemle yaşıyorum her şeye kötü niyetle bakiyorsunuz
1 yılHep yapıyorsa hoşlanıyordur
10 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?