Evden alıp, geri evine bırakan erkek sevdiği için mi yapar?
Sadece sevdiği kadına yapar
Centilmenlik için yapar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba, sadece buna bakarak seviyor ve sevmiyor dersek sığ bir yorum olur. Genel olarak sizinle iletişimi nasıl, size ne kadar vakit ayırıyor ve anlayışlı bir şekilde davranıyor mu, genel olarak kişiliği düzgün mü? Bunun gibi unsurların hepsini bir arada değerlendirerek seviyor veya sevmiyor demeliyiz diye düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Her zaman yapmasa dahi yağmurlu/karlı havada arabası varsa bırakmalı diye düşünüyorum. Arabası yoksa da en azından eve geç saatte döneceksem benimle metroyla dahi olsa gelmesi hoş olurdu 🙂 Gündüz gelmeyebilir ama geç saatte yalnız bırakması bence yeterince sahiplenmediğini gösterir
Yani şöyle bir şey söyleyeyim. Şu anda mesela samimiyetimin orta seviye olduğu ama gece geç saatte başına bir şey gelmesin diye bir okuldan bir arkadaşım için de bunu ben yapabilirim şahsen. Ama netice itibariyle güzel hoş bir davranış yani o konuda katılıyorum :)
Sevgilimle mi oturuyorum yoksa kız kankamla mı bunun farkını hissedebilmeliyim 🙂 Dişil enerjimi düşürmesi ikimizin arasındaki bağı etkiler. Fark ettiysen illa arabası olacak ya da her seferinde bırakacak diye bir şey söylemedim. Yani bunda abartılı bir istek durumu yok. Ama sevdiğim adamın zaman zaman jest yapması da gerekiyor 🙂
Yok abartılı bulmadım zaten ama anlaşılamadım tam sanırım. Soruyla bağlantılı olarak ben yorum yapmaya devam ettim. Onun dışında hak veriyorum size kesinlikle :)
🙂🌸
:) ;)
evet öyle bir de sen arabadan indin o hâlâ arabada sen evin kapısına geldin senin eve girdiğini görmeden arabayı sürüp gitmiyor ise yani senin eve girdiğinden emin olup öyle hareket edip giden o erkek var ya işte ah o en seven bil bunu
Cevap
20Cevap
Evet kesinlikle seviyordur çok aşıktır. evlenmelisiniz bence
Once bu bir centilmenliktir erkekligin rajonudur hanim eve birakilacak. Diger konuda zaman en iyi ogretmendir. Seviyormu sevmiyor mu yasayio goreceksin
sadece sevdiği kadına yapar gayet normal bir şey ay sencede iyi bir şey değilmidir
İyi tabii
Sevdiği için yapar ama Gentleman lik için de yapanlar da var. Beni öküz olarak bilmesin aramız iyi olsun diye de isteyebilir yani.
Kimisi aşırı centilmen oluyor belli olmaz yani. Bide cepte dursun nee olur ne olmaz da denis olabilir. Belli olmaz yani
Seviyor da olabilir
Ben sevmesemde bı kadını belli saatlerde tek bırakmam evi uzak yakın farketmez altımda arabam varsada arabayla bırakırım bu centilmenliktir bence
İkisi de olabilir nedeni. Centilmenlikten ötürü bırakırım evine.
Evet. Ben gidip de samimi olmadıgım birini evine bırakmam. GPSle bulur o
Değer verdiğim için yapıyorum. sevmişte olabilirim. ama centilmenliktende yapılır.
Centilmenlik tarzimizdir pek aldanmamak lazim yine de hahahah
Ya centilmendir ya da umut taciri ☺️
Tacir ne demek? 😅
Umut veren diyelim ☺️
https://eksisozluk.com/umut-taciri--323140
Umutlar gerçekleşene kadar seninledir, sonra yoktur öyle mi? 🙂
Öyle ☺️ umut taciri deyimini ilk defa mı duydun ☺️
Öyle? Anladım
Çıkarı için istediğin cevapları da verebilir, içinden gelmese de, sana hoş gelen jestler de yapabilir.
Peki🙂
😂👋🏻
Centilmenlik içindir. Ben de bırakıyorum ama sevmiyorum
seviyordur demek için bu yetmez, ama önemsediği kesin.
kişiselleştirmelik bi durum yok evin yakınsa ve arabası varsa buluşmada bırakıp alması gayet normal centilmenlik
Xp yetmiyor anladın sen diyeceğim bilgiler seni şok edebilir🙂
Yani seven adam yapar ama senin gönlünü kazanmak için centilmen davranır
Her iki seçenek verilir ama temel amaç sevgi.
Yeterli kriter değil
Hayir
Zeki biridir. 😂
Sevmiyo kardeşim sevmiyo nerden biliyosun deme
Evet
sevmiyordur
Sevmiyorsa neden yapsın ki?
Tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?