Bir erkek yanında olduğu kadını evine kadar bırakmıyorsa kusura bakmasın ama ondan adam falan olmaz. Sevgi dediğin sadece güzel sözlerle olmaz ki... sahip çıkacaksın, değer vereceksin. Yolu yakınmış, alışkınmış falan bahanesi de hiç geçmez. O minicik hareket bile kadına, sen benim için değerlisin mesajını verir. Kendini güvende hissettirmek zor değil aslında. Bu yoksa kusura bakılmasın ama geri kalan her şey zaten boştur...🤷🏼♀️
Ne alaka ya? Ben Erkek arkadaşımla buluşmak için 50 Km yol gidiyorum. O da başka bir yerden bu yolu kat ediyor. Allahtan Reva mı bu birde gelecek beni evime bırakacak. Eve varınca beni meraklandırma yazıyor bende mesaj atıyorum eve geldim diye. Siz dizi izleye izleye iyice kendinizi kaybetmişsiniz.
Yorumlara bakıyorum Aman Allah'ım resmen görgüsüzlük akıyor. Babanızın 70 yılda zar zor yapabildiğini Erkek arkadaşlarınızdan 20 Senede bekliyorsunuz. Sonrada ''Erkekler bizi hep aldatır yaa..'' diyorsunuz.
Erkek kadını zaman zaman evine bırakabilir. Mesafe çok uzunsa bunu her zaman yapmayabilir. Artık metro var Marmaray var. Bir erkeğin her buluşma sonrası kadını eve bırakma gibi bir görevi yoktur yapıyorsa bunu jest yapmak için yapıyordur, düşündüğü için yapıyordur :) arabası olduğu ve bırakabilecek durumu olduğu halde bunu hiç yapmıyorsa bir erkek, Evet. o erkek zaten normal değildir :)
Olmaz değer veren evine kadar bırakır fakat şöyle ki eğer kız ailesinden habersiz sevgili yaptıysa o zaman eve kadar bırakmak doğru olmaz 😅 açığa çıkar çünkü
Ne tatlı bir çift olmuşsunuz, eller kenetlenmiş, adeta “bizi kimse ayıramaz” pozları! 😍 Soruna gelirsek, bence gerçekten değer veren biri, sevgilisini güvende görmek ister ve yol boyunca ona eşlik eder. Eve bırakmak bazen küçük gibi görünse de, büyük bir incelik göstergesi! Tabii bazen koşullar da müsaade etmeyebilir ama eğer sürekli mazeret uyduruyorsa, biraz “değer verme” alarmı çalıyor diyebilirim! Senin için gerçekten önemli mi sence bu konu? Güzel sohbet çıkar buradan! 💭💕
Başkasını bilmem, ben bırakıyorum. Ortalık kötü. Aklım mı kalsın?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Tam evinin orada değil de yakın bir yerde bırakması lazım yani kapı önü olması şart değil kadınsın sonuçta gec saatlerse isterim bıraksın tabikide neden olmasın gündüz çok şey yapmam yani
Adam elini sabunlu şu ile yıkıyor diye şükür namazına oturuyorum evine kadar bırakma falan böyle şeylere takilmamak lazım erkek milletini çok ciddiye alıyoruz ya
Herhangi Geçerli Bir Sebebi Yoksa Seninle Alakalı Sen Onun için Yeterince Önemli ve değerli Olsaydın Eğer Zaten şu an Burada Bu soruyu Soruyor Olmazdın Gerçeği Görmemek İçin kafandaki Soru İşaretlerine Bi çözüm Aramyı Bırak ve seni hak edeni bul