AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
148Cevap
Benim de öyle aradığım sensin tanışalım benim flört de olmadı...
Bak gerçekten konuş benimle sadece kafamız uyuşursa evlilik düşünüyorum
Evde kalmazsın merak etme. Kriterlerin çok mu yüksek?
Sarı saçlı (doğal) mavi gözlü olmayanı ben direk eledim sahsen
Çirkin olsa da mı istiyorsun?
@Angell20 hayır güzel olmalı. yukarida yazdığım kriterlere sahip olmayanlar direk elenir. sahip olanlar ise yüz ve vücut güzelliğine göre bir sinavadaha tabi tutulur
Tamam iyi şanslar sana
Tövbe bismillah o nasıl profil aklım çıktıı
Sessiz biri olman ve arkadaş çevrenin olmaması olabilir nedeni
Doğru söylüyorsun
Öyle düşünme, çok klasik biliyorum ama hiç beklemedigin anda oluyor gerçekten. Benim babam 34 yaşında annemle evlenmiş hayatına da o zamana kadar flört dahi kimse girmemiş. Nasibin bir yerlerde seni bekliyor.
Hemen birini bul yoksa küçük kaşarlarda sıra gelmez
evet evde kaldın geçmiş olsun.. onun bunun ağzına sakız ve dalga konusu olacaksın. kendini hazırla.
Rabbim haramlardan korumuş ne güzel bu açıdan bak nasipin bulur elbet karşına çıkar abla yerinde olmak isteyen okdar kişi vardır ki. onca ilişki yaşayıp gönlünü yıpratmaktan iyidir inşalAllah karşına güzel insan çıkar
Abla bende 25 yaşımdayım ilişkim oldu sporcuyum arkadaşım yok işsizim ama bekar hayatımda mutluyum asıl evlenen evde kalıyor ve yaşlanıyor üzülme yani
Bak bir açılsan kendini orgyde bulursun. Her gün double penetration yaparsın. Canım
Çok şey kaybediyorsun. Bu yaşların geri gelmeyecek. Yaşlanacaksin. 20 yıl sonra çoktan menopoza girmiş olacaksın
Abart
Lan defol git milleti kendin gibi meze olmaya meraklı sanma. Nerde gece orada gündüz k. dını
@naturelive haklısın bu konuda
@Naturelive nerde gece orada gündüz ne demek
Dert etme yalnız değilsin Benim de bu yaşa kadar hiç flörtüm bile olmadı
boş ver be kızım biz böyle mutlu olalim 😂😂
ortamlara girmen lazım, bunu kendime de söylüyorum ama yapamıyorum. senden 5 yas büyüğüm.
Evliliği ilişkiyi falan bosverip kendine odaklan kendini gelistir kariyer yap. Bunları kafana bakma bi gereksiz erkeginde hayatini yonetmesine izin verme
Bence ailene söyle uygun biri varsa baksinlar bende ayni durumdayim
Ya sıkıntılı mısınız hangi zamanda yaşıyorsunuz tam olarak biriyle çok görüşmek istiyosaniz arkadaşlariniza sorun aileye degil çünkü aile size gore birini değil kendilerine göre birini bulurlar bırakın şu ilkel yöntemleri de
Belki de erkek görmediğin ve arkadaş çevren olmadığı içindir? Görücü usulüne kalmışsın gibi
Bende adliyede çalışıyorum. Bizim ortamda hep erkek. Bende bulamıyorum bir türlü
Hayatını akışına bırak şöyle bir yaslan arkana bir gün bakarsın birisi çıkar ve ben buradayım der mutlu olursın yani gecikiyorsa güzelleşiyordur belkide
Olur elbet belkide sen onlara fazla geliyorsun oda olabilir
Nasibin seni bulur be ablam , kötü ilişkidense olmaması daha iyi , ama yinede ikna olmadıysan kurslara git bence , müzik kursu, ya dans
bence bekle senin olan seni bulur boyle acele edersen yanlis birine kapilib gidersin en iyisi dogru zamanda dogru kisi
"Böyle giderse evde kalacağım" :D ne kadar acınası bı söz. Kendin kendine yetemiyor musun ya da ailen
Bak sosyal etkinliklere katıl, birşeylere gönüllü ol daha çok seyahat et ve işine biraz ara ver😘o uygulanalar cok berbat neyse okey mi bye
27 yaşındayım hiç sevgilim olmadı artık evlilikte hayal oldu. Tr kızlarıda kez. ba. n zaten. Bu yaştan sonrada zor artık.
Bu kadar sallama kendini biraz yaşamaya bak hayata niye geldin ki. Kural kural kural infitum bunu beğenmez 😄
Bu şekilde devam edersen evde kalacak gibi görünüyorsun sohbet uygulamaları abaza kaynar hiç oralara yanaşma sosyalleşmen gerekiyor
Erkeğin yaklaşımı önemli. Cinsellik elbette olmalı ama ciddi bir ilişkide
Tabii canım, sonra da iki yüzlülük yapıp bakire kızla evlenmek istiyorum dersin 👍
Ciddiden kastım evlilikti :)
Kardeşim bu kolpayı kimseye sıkma, arkandan çok gülerler 😔
Sen gül.
Güldüm zaten sağol 👍
Başarılar sana. :)
Benim abim de öyle bekar düzgün birini arıyoruz ama yok sesiz sakın oda aynı
Senin olan seni bulur dert etme yaşın daha genç bu yaşta evde kaldım gibi düşüncelere girme
Bencee hic yapma erkeklerle tanışmak pişmanlıktır bekarlık sultanlıktır
Namazını kıl teheccüd namazına kalk bol bol duanı et hayatın değişecek
Ay senin gibi kız kaldı mı 😌 ne güzel işte mutlu olmalısın kendi adına.
Sosyal ortamlara girersen illa brilerinin dikkatini cekersin
Aslında hemsireler rahat bulur diye biliyorum ama. Gelen kadinlar bile seni oğluma alayim diyor
Hiç tutarlı değil. Hem hemşire hem genç hem de hiç flörtten öteye geçmemiş
niye hemşireler motor mu kanka nasıl yorum bu
Bu conteks icinde tutarsiz olmus.
Sozum meclisten disari
Yinede burada benim hayatimi anlatman hic hos degil...
Kız arkadaşlarına söyle onlar yardımcı olur. Yda ben talip olayım sana
Senle ben aynıyız yemin ederım ancak ikimizden olur😅
Hayır evde kalmazsın, zaten tanışma konuşma şansına sahipsen muhakkak birini bulursun
Görücü usulü olana bak belki ordan biseyler çıkar ya da ortak Arkadas falan bulursun ins
Kalmazsın emin ol senin karşına senin gibi biri çıkacak en mutlu sen olacaksın inşallah
Bence herne yaşıyorsanız ya da kendinize uyguladığınız kurallarının bir tik daha esnetin
Benim de ilişkim yok gel bereket bi yola çıkalım senle
Yanlış seçimler de bulunmak ya da gerçekten içinde yalnızlıktan sıkılmışlik var mı
Aileden görücü usulü dene uygulamaları. Amacı belli
Biraz sapitmak lazim belki de
Sen sapıt kardeşim
Kııızzz gel bi senle sarılalım gel. 😄
Kendine niye yükleniyorsun ki
Bulursun bu sitede koca
Hemşireler genelde flörtöz oluyor sana şaşırdım
Sende bulursun birini
Buraya yazman yeterli onlar seni bulur
Sizinle tanişmak isterim
Merak etme senin olacan seni bulacaktır
İllaki olur aramaz isen bulursun bende öyle oldu
@Nazliyu06 erkekleri booklamaktan başka bi halt bildiğiniz yok. Ama erkeksizlikten de kuduruyorsunuz. Bu nasıl bi zavalliliktir yaa
Ne alaka? Herkesi aynı yorumlama
Gel beraber takılalım bende öyleyim
@serpil2255 bu yaşta neden böyle düşünüyorsun
Sıkılıyorum
Sohbete ne dersin
Herkesin bir kısmeti vardır
İlla ki çıkar seni alacak biri 😃
Ablam asıl evlenenler evde kaldı boş ver sen
Bir gün biri çıkar karşına meraketme