Ben 26 yaşında bi kadınım. Hayatım boyunca kimseyle flörtten öteye gidemedim. Kendime aşırı dikkat eden biriyim. Sporumu yaparım, kiloma dikkat ederim, cilt bakımımı asla aksatmam. Elim yüzüm de çok güzel olmasam da düzgündür. Hemşireyim ve sürekli kadınlarla çalışıyorum. Erkek görmüyorum, sessiz biriyim, arkadaş çevrem de çok yok. Birkaç kere date app denedim ama olmadı. Ordaki erkekler gerçekten çok sapık. Kendimi çektim olmadı, girişken oldum olmadı. Bu yaşa kadar hiçbir ilişkim olmadı ve artık gerçekten üzgünüm. Böyle gidersem evde kalıcağım. Ne yapacağım ben ya?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBu şekilde düşünürsen öyle olur. Birazcik oluruna bırak. Benden sana tavsiye her tanistigin kişi ile evet bu olmalı bununla olmalı gözüyle bakma. Yani önce tanımaya çalış arkadaş gibi olun birbirinize zamanla zaten birbirinize bağlanıp eğer yan yana mutlu hissediyorsanız. Zaten düşünürsünüz bu insan olmadan hayatıma devam etmek istemiyorum yalnız. Evlenirsiniz. Ama ben evlenmeliyiz evde kalacağım modunda devam edersen. Bu enerjiyi yayarsin gelende gidip durur. Birak muhtaclik enerjisini. Sakin ol sadece bir insanla tanışmaya tanımaya çalış. Zamana yay. Yoksa hemen olsun falan dediğinde olmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılKader kısmet bu işler hayatım. Benim de on tane sevgilim oldu ama hayrını görmedim. Diyorum ki bazen keşke hiç olmasaydı :) 7 senedir uzak duruyorum bu işlerden. Gerçi sen evlilik istiyorsun. Bir evlilik bir milyon lira falan. İşin maddi bir yanı var. Diğer yandan bakınca heyecan için evlenilmez. Heyecan geçici bir şey. Rahat olup seninle konuşmak isteyen biri olduğunda çık dolaş. Biraz tecrüben olur en azından, ne bekleniyor, ne yaşanacak falan diye.
00 Yorumla
1 yılDetayda kendimi gördüm ama maalesef, kadınlar erkekler gibi yalnızlığa uygun değil yavrum. Erkeksizlik iliklere işleyince kriterlerin düşecek. Bende de bakım spor var ama karıyla kızla işim yok
111 Yorumla
Soran1 yılKriterlerim yüksek değil normal. Kendime denk birini istiyorum karakter ve görüş açısından. Bir de bana iyi davransın sevgiden cimri olmasın. Kriterlerim gayet normal
- 1 yıl
Ona rağmen erkeksizsin, o halde 1-2 seneye düşünemiyorum yavrum.
Soran1 yılZaten böyle giderse hiç olmaz 😔
- 1 yıl
Erkek halimle sevgili için senin kadar girişimde bulunmamışımdır, üzücü 😀
Soran1 yılBen de şaşıyorum zaten
- 1 yıl
Nerdensin yavrum
Soran1 yılTürkiye 🤭
- 1 yıl
Yoh yav bende Ukrayna sanıyordum erkek kıtlığı var
Soran1 yılAhahah
- 1 yıl
@opinhaymir kardeş insanın fıtratında yalnızlık yok direkmyalnuzlık Allah'a mahsustur insan sosyal varlık
1 yılflört uygulamayarına olan bakış açını biraz daha hafiflet ve cinsellik bi ilişkide en önemli şeylerden biri sadakati verdiği sürece 26 yaşındasın konuşacağın erkek de hemen hemen seninle aynı yaşta olucak ve bu yaştaki erkekler cünselliği sıkça dile getirir kendini hep cinselliğin kötü olmasına bağlayıp kaçmışsın son durum da bu bunun için imkanın varsa terapi alabilirsin veya sanaldan bak önce sonra kendine alıştır ve yap ama kendini akdatılıcak ve kullanırılıcak konuma asla getirme evlenmeden koynuna da alma
01 Yorumla- 1 yıl
Bende 26 yaşındayım benim de ilişkim olmuyor cinsellik yaşamıyorum uzaklaşıyorlar ama yaşadıktan sonra ayrılırsalar ben bunu kaldıramam o yüzden bu devirde ilişki yapmak çok zor
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Hey, üzülme lütfen! Öncelikle, kendine bu kadar yüklenme. Hayat bir yarış değil ve herkesin ilişkisi farklı zamanlarda gelebilir 😊. Senin gibi kendine dikkat eden birinin sevgiyi bulacağına eminim. Mesleğin ve sosyal çevren ilişkilerini etkileyebilir, ama bu başaramayacağın anlamına gelmez.
Date app deneyimlerin olumsuz geçmiş olabilir, ama farklı platformlardan devam edebilirsin. Belki arkadaş ortamlarında biraz daha aktif olmak, hobi gruplarına katılmak sana yeni kapılar açar. Unutma, kendine olan güvenin her şeyin anahtarıdır. Biraz daha zaman ve sabır, aşk seni bulacak! 💖 Ayrıyeten, kendinle ilgili pozitif hissetmeyi sakın bırakma! 🌟00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
145Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılKalmazsın ama inan bana evlilik kadar saçma bir şey yok. Akşama kadar evde iş güç hiç benlik değil. Evde kalmayı tercih ederim.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u 1 yılKalmazsınız
00 Yorumla
1 yılArkadaş ortamlarında bulmak kolaydır. Onlar sayesinde illaki Instagramdan istek atan olur. Arkadaş ortamın tam yoksa kendini biraz açabilirsin yani çevre yapmaya çalışabilirsin. Bunları yapamazsan başka şekilde de bulursun. Flört uygulamalarının çoğunluğu öyle ama eminim içlerinde iyi olanlarda vardır. Herkesle oradan tek tek konuşmak yerine biyografi kısmına başka sosyal medya hesabını yaz. Uygulamaya arada gir çık. Aktifliğin azalırsa uygulama az kişinin önüne çıkarır. Biyografi kısmına da Instagram gibi bir sosyal medya hesabını yaz. Oradan yazanlar olacaktır. İçlerinden düzgün olanlar illaki vardır. Konuşma tarzına göre konuşmaya devam edersin ya da kesersin. Buraya şans verebilirsin ama biraz flörtöz olman gerekiyor. Flörtözden kasıt cinsellik değil tabiki.. tabi bunu sadece uygulama da değil günlük hayatta tanıştığın bunla evlenilir diyeceğin kişilere de öyle olmaya çalış. Önemli olan birisini bulabilmek değil. Güzel duygu ve hislerini paylaşabileceğin birisini bulmak. Bu arada hastanede de bunu yapabilirsin. İnsanlarla konuşmaya açık olman lazım tabi bunu yaparken erkeklere karşı sevgilisi olup olmadığından emin olarak yapmalısın. Ben böyle yazdım ama kendini birisini bulmalıyım diye odaklama. Flört uygulamasında da günlük hayatta da insanlar tanışarak belli bir boyuta gelir. Birbirinize uyum sağlıyorsan flört ederek devam edersin. Sonrası zaten olur
10 Yorumla
1 yılBi de şöyle düşün... Bu yaşa kadar seni üzen başını ağrıtan olmamış... Sen ilişkileri ne sanıyorsun, insanlar birbirinin canına okuyor... Depresyona düsen mi, canına kıyan mı, evini terkeden mi, ailesiyle arası bozulan mı.
Bir ilişki yüzünden bazen insanın başına gelmiyen kalmıyor.. Istisnalı ilişkiler de var tabi, ama az ve bu sadece şanslı insanlara denk geliyor.. Kaderinde yazan seni bulur, zorlamayla üzülmekle kadere karşı koyamazssın.. Bazen çok istediğimiz bir şeyi Allah bize, epeyi zaman sonra veriyor ya da hiç vermiyor.. Biz isyan ediyoruz neden istedimiz olmuyor diye.. Sonra bir gün geliyor, iyi ki olmamış diyoruz... Uzun lafın kısası, kafanı takma ilişkim yok diye.. Işine konsantre ol, hayatını yaşa.. Insanlar ne dertlerle, çilelerle uğraşıyor, beterin beteri var.. Bol şanslar, Allah gönlüne göre versin..40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Peki bir iliskiyi sen gerçekten istiyor musun önemli olan soru bu, sadece evde kalıcam insanlar evde kaldigimi dusunucek diyerek mi iliski istiyorsun yoksa cidden sen istiyor musun? Elalem her zaman konusur elaleme bakma derim belki de henuz hazır değilsin içten içe belki de bunu istemiyorsun belki bu yüzden olmuyordur 🤷🏻♂️ evde kalcam psikolojisi yüzünden belki de istediğini sanıyorsundur işin ekonomik özgürlüğün de var belki özgür olmaya daha düşkünsündür herkes evlenmek zorunda değil ki helede istemiyorsan evlenince daha kötü olabilir sonradan boşanadabilirsin bir çok kişi var böyle anlaşamayip boşanan acele etme illa ki bir gün olur diye düşünüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGörücü usulü tanış. Bu ulkede damacanaya bile hallenen erkekler varken birinin olmaması mumkun değil. Demek ki bekledigin kriterlerle cevrendeki erkeklerin alakası yok.
Ek bir not; Ulke insanı psikolojik ve ahlaki açıdan çökmüş durumda. Durustluk, sözünde durma vs vs gibi bircok değer artık bulunmuyor.
Bunlara dikksteden biri isen zaten içine kimse sinmez.
Benim yaşlara gelince de muhtemelen ben gibi insanlardan kacip bir bağ evinin bahcesiyle ugrasip, kitap okumak saçma insanlardan daha çok keyif verecek.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaşım 31 ve inanır mısın bunu kendime hiç dert etmiyorum. Çünkü şuna inanıyorum: yanlış bir kalpte olmaktansa yanlız olmak daha iyidir. Sırf yaşım geçiyor evlenmem lazım diyerek belki de evliliğin ve o evlilikten olan çocuğun sorumluluğunu alamayacak olan birisi ile evlenip hayatın zindan olmamalı. Daha gençsin ve kariyer hayatı da olan birisin. Eğer nasibin de varsa o kişi zaten er geç seni bulur. O yüzden hayatı kendi kendine zindan etme. Daha çok kendi sosyalliğine odaklan 🌼❤️
41 YorumlaPeki hocam şunu kendine bir sor. Cidden sırf çevredekilerin de var diye mi istiyorsun, olması lazım, olsun diye mi istiyorsun? Ben Mayıs ayında 32 yaşıma girdim, çevremde yakın arkadaşım dışında herkes evlendi. Peki cidden ruh eşi, baba anne olmak için mi, yoksa artık yaşımız geldi, vs. için mi? Boş ver, sen kendi hayatına bak. Kötü bir flört ilişki yaşamaktansa, önündeki bir zaman diliminde, hiç ummadığın bir zamanda olması iyi. Sen kendini hayatın akışına bırak, sırf evlenmek için evlenme ! Dediğim gibi mutsuz, saçma, saygısı olmayan, toksik bir ilişki yerine, kendini akışa bırakmak en iyisi 👍🏻🤚
11 Yorumla
1 yılMaalesef devir o kadar kötü ki. Ben erkek olarak namaz kılan biriyim ciddi düşünen biri oldum hep hiçbir zaman takılmalık ilişkilerim de olmadı birliktelik de yaşamadım. Sevgilim oldu kaç kere kısa sürdü mesafeydi he karşı taraf ayrıldı mesafe engel oldu sknuncuda şimdi bakıyorum onun üstünden 4 5 sene geçti hiç kimse girmedi hayatıma ama evliliğe ciddi ilişkiye bakışımı kaybettim çok yalnız, sıkışmış, boşlukta hissediyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.
1 yılSenle aynı yaşta olan birisi olarak bende aynı şekildeyim evlenebileceğimi falan düşünemiyorum çok sıkıntılı hissediyorum ilerleyemiyorum hiç bir zaman ilişki için belki kendime göre birisini bulamadığım içindir bilmiyorumama kafamı inan bu konu senin kadar beni de bunaltıyor
00 Yorumla Hic iliskinin olmamasi evde kalicagin anlamina gelmiyo ben pek date app platformlarini kullanmani tavsiye etmem inan ki orada fake ve ab*za olan bi sürü kisi vardir neyse umarim gercek hayatinda akli basinda düzgün birini bulursun
00 YorumlaNasip işi bu, sende ne güzel kariyer yapmışsın ne olacak, hakkında hayırlısı olsun inşallah hayırlı bir kısmet çıkar karşına abla her şey gönlünce olsun 😇
10 Yorumla
1 yılKnk düşünme bunları ben de aynı senin gibiyim 24 yaşıma gireceğim benim yaşımdaki arkadaşlarımın ikinci çocuğunu kucağına aldılar benim bize hala bir sevgilim bile yok kafaya takma hele boş ver
10 Yorumla
1 yılZamanı gelince olur merak etme çok istersen gelmez istemeyi bırak biraz
10 Yorumla
1 yılSenin gibi birini bulmak için o kadar çok uğraşıyorum ki. Böyle pis bir dünyada cenneti yaşayacağım helalinden bir eş için etmediğim dua kalmadı. Nasip.
00 Yorumla74 erkek yorumu olduğuna göre kalmazsın merak etme
Bu kadar kadın düşkünü erkek varken aradıklarına sıra gelmez
Ha kadın olmandan kaynaklı olarak da bu ülkede istediğin cv de hazırlattırırson01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Aşırı dikkat spor vsvs bir süre sonra kimseyi beyenmemeye basliyosun buda seni yanlizliga itiyor. Bende Şu an iki hastanede elektrik isleri yapıyorum çok tatlı hemşire vr hasta bakıcı var
00 Yorumla
1 yılBu anlattıkların doğru olsaydı şimdiye 100 erkek talip olmuştu sana bu yaşına kadar. Vardır bir yerlerde bir sıkıntı vardır.
08 Yorumla
Soran1 yılYooo ben de pek sıkıntı olduğunu düşünmüyorum hem benim kızları hiçbir erkek beğenmez.
- 1 yıl
Ne konuştuğunun farkında bile değilsin hem bende sıkıntı yok diyorsun hemde benim gibi kızları hiçbir erkek beğenmez diyorsun.
Dedim ya vardır bir sıkıntı diye. Sıkıntı malumum oldu. Detayda anlattıkların çünkü eşyanın tabiatına aykırıdır.
Soran1 yılDediğim gibi benim sıkıntısız insanları kimse beğenmez. Erkekler kendilerini maddi manevi yoran kızları seviyorlar. Ne yazık ki ben sevdiğim insanı yoramam, bence sen ne söylediğini bilmiyorsun
- 1 yıl
Erkekler bu bahsettiğin kızları aksine baş tacı ederler.
Soran1 yılHiç görmedim ne hikmetse 😔 Genelde tam tersi oluyor
- 1 yıl
Tecrübem diyor ki birçok erkek sana talip olmuştur ama sen onları beğenmemişsindir. Senin beğendiklerinde senin işine yaramamıştır günün sonunda.
Soran1 yılBen bi reddiyorsam ya bana zararı olmuştur ya da adam olacağına inanmıyorumdur. Kaşı gözü şöyle diye birini reddetmedim. İşe yaramamak bu olmuştur genelde
- 1 yıl
Eee sen baya baya ciddisin. Çok enteresan. Hemde çok..
- Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı.
1 yılMerhaba geçmiş olsun psikolojik olarakta bu durum seni zorluyor olsa gerek konuşmak anlatmak dertleşmek istersen elimden geldiğince yardımcı olabilirim buyrun gelin konuşalım
00 Yorumla
1 yılBende hiç ilişkim olmadı sapık değilim yanlış anlama ama beni de seven olmadı bende ömürlük severim yari yolda bırakmam ama olmuyor işte :(
00 YorumlaAilene söyle buldun birini bende pek arkadaş ortamım yok diye bizimkilere dedim bakın birini diye de istediğim gibi birini bulamadılar henüz
03 Yorumla
Soran1 yılBenim ailem de bulamadı 😔
Soran1 yılbelki doğru söylüyorsun
1 yılAllah sana hayırlı bir kısmet çıkarana kadar bekle. Ama her zaman hayırlı olanı iste. Geç olsun ama temiz olsun
10 Yorumla
1 yılEndişelerini anlayabiliyorum da hayat amacın bu olmamalı ya, her nasip vaktini bekler.. hayırlısı için dua et.
10 YorumlaBen de sen gibiyim 21 yaşına geldim hala biriyle sevgili olamadım
21 YorumlaSokağa çıkabiliyorsan evde kalmamışsın demektir 🤣🤣🤣
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
1 yılBöyle düşünme ya. Kısmetin nereden nasıl geleceği belli olmaz. Canını da çok sıkma. İçini ferah tut ki, güzel şeyler seni bulsun.
01 Yorumla- 1 yıl
Ayrıca farklı hobiler de işine yarayabilir. Örneğin bir kursa kayıt olup farklı insanlar da tanıyabilirsin. İlişki bulamasan da kafan dağılır
1 yılCafe tarzı yerlerde otur, nezih yerlerdeki Cafelere git. Beğendiğin erkeklere bak ve gülümse; onlar gelir tanışır seninle
00 Yorumla
1 yılnasipte varsa el getirir yel getirir sel getirir nasipte yoksa el götürür yel götürür sel götürür demişler gizli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı. amann niye evde kalacan asıl evlenen evde kalır kızzz 😅 şaka bi yana hiç bunlari dusunme hayatin tadini cikarmaya bak kısmet ne zamansa bulur seni
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılBoş ver çok ilişki yaşamak matah bir şey değil. Türünün son örneklerindensin galiba. Bahtın açık olsun hemşire hanım. Sağlıklı günler 😊
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
1 yılkalmazsın korkma :) acele işe şeytan karışır
bende 32 oldum ama bi eksiklik olarak görmüyom kafam rahat :)00 Yorumla
1 yılMuhtemelen çok takıntılı birisin, hayat kasmaya gelecek kadar uzun değil. Akışına burakmayı öğrenmelisin
00 YorumlaOlur olur oyle dusunme. Hemsiresin zaten kismetin bol olur hastane de. Teyzeler demiyor mu hic seni ogluma alayim diye.
08 Yorumla
Soran1 yılTeyzeler kendi canlarının derdinde 😔 Sadece iyileşsinler istiyorım 🤲
Soran1 yılDoğru söylüyorsun
Soran1 yılArkadaşlarımın çoğu evli 🫠
1 yılSorustur çevreni illa kafana uygun birileri olur
01 Yorumla
Soran1 yılHayır ne yazıkki yok
Herkese sapik diyip sadece kadinlarla iç içe olmus birisine ne tavsiye verelim?
03 Yorumla
Soran1 yılSen söylemesen de olur 🤔
Soran1 yılOk
- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
1 yılGelen hastalara sinyal yap en kötü ordan belki bi yol olabilir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı.
1 yılSenin ona seni bulur ya vardır mutlaka senin de bir yerde nasibin
10 Yorumla
1 yılNasip böyle şeyler. Nasipte yoksa istediğin kadar uğraş… Olmaz…
10 Yorumla
1 yılÇok fazla seçici bir insansın bence. Yani hataya yer bırakmıyor da olabilirsin. Biraz rahat relax ol
11 Yorumla
1 yılseni hakeden biri çıkmamıştır. Nasibin varsa eğer gerçekten seni gelir bulur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAramaktan vazgeçtiğin zaman bulacaksın murpy kanunu aynen böyle der akışına bırak elbet olacak her şey eminim ki bulacaksın zamani geldiğinde ama takma bu kadar oluruna bırak.
11 Yorumla- 1 yıl
Hocam bu kanuna göre ben y****** yemiş durumdayım 😂🤣 ulan hep aradım hep huzur istedim ne akışı ne kakışı herşeyim bka sardı
1 yılEvde kalmazsın çünkü senin gibi temiz kız bulmak zor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılevlenme odaklı işler netten gtten olmaz. görücü usulü olur.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı.
1 yılAşırı merak ettim seni ya böyle mesleği olana bile yüz çeviren var mı cidden
00 Yorumla
1 yılBende 24 yaşındayım. 2 yıl sonra buraya isyan etmem umarım :D
Nasip değilmiş,00 Yorumla
1 yılBirgün seni biri kandırır akıtır pekmezini o zaman evlenmek zorunda kalır evde kalmaktan kurtulursun
00 YorumlaBence bu psikolojiden çıkmalısın. Hangi hastanedesin peki? Sana koçluk verelim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Benimde olmadı ama zamanı bekliyorum şu an kendimi geliştirmeye odaklıyım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
1 yılBukadar evlenmek isteyen var da biz niye bulamıyoruz garip nasıl bir Cendereye düştük biz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Ben de 35 yaşındayım bekarım evlenemedim hiç sevgilim flörtüm de olmadı gençliğimi yalnız geçirdim ve yalnız yaşlanıyorum
00 Yorumlasosyalleş
ilişki yapmak için bir adım atma sosyalleşirsen kendiliğinden olur00 Yorumlaİşin varsa maaşın varsa evde kalmamışsındır muhtemel insanlar hayatında birisi var sanıp yaklaşmıyor
00 YorumlaBirazdan sana DM den yazacak olan o genç arkadaşın şansı olmayacak sanırım 😄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 619 cevap paylaştı. Zaman sıkıntın varsa sosyal medyayı kullan. Buradan bile sana talip çıkar.
00 Yorumla
1 yılHangi aşamada noktalaniyor. Ondan sonraki adım kimden gelmiyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. tam yerine geldin şekerim burada mutlaka aklı başında birini bulursun 🤣🤣🤣 dersem inanma
00 Yorumla
1 yılBelki de Allah seni koruyor.
Bence görücü usulüne sıcak bak00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Aynı durumu yaşıyoruz boş ver takma kafana çer çöp ile evleneceğime evlenmem daha iyi çıkar elbet
00 Yorumla
1 yılAile eş dost akraba tarafında yok mu adamakıllı biri
00 YorumlaEvde kalmazsın kardeşim. Nasip elbet gelir seni bulur.
00 Yorumla- Devamını Gör (154)
Devamını Gör(199)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem