Aşk İlişkileri 24 yaşındayım hiç ciddi ilişkim yok. Evde mi kaldım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Erkekler kullanıp atmak için geldi hep Güncellemeler+1 yıl Hiç sevmediler Güncellemeler+1 yıl Evlenemez miyim hiç 24 yaşındayım hiç ciddi ilişkim yok. Evde mi kaldım? Cevapla İlişki Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Kalpdoktoru___ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kullanıp atmak nasıl bi kelime pecete degilsin sonucta demekki art nıyetlı insan denk gelmiş sana ve seni böyle üzmüşler 0 0 Yorumla
Sensitive_Kind Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. Evde kalan biziz galiba bu saatten sonra da otuzbeşimde mutluluk yerine efkarı karşılarız.. 0 0 Yorumla
lothbrokçift Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl daha gencecik çitirsin doğru kişiyi beklemen uada araman mantikli olan 0 0 Yorumla
Mustres Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Daha var vaktin acele etme bulursun birimi 0 0 Yorumla
nemesis777 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl ben varim kullanip atilmis kadinlari severim 0 1 Yorumla nemesis777 +1 yıl ben evlenirim Yorumla
LimOncuuu Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Ama sende onlatı kullandın dimimi karşulıklı 0 0 Yorumla
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yaşıtların koca kucağında sen halen evdesin 0 0 Yorumla
HobhoppaHobbaahop Takip Et Xper 6 Yaş: 126 , eic 90% +1 yıl Yok artik 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neye yok Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Evde kaldık 0 1 Yorumla Unilibirgencadam +1 yıl Bu zarafet nasıl evde kalır ya Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Daha gençsin ya 😃 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kullanıp atmak nasıl bi kelime pecete degilsin sonucta demekki art nıyetlı insan denk gelmiş sana ve seni böyle üzmüşler
Evde kalan biziz galiba bu saatten sonra da otuzbeşimde mutluluk yerine efkarı karşılarız..
daha gencecik çitirsin doğru kişiyi beklemen uada araman mantikli olan
Hiç kullanılıp atıldın mı?
Hayır bir karar ver öyle devam et
Kullanıp attılar mı hep :(
Daha var vaktin acele etme bulursun birimi
ben varim kullanip atilmis kadinlari severim
ben evlenirim
Ama sende onlatı kullandın dimimi karşulıklı
Yaşıtların koca kucağında sen halen evdesin
Erkekler boş iyi birini bulursan devam
Evde kalmazsın ama geçte kalma
Yok artik