💫
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

💫
Konuya çok farklı bi noktadan bakacağım. Aldatmayı kısa bi anlık değil başkası ile mutlu olacağına inanma noktasında yaşanların perspektifini tarifleyeceğim.. mesela ben aldatmayı tercih etmem.. ama biriyle sevgiliylen başka bir kız ile uzun süre oturup konuşup, onu tanıyıp bi dk seni tercih etmeliyim diyen bi insan tanıdım. bu için ciddi bir mesai harcaması gerekiyordu ve o zamanlar gerçekten buna vakit ayırabilecek bi işi vardı... İlişkisi olan birinin böyle bişey yaşaması milyonda bir ihtimaldir.. meğer sen misin ruh eşim demek bir kaç günde olmaz.. Yani uygun ortam değil uygun kişi lazım.. sadece cinsellik için aldatmayacak erkekler için konu milyonda bir ihtimalin gerçekleşmesi demektir..
şimdi bu cevabımdan karşındaki erkek için bi karakter analizi yap.. kısa sürede mi yükseldiniz.. seni tanımak için ne kadar caba sarf etti.. sonra düşün bu başkasıyla kesin aldatır ya da aldatmaz..
Bazı karakter bozukluğu yaşayan erkekler vardır. onlar sadece dış görünüşüne bakarlar.. onlar hemencecik aldatmaya meyillidir. ama en aldatmaya müsait olmayan erkek bile yukarıda dediğimi yapabilir.. Fakat bunun için uygun ortamın olması çok düşük olasılıktır. hadi diyelim oldu bu sefer devamı gelmez zaten diyerek (ve zaten sadık olduğundan da) karşısındaki kişiyi tanımak istemez. uzun lafın kısası erkek olsun kadın olsun gerçek bi aşk arayan kimseler kolay kolay aldatmaz.. Çünkü bulmuşsa bi aşkı, bilir ki aşk iki tarafın elleri ile inşaa etmesi gereken bişeydir.. ve o inşaa ettikleri şeyi tek taraflı yıkmak istemez.. Taa ki aşağıda söylediğim durum gerçekleşmemişse;
yeter ki çiftler birbirine başka başka konularda yalan söylemesin.. bi kere söylenen yalan ve yakalanan yalandan sonra hangi tarafın olduğunun önemi yok.. aldatma başlamıştır zaten.. canım yerine konan yavaşça yol alabilir.. bu durumda o uygun ortamı siz sundunuz.. kendi yaratmadı.. kusura bakmayın.
Her erkek uygun ortamı bulduğunda aldatır diye bir genelleme yapmak doğru değil. İnsanların sadakat anlayışı ve ahlaki değerleri kişiden kişiye değişir. Bazı insanlar, hangi koşulda olurlarsa olsunlar sadık kalmayı tercih ederler. Sadakat, bireysel karakter ve ilişki dinamikleriyle şekillenir. Bu nedenle, tüm erkeklerin aynı şekilde davranacağını söylemek yanıltıcı olur.
Ah, karakter meselesi. Şu sitede şu sorunun bin bir çeşidini gördüm.. Bakın karaktersiz olan herkes aldatabilir uygun ortam olmasa bile. Bu işi yapacak kız/erkek fark etmez zaten uygun ortam falan beklemeden aldatabilir. Aynı soruyu kadın için sorsak olay çıkarırsınız o yüzden artık daha iyi sorular sorarım derim.
Kızım dediklerine katılıyorum
Herkes aldatır bu zamanda 🔥
Haklısın 💋
🙈🔥
Hayır, uygun ortamı bulan her erkek aldatmaz. İlişkide sadakat çok önemli ve bazı insanlar gerçekten çok sadık ve güvenilir olabiliyor. Herkes aynı değil sonuçta. Sevgi dolu bir ilişkiye inanıyorum ben, partnerler birbirlerine güvenmeli ve sadık kalmalı. Kendine ve partnerine güvenmek önemli! 😊💕
Ya çok güzel bir kadın görse de mi aldatmaz
Hey Dutchdeelee! 🌺
Gerçekten doğru aşkta, dış güzellik aldatma sebebi olmaz. Sadakat 🤝💕 çizgiyi belirler. Öyle biri varsa, yürü git diyebilirsin valla! 👏💪
Biraz rahatlatsın bu sözler seni, ne dersin? 😊🌈
Doğru dedin bebeğim
Cevap
33Cevap
Karakter meselesi, her erkeği aynı kutuya koymak yanlış olur öyle olursa o zaman her kadın da aldatıyor diyelim. Aldatmak iyi bir şey değil ne o öyle görgüsüz, yüzsüz doymamış gibi 2 kişiye birden sahip olmak?
Karakterli hiçbir insan aldatmaz. Tek kişiye sadık kalamayan bir insan sevgili yapmasın bu kadar basit.
Kesinlikle katılıyorum
🙏🏼
Bilmiyorum ki hepsi mi aldatiyor acaba 🤔 eğer öyleyse hiç kimseyi hayatıma almak istemem 😏
Bence hepsi aldatmaz ya
Düşünsene ilk fırsatta alDatilacaksin o zamn biz niye hayatımıza alıyoruz ki bunları 🤨
Ama şunu hiçbir zaman düşünmüyoruz yani aldatıyorlar ama aldattıkları kişi de kadın
Ben bile aldattıysam hem de bu siteden herkes demesem de çoğu kişi yapar.
Allah Allah nasıl oldu
Çok güzel oldu ama burdan anlatmamı istemezsjn heralde😄
Buradan aşk mı olur
Aşk da olur başka şeyler de. Benim dediğim aşk değildi ama
Uygun ortam. demeyin ona ugtun olmayan kadınla tanisirsan herşeyi yaparsın
Anlaşıldı
karakter meselesi olduğunu düşünüyorum sadece erkekler için değil kadınlar içinde geçerli bence bu karaktersiz herkes aldatabilir evet allah hepimizi karakterli insanlarla karşılaştırsın
Bir çok uygun ortamı bulmama ragmen hiç bir partnerimi aldatmadım.. Bu saate sonrada aldztacagimi sanmam:)
Bu sadece erkekler için değil, uygun ortamı bulan hemen her insan aldatır zaten şu soruyu okuyan 10 kişiden en az 6 sı aldatmıştır.
Evet. Çünkü uygun ortamı yaratmaması gerekiyor en başta. Ve bir kadın yanaştıysa uygun olmayacak olan kendisi olmalı
Kesinlikle evet aldatmayan kadın ve erkek yok. Sadece konuşmayı ve nabza göre şerbet vermeyi bilmek lazım
He bacim he her kari ksrlik yapmiyorsa her erkek de aldatmaz sunu sormayin artik
Ne ilgisi var
Ne demek ne ilgisi var?
Bunun uygun ortamla alakası yok aldatmaya niyeti olan herkes bir şekilde aldatıyor zaten
Herkesi bir tutmayı bırakın artık. Aldatmayacağız.
Güzel bir kadına karşı koyabilecek erkeğin çok az olduğunu düşünüyorum onlar da istemediğinden değil süperegosu ağır bastığından kendinlerini durdururlar.
Bence Aşik sa aldatmaz bence birkaç kez başima geldi firsatim olmasına rağmen yapamamiştim. Yani At sahibine göre kişner diyebilirim
Doğru
uygun ortamı bulan herkes aldatır. kız da erkek de.:)
Sonunda gerçekten doğru bir cevap mevzunun sadece erkekle alakalı olmadığını bilen biri
@zarifbiradam evet erkeklerle ilgisi yok kızlar da aynı merak etmeyin. en iyi cevap seç bari:D
Aynen😂
Bu karakter meselesi
Valla güzel bir kadından davet alan erkek hayır diyemez kimse artık hz yusuf gibi değil . Aldatmayan erkekler varsa da güzel çekici bir kız yatağa davet etse hayır der mi yani diyemez bence
Hayır tabi ki
Hayir her ortami istersem uygun hale getiririm
Fırsat işte
Parası varsa o adamdan kork
Haklısın kesin aldatır
Hayat onu gösteriyo zaten
Belki de
Zengin olanın işi düzgün
Çok adil bir yargı değil bu..
Her erkek aldatmaz öyle bi dünya yok
Anladım
eminmisin
Tüm genellemeler yanlıştır. Bu genelleme de dahil.
Aldatmayan varsa ben alayım
aldatma karakter meselesi. içinde varsa zaten aldatır. karakterli biriyse isterse 10 kız yazsın yinede aldatmaz.
Benim gibi erkekler aldatmaz
Aldatmayan erkek yok
İçinde olan aldatır
Asla erkekler aldatır. Adamlar asla
uygun ortamını bulan her kadın verir mi?
İstisnalar hariç
Kendisine saygısını kaybeden her erkek aldatır.
Ben aldatmam
Emin misin
Kendimi tanıyorum
Kendi adıma konuşursak ben aldatmak asla tabiatımda yok
Aldatma karakter meselesi. Bunu genellemek yanlış olur.
Karaktersiz adam aldatır
Doğru söylüyorsun
Her erkek aldatmaz
Güzel kadın görse bile de mi?
Teşekkür ederim
evet
Karakterliyse asla
hayır
adam olan aldatmaz
Kimi aldatirmi
Hayır
Neeet