Her erkek aldatmaya az da olsa meyilli midir?
Karısına aşkla bakan bir adamın gözü hiç dışarı kaymaz mı mesela? Bundan emin olabilir miyiz?
:) :) :)
Her erkek aldatmaya az da olsa meyilli midir?
Karısına aşkla bakan bir adamın gözü hiç dışarı kaymaz mı mesela? Bundan emin olabilir miyiz?
:) :) :)
Sorunun neresinden tutayım, neresine cevap vereyim şaşırdım..
Aldatma denilince neden hemen akıllara "Erkekler" geliyor?
Aldatmanın bir cinsiyeti mi oluyor?
Kadınlar aldatmıyor mu?
Ayrıca her erkek derken, burada çok yanlış bir genelleme var.
Zân var, vebal var..
Aldatmak; Bana göre cinsiyetle sınırlandırılmamalı. Kişilik ve karakter bozukluğu içerisinde olan birinin, cinsiyete bakmaksızın yapabileceği / uyguladığı bir eylemdir (Nokta)
burada zan yok yalnız olur mu olmaz mı sorguluyoruz. Zira erkekler nefsine düşkün ve bu konuda zayıf varlıklar
Peki zan yok ok.
Hayır bayan kedi, bu konuda hemfikir değiliz..
Emin olun, şu an kadınlar çok daha kötü..
Gerçi eskiden de buna benzer şeyler oluyormuş. Mesela Hz. Yusuf'un Mısıra sultan olma hikayesini okuyunuz..
Tabi ki kendi açınızdan baktığınız için, pencereden öyle gözüküyor size.
Bu işin cinsiyeti yok (Var aslında bana göre kadınlar daha meyilli) ama yine de adil olmaya çalışıyorum ve yok diyorum.
Niye beni linçliyosunuz böyle ya yeter :D
@TokEvinAçKedisi_ ; Nefis insanı her daim kovalar! Erkekler maalesef sürekli yenisini üreten testesteron dediğimiz hücreye sahip oldugu için, her dolum boşalmak zorunda kalınca,,,, Uzun lafın kısası ''ben yapmam! diyen erkeğin bile gözü onlarca defa dışarı kaçar! Yapıp yapmamak, sadakat ve inancıyla alakalı olarak Ona kalır''
Cevap
18Cevap
Gerçekten seven değildir. karaktersizse evet aldatır
Neden bunu sadece erkek olarak ele alıyoruz ki? Zan altinda bırakılıyoruz : ))
Mimlisiniz çünkü
Aldatmak meselesi cinsiyetle alakalı bir durum değildir
Ben feminist olmaya karar verdim bu yüzden benim için tek cinsle alakalı :/
Tamam feministsen sıkıntı yok 😂
Kimseden emin olamazsin. Asla ihtimal veremeyecegin kadin bile aldatabiliyor. Ama boyle olmasi durduk yere herkesten supheduymamizi gerektirmez
Yok yok bu 2. soru direk erkeklere hücum eder sorular :)) dur bakayım diğer sorularına bakicam.. ben aldatmam nokta... senin karşına ya da çevrendekiler aldatmaya azzzcikkk meyilli sanirim :)
Yioo öyle şeyler olmaz ihtimal vermiyorum. Ayrıca da evet erkeklere gıcık olabilirim birazcık
En güzel tanıma yöntemi ne bimiyormusun.. görmeden dokunmadan hissetmeden karşındakinin mimiklerini görmeden... sadece yorumlarından kurmuş olduğu cümlelerinden, seçtiği kelimelerden tanımak.. gördükten sonra da şekillenir...
Ben seni az çok yorumlardan çözdüm.. birazcık giciksin öyle mi :)) buna kahkaha atarım annem de karşıdan bana bakar:))
Çok başarılısın bu konuda evet kabul ediyorum öyleyim hoşuma gidiyor :D
Ben seni yargılamak hep gül. Hayat kısa.. mantikli yerinde yaşaman kaydı ile yanlış.. abartmadan..
İlginç.. aşağı yukarı herkesi terslemissin.. beni niye al.. tarihte terslemwdigim adam diye:))
Kimseyi terslemedim ki herkes solundan kalkıyorsa benim ne suçum var
Sen de haklisin
her erkeğin içinde çokeşlilik güdüsü vardır
Bu kadının elinde kesinlikle
Gözü dışarı kaymazsa sadece bakar gecer
Karakter meselesi birazda irade Gelip birisi kafasını çelerse oda buna neden olabilir
İnsan beşerdir. Ve beşer çokça aldanan demek. Erkek olsun kadın olsun her şeye meyillidir
tanıdıgım az tanıdıgım uzaktan tanıdıgım bırqz tanıdıgım tanır gıbı oldugum tanıdıgımı sandıgım bütün kişileri yuzdelersem erkeklerin yüzde 80i kadınların yuzde 10'u meyillidir
kadınlar kadar aldatmaya meyilli değiliz :) bundan emin olabilirsiniz
Asıl aldatma potansiyeli olanlar kadınlardır. Erkek sevdiğine sadık kalır.
Ahlak yoksa yapacak bir şey de yoktur.
Karaktersizse evet.
Karakteri sağlamsa hayır
Karıma aşıl olsam da aldattığım vakidir
Keşke kadınlar da biraz meyilli olsa...
Evet.
Her insan meyilli
Seven gerçekten aldatmaz..
Kadınlar kadar değil
değil bence
Evet
Evet meyillidir