Tartışmaktan bıkıp gitti. 2 yıldır birlikteydik. Onu çok seviyorum hâlâ. Onu düşünmeden edemiyorum. Yurtdışına gidecekmiş. Benden önce hayaliymiş. Ben onun için birçok hayalimden vazgeçtim. Ama o ayrılıp gitmek istedi. Son zamanlarda ilgisi de azalmıştı bana karşı. Ama eski anılarım canlanıyor gözümde kalbim sıkışıyor. Sadece ağlıyorum. Evine gittim bir cesaretle. Ama beni sevdiğini söylese bile benden ayrılmak istediğini ve artık yapamayacağını söyledi. Her zaman beni bırakmayacağını ve hep seveceğini söylerdi. Şimdide ayrıldı. Onu unutamıyorum kafamdan. Onu çok seviyorum hâlâ aşığım. Geri dönse yine kabul ederdim. Geri döner mi? 2 yıl çok güzel anılar biriktirdik. Onları nasıl unutabilir ve böyle kolayca gidebilir?
Lütfen bana tavsiye verin, psikolojim bozuldu artık. Yemek yemek istemiyorum, kimseyle konuşmak istemiyorum. her yerde gözümün önüne geliyor, çok büyük bir acı. Canımı yakıyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yaşadıkların gerçekten çok zorlayıcı. İki yıl süren bir ilişkiyi geride bırakmak ve sevdiğin birinin seni terk etmesi, duygusal olarak çok sarsıcı olabilir. Kendini bu kadar kötü hissetmen de oldukça anlaşılır. Bu süreçte sana iyi gelecek şeyler yapmalısın mesela duygularını kabul et, Sonrası için Kendine Zaman Tanı, Duygularını Dışa Vur, Destek Al, Kendine İyi Bak, Yeni Faaliyetler Deneyin, Hayalleri Yeniden Şekillendir. Geri dönüp dönmeyeceği konusunda kesin bir şey söylemek zor, çünkü her birey kendi kararlarını alır. Ancak geçmişteki güzel anıları hatırlaman ve onu hiçbir şekilde unutmaman, gelecekteki ilişkilerine ve hayallerine daha sağlıklı bir şekilde yaklaşabilmen için önemlidir. Kendine nazik ol ve bu süreci yaşa. Zamanla her şeyin daha iyi olacağını sakın unutma
Çok teşekkür ederim. Günden güne eriyorum. Yani hiçbir şey yapasım yok. İntihar etmeyi bile düşündüm
Uzman beye katılıyorum kendine değer ver kendine önem ver gerisi çok boş inan ki bir sevgili gider bir sevgili gelir sana sevgili mi yok be. Elini sallasan ellisi. Böyle düşünsen daha mutlu olursun hem zamanla geçecek sen yeter ki kafanı onunla meşgul etme bırak müzik dinle arkadaşlarınla dışarı çık gez toz hayatını yaşa senin yaşlarında ben de delice sevdim ayrıldım senin gibi kötü hissettim yemeden içmeden kesildim vs ama zamanla öğrendim ne kadar boş olduğunu tek bir kişi için üzülmenin hayatını heba etmenin. Sadece kendime yazık etmişim. Yani O yüzden ki kendini toparla. Sadece kendine değer ver... Boşa kendine zarar verme yazık etme. Hayat bir kişiye üzülmek için çok kısa... Bu arada ben 3.5 sene çıkmıştım ve sözlüydüm ayrıldığımda. O yüzden sen düşün sen sözlü nişanlı felan da değilsin boş ver... Seni daha çok sevecek ve değer verecek birisi illa çıkacak karşına ve o zaman senden mutlusu olmayacak. ☺️
@NightCat teşekkür ederim yorumunuz için , hâlâ etkisi deyim napacağımı bilmiyorum sürekli ağlıyorum sürekli aklıma geliyor
İntihar bende düsünmüstüm , belki geri döner düşüncesiyle hayata tutundum, sonrada gözüm açıldı , hiiiiç inyahara minyahara deymezmiş yani, hatta benden ayrıldı deye şükr ediuorum