Ayrılıktan sonra bile seviyorum diyen erkek geri gelir mi?

Merhabalar, bir yıllık ilişkim 32 gün önce bitti. Bitme sebebi çok saçmaydı benim açımdan. Konuşup halledilmeyecek şeyler değildi. Benim hatamdan kavgaya başladık. Hata etmiş olsam bile tavrının cirkin olduğunu haksızlık ettiğini dile getirdim öfkeylede olsa. O gün o sinirle beni sosyal medya hesbından çıkardı sifresi bendeydi onu değistirdi. Ertesi sabah evine gidip özür diledim orda en başta sakin kalmaya çalışsada gözündeki öfkeyi nefreti gördüm. Orda da tavırları cok cirkindi. Cünkü ilk kez bir hata yaptım ve onun bunca hatasına hic bir zaman onun gibi tepkiler vermedim. Yaptığı haksızlığı neden olarak ayrılmak istedim. Bitirme nedenim öfkesine hakim olamayıp bazı kırıcı sevgisine yakışmayan cümleler kullandı. Örneğin, başka bir şey olsa Allah bilir ne yapardın diye. Bunu hakaret olarak algılamamın nedeni bu ilişki için gerçekten cabaladım ve onu incitmemek üzmemek için hoşnut olmadığı şeyleri o direkt söylemeyip ima ettiğinde bile ikincisini tekrarlamadım. Bunca çabayı bir hatada hiç ettiği için bitirmek istedim. Cevab bile vermedi. bir hafta kadar hiç konuşmadık. Takipten çıkmasına rağmen sürekli profilime bakıyordu. Sonra birden engelledi. Konuşmak istedim. Kendisi bu iliski içerisinde yoruldugunu bu ilişki onu yıpratıgını düşünerek redetti. Ondan sonra hiç yazmadım. bir kaç gün önce yazmak istedim. Çok özlediğim için ve şehir dışına cıkmam gerekli olduğundan son kez seni seviyorum dedim. bir cevab beklemediğimi dile getirdim. O da bana unutma seni hala seviyorum dedi. İki gün sonra engelimi kaldırdı. Ve biografisinde En büyük hatanım yazısı var. Onu engeli açmadan önce yazmiştı zaten. Sancağın en büyük hatanım şarkısıymış o da. şu an gelmesini çok istiyorum ama durumlar böyle acaba sizce gelir mi?😒😒
Güncellemeler
+1 yıl
Şunu da eklemek istiyorum onun ailesiyle yakın arladaşlarıyla tanışıyordum. ısrarla erken olduğunu dile getirsemde ilk fırsatta tanıştırmak istedi. Ve tanıştık. Babası beni çok sever. Her onlara gittiğimde nerde kaldın niye gelmedin daha sık gel gibi cümleler kullanıyordu. Annesiyle ablasıyla tanıştığımda sürekli olarak çok güzel çok efendi bilmem ne diye sürekli övuyorlarmış ona. Benim ailemden sadece annem biliyordu. Kız olma durumları malum
Ayrılıktan sonra bile seviyorum diyen erkek geri gelir mi?