Sevgisi biten erkek geri döner mi?

2 yıllık sevgilimden 6 ay önce nedensiz ayrıldım, nedenlerim vardı anlatamadım.6 ay sonra mesaj attım normal konuştuk. Son kez görüşme kararı aldık görüştük bana sevgisi bittiğini sadece saygı ve değerimin olduğunu söyledi. Ne seninle ne de başkasıyla ilişki istemiyorum kendimi mesleğime adıcam dedi. Öğretmenlikte ilk yılı yeni mesleğe başlıcak. Belki olursa ilerde olur hayırlısı kısmet nasip dua et dedi bana.. Ama şu an daha önemli işlerinin olduğunu belirtti.. Görüştüğümüz gün ilkten gaddardı gergindi ben yalvardığım için o daha da sinirlendi. Ben anlayışla karşılayınca o da yumuşadı.. Bana alışveriş yapalım dedi kendine tşört aldı, bende ona hediye aldım kabul etti,3 kez çantamı taşıdı ağırdı diye. Saat 1'den gece 10'a kadar yanımdaydı.. Kendisi il dışında oturuyo. Sıra vedalaşmaya geldiğinde bana tekrar gelceğini, arkadaşında kalcağını görüşebilceğimizi söyledi.. Kafamı karıştırdı aslında, sevgisi bitmiş bunu çok net anladım fakat benimle neden tekrar görüşmek istediğini sorduğumda üzülmemem için beni düşündüğünü söyledi.. Görüştüğümüzde nasıl davranmam gerekiyo, ne söylemem gerekiyo bilmiyorum ama çok üzgünüm ve pişmanım. Acaba nasıl geri döner veya döner mi?
Sevgisi biten erkek geri döner mi?