Sevgisinin bittiğini söyleyip ayrılan erkek geri döner mi?

Üç yıllık bir ilişkimiz vardı, beni çok seviyor, bensiz olamıyordu. Son bir sene aynı evde yaşamaya başlamıştık, özellikle son aylarda bana sinirli davranmaya, sürekli benim psikolojim bozuk cümlesini kullanmaya başladı. Her dakika beraberdik, kendi öyle istiyordu, bensiz hiçbir şey yapmıyordu. Ben özellikle son dönemlerde iş ve aile sorunları yüzünden biraz hassaslaştım, sık sık ağlıyordum o da teselli ediyordu. Ama üç hafta önce bir anda beni artık sevmediğini, her hareketimin ona battığını ve ayrılmak istediğini söyledi. Hayatında kimseyi istemiyormuş... Tabii ben üç hafta boyunca ona soluk aldırmadım; aradım, yanına gittim, ağladım yalvardım (biliyorum yapmamam gerekiyordu ama kendimi tutamadım:( ) Bu görüşmelerimizin bazılarında bana sarıldı, saçlarımı okşadı sevgi dolu davrandı; bazılarındaysa ''defol çık git hayatımdan'' diye haykırdı. Bana nefes aldırmıyorsun yeter rahat bırak artık kendinden iyice soğuttun olacağı varsa da olmaz artık dedi bugün en son görüştüğümüzde de... Aslında benim aramadığım zamanlarda bu ayrılık süreci boyunca beni arıyor napıyorsun diye de soruyordu hakkını yemeyeyim şimdi... Facebookta hala arkadaşız ve arkadaş gibi gözüktüğümüz fotoğrafların hepsi aynı şekilde duruyor; ama sevgili olarak çekindiğimiz foto albümünü sadece bana görünür yaptı ayrıldığında, ilişki durumunu da kaldırdı. Sizce geri döner mi, yoksa umut yok mu? Bundan sonra nasıl davranmalıyım? Bana bugün biraz kendinle ilgilen, kendine bunu yapma, bu hallerinden kurtul belki o zaman bir şeyler olabilir ama senden hiç umudum yok. Sen değişmezsin dedi. Çok üzgün ve çaresizim lütfen yardım edin arkadaşlar?
Sevgisinin bittiğini söyleyip ayrılan erkek geri döner mi?