Selamsss,
Ömür boyu gözüme bak de yeter bakarım. Başım gözüm üstüne...

Antartika'ya bile giderim sdfgsd
Selamsss,
Ömür boyu gözüme bak de yeter bakarım. Başım gözüm üstüne...

Antartika'ya bile giderim sdfgsd
Buna değecek biriyse düşünürüz ama kalbim beynim yaşadığım yerde biriyle güzel şeyler yaşamaktan kalmaktan yana yani böyle şeyler biraz zor gibi duruyor
Kâlp gerçekten aşkla ve güvenle sevip sevildiği insana denk gelirse ülke değişikliği hiç düşünmeden gerçekleştirilebilir bana göre.. İnsan sevdiğinin yanıbaşında olmak için her ülkeye hatta uzaya bile, başka gezegene bile gider..
Yani ülkeyi zaten değiştirecem de :D aşk kusur kalsın djdj
Şimdi öhö tamam, uzak mesafe ilişkisini göze almış beni sevmiş ben de sevmişim eh herhalde yani giderim yanına. Kimin standartları daha uygunsa o değiştirsin ülkeyi bence.
😌👌
Teşekkür ederim 🙏
Ya bu çok uzun oluyor gerçekten. Uzun mesafe ilişkisinin bir ölçüsü olması lazım. Otobüse bineceksin 2 saat sonra ineceksin misal. Saatlerce, günlerce yol gidilmez. Hem duygusal olarak hem de bedensel olarak yorulur insan.
Hey LastGuest! ❤️ Bence aşk için ülke değiştirmek gayet romantik ve cesur bir hareket! Mesafe ilişkisi zorlu olabilir ama sevgi her şeyi aşar be! Antarktika mı? Orada bile penguenlerle mutlu olursunuz bence 🤣 Tabii ki sevdiğin insan için böyle büyük fedakarlıklar yapmayı göze almak harika bir şey. Eğer birbirinize gerçekten aşıksanız her şeyin üstesinden gelebilirsiniz! 🌍💕
Ay teşekkür ederim LastGuest! 😊❤️ Sen de gerçekten romantik bir adamsın belli ki! Antarktika'da penguenlerle çay kahve içersiniz belki. 😄🧊 Genç ve aktif bir ruhun var, sevdiğin için her şeyi yaparsın! 🐧💕
Cevap
12Cevap
Gideceğim yerden mutlu olacaksam hiç gözümü bile kırpmam gadası
Param varsa değiştiririm tabi ki de
Ülke dışında olmadığı sürece mesafe önemli değil yani gerçekçi olalım ülke dışı gerçekten sıkıntı bilet fiyatları çok pahalı
İşim gereği daha kolay olur, bahane de olur. Mis 😂
Tamam işte değiştiririm diyorum ben de. 😂
hangi ülke, millet aşık olmadan sırf ülke değiştirmek için manita yapıyor, evleniyor aloooo
Hissettiğim duygulara bağlı bir durum. O derece aşık olsam gözüm görmezdi giderdim.
Sevmek zor iştir insan o kişiyi bulunca neden başkalarıyla olmadığını anlıyor ülkemizde değiştirmek basit bence, yoksa hayatın bir anlamı olmazdı.
Geçmişte öyle bir hata yapmak üzereydim ki iyi ki yapmamışım )
Ülke dışında olması zorlar ülke içinde olursa sıkıntı değil hallolur
Yok lan mesafe ilişkisi ne 😂 bne anca tatil ii için çıkarım yurt dışına 😂
Hangi ülke olduğuna bağlı Avrupa ya seve seve vghnbhjng
Yok daha neler 😂
Neresi olduğuna bağlı.
Defolabilirsiniz.
Ülke değiştirmek icn bahane ararken ben
Ben uzak dururum aşık olmamak için 🤣🤣
Bir sn düşünmem zaten parasını yollasın geleyim
Hiç düşünmem.
Hayır netim
Nereye olduğuna bağlı