Arkadaşlar Sevgilimin yanında 2 kere istemsiz gaz çıkardım Oda benden ayrılmak istediğini söyledi sizce kim haklı?

Arkadaşlar Sevgilimin Yanında 2 kez gaz çıkardım aynı gün içerisinde Birinde sabah saat 12 cıvarında O bir konu hakkında bir şey söylerken Gaz çıkardım (Osuruk anlamında) Hemen duydu sivri kulak Dedi "Bilerek mi Yaptın yanlışlıkla mı oldu?" Dedi bende dedim "Yanlışlıkla oldu Sancı girdi istemeden" felan dedim Sonra saat 17.00 civarında da eve gideceğimiz sıra Bana Dedi "Gel arabayla eve bırakayım seni" felan bende 26 yaşındayım Eve tek gidebileceğimi söyledim "İnat etme işte Kızım Korkarsın sen buralar tekin değil" dedi Tekin değil diyince Korktum bende Başıma bela almayayım diye bindim arabaya Bu arada kendisi 27 yaşında 97'li bense 98'liyim ilişkimiz aslında yeni sayılır 20 Ağustos 2023'te Sevgili olmuştuk onun öncesinde de Sadece Yakın bir Arkadaştık ve benimse onun yanında hiç gazım gelmemişti neyse Arabaya bindim bende oturuyoruz, Tabi çok mutluyum bende tam evime vardık bende tam kalkacam kalkarken bacaklarımı indirirken Zart diye bir çıktı ses Duymaması imkansız Sonra indim ben Pardon dedim hiçbir şey demedi Önüne döndü bastı gitti. Ben eve vardım Çıktım Çıktıktan sonra saat akşam 01.00 civarında yazdı bu bana Dedi "Ben Ayrılmak istiyorum. Neden? dedim oda dedi "Ya Kızım sürekli osuruyorsun Kusura bakma ama Tiksiniyorum ben bu tarz şeylerden Soğudum senden arkadaş kalalım Canımı ye" tarzı şeyler dedi Bende dedim (O bir kere bile gaz çıkarmadı yanımda bu arada) "Sırf böyle bir sebeple ayrılacaksan ayrıl bunu Nasıl yaparsın Ben sana güvendiğim için yanında rahat davranmak istemiştim. Arkadaş markadaşta kalmayalım ben sana o gözle bakamam" diye Yazdım Tabi Nasıl ağlıyorum nasıl güvenmişim nasıl kalbim kırıldı Beni Düşmanım görse o halde yalnız bırakmaz Bakın Düşmanım diyorum. Trol diyenler yazmasın gayette ciddi bir konu. Ayrıldık şimdi bir daha bakmam ona affetmicem çok üzdü beni Ben Herşeyden Önce insanım Bende olumsuz şeyler yapıyorum. Aynısı onun başına gelse ben öyle yapmazdım. Alttan alırdım sorun yok felan derdim. Kendimden iğreniyorum şu an
Güncellemeler
1 yıl
Aynısı onun başına Gelse "utanma hayatım benim yanımda yapmican da kimin yanında yapacan üzme o tatlı canını insanız olabilir" derdim. Bazı şeyler alttan alınır. Hani benim tek damla göz yaşıma dünyayı yakardı?
Güncellemeler
1 yıl
Bu gece ağlamaktan uyuyamayacam galiba. Hak etmediğim muamele gördüm. Barışmayı düşünmüyorum şimdilik Aynı şey sizin başınıza gelmiş olsun ne hissederdiniz? Siz sevin hayatınızın merkezine koyun o gitsin Sırf bir osuruk için Ayrılsın sizden Var mı böyle bir şey?
Arkadaşlar Sevgilimin yanında 2 kere istemsiz gaz çıkardım Oda benden ayrılmak istediğini söyledi sizce kim haklı?