Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Yaş farkı ilişkilerde bazen önemli bir rol oynayabilir, ancak her şeyden önce kişisel uyum ve ortak değerler çok daha belirleyici olabilir. 24 yaşındaki bir erkek ve 28 yaşındaki bir kadının ciddi bir ilişki yaşaması tamamen mümkün. Önemli olan, her iki tarafın da ilişki için hazır olması, iletişim becerilerine sahip olması ve ortak hedefler, değerler ve ilgi alanlarına sahip olmalarıdır.Yaş farkı, bireylerin yaşam deneyimleri ve olgunluk seviyeleri arasında bazı farklılıklar yaratabilir, bu yüzden bu durumun her iki tarafı da nasıl hissettirdiği ve bu farkları nasıl yönettikleri önemlidir. Her iki kişi de ilişkinin dinamiklerini anlamaya ve uyum sağlamaya istekli olduğunda, yaş farkı genellikle bir engel oluşturmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Zaten benim ruh halim ondan çocuk 😅
En İyi Cevaplar
Bence, yaş farkı ciddi bir ilişki için tek başına belirleyici bir etken değil. 24 yaşındaki bir erkek ve 28 yaşındaki bir kadın arasında ciddi bir ilişki gayet mümkün olabilir. Önemli olan, çiftin birbirine duyduğu sevgi, saygı, iletişim ve ortak değerleridir. Eğer bu unsurlar varsa, yaş farkı ilişkiyi olumsuz etkilemez. Kişisel olarak, yaşın ilişkide büyük bir engel olmadığını düşünüyorum.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, eğer bu kişiler birbirini gerçekten seviyorsa gerekli olgunluğa erişmişlerse neden olmasın yani bu ilişki bal gibi de olur ve yürür diye düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Evet olabilir, yaş sadece bir sembol çok takılmamak gerek, önemli olan erkeğin yeterince olgun olmasıdır ve bu iki kişinin hayata aynı bakmasıdır. Eğer hedefleri aynıysa ve birbirilerine ayak uydururlarsa rahatlıkla ciddi ilişki yaşayabilirler.
01 Yorumla
Soran+1 yıl🥰🫶
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkın yaşı mı varmış? Tabii ki olur! Sevginin yaşı yok ki 😍✨ Eğer birbirinizi anlıyor, değer veriyor ve uyumlu hissediyorsanız yaş farkı sadece bir rakamdan ibaret. Bence 24 ve 28 gayet uyumlu yaşlar. Hem biraz yaş farkı ilişkiye tat katar, değil mi?😉💕
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılAranızda uyum varsa çokta bir fark yok yaş aralığınızda...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 266,1b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet olur neden olmasın.. kadının büyük olması daha güzeldir
10 Yorumla Yaş farkı, ilişkilerde önemli bir etken olabilir ama kesin bir kural değildir. 24 yaşındaki bir erkek ve 28 yaşındaki bir kadın arasında ciddi bir ilişki olabilir, çünkü ilişkiyi sürdüren temel faktörler güven, saygı, iletişim ve duygusal uyumdur. Yaş farkı, başlangıçta bazı farklı bakış açıları ya da yaşam deneyimleri getirebilir, ancak önemli olan bu farklılıkları anlamak ve birlikte çözüm yolları geliştirebilmektir.
Her iki tarafın da ilişkiye dair ciddi ve uzun vadeli beklentileri varsa, yaş farkı bu süreci zorlaştırmak yerine, birbirlerini daha iyi anlamaya yönelik bir fırsat olabilir. Önemli olan, duygusal olgunluk, ortak değerler ve hedeflerdir. Eğer her ikiniz de ilişkiyi ciddiyetle istiyorsanız, yaş farkı bir engel olmayacaktır.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba. Evet olabilir olmamasi için bir sebep yok. Kızın duyguları düşünceleri daha da olgun olsa bile sorun olmaz bence. 24 yaşındaki bir erkek biraz daha çocuksu kalır kızın yanında ama anlaşıyorlar ise problem yoktur bence. Her şey anlaşmadan bitiyor. Absürt bir yaş farki da yok, mutlu olmak eğlenmek önemli olan sadakat önemli.
00 Yorumla
+1 yılOlur en güzel yaş aralıkları ilişkide doğru karar almada. Hayattan beklentilerde tutarlı olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl24 yaşında bir kız ve 32 yaşında erkekten olduysa sizden neden olmasın ki
13 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
Soran+1 yıl@PoleStar5 var evet ama şimdilik ondan yardım kabul etmem
- Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılOlurrr kadın dediğin büyük olmalı lütfen artık dunu kabullenin neden olmasın her şey yaş mi nerede duygular düşünceler olgunluk yaş ile mi oluyor?
07 Yorumla
Soran+1 yılBenim için sorun yok çok büyük fark olmadikça
- +1 yıl
Toplum, yargılar konuşur sakın aldırma duygusal bağlar ve zihin olgunluğu en iyisidir
Soran+1 yılKafalar uyuyor zaten yani çocuk gibi değil zaten
- +1 yıl
O halde yapış çocuğa ve onu sevdiğini söyle değerinizi bilin birbirinizin
Soran+1 yılYok henüz sevdiğimi söylemem için erken 😅
- +1 yıl
O seviyor mu?
Soran+1 yılEvet beni sevdiğini söyledi
+1 yılGayette olur tabi neden olmasın olgun olduğunu ve iletişime açık olduğunu düşünüyorsan olur
32 Yorumla- +1 yıl
Az önce denk geldim bu yazıya “ iki kişi istiyorsa dünya bile kenara çekilip yol verirmiş, olduramamak sevgisi yetmeyenin elinden tutmamasıymış." Siz istedikten sonra olmayacak bir şey yok.
Soran+1 yılAynen öyle bende öyle düşünüyorum 🥰🫶
+1 yılHerkesin görüşü farklıdır ama ben kadının büyük olduğu bir ilişkiyi doğru bulmuyorum..
15 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum sizi
Ama akıl yaşta değildir maalesef ben 35 beyinsizde tanıyorum- +1 yıl
Tabi ki, çok haklısın ama inan erkek ne kadar yaşına göre olgun olsa da bir zaman sonra aradaki fark ilişkiye zarar verecektir..
Soran+1 yılOlabilir bilmiyorum ama benim tercihim 35 yaşindaki beyinsizden aklı başinda benden küçücük olsun daha iyi en azından ortak noktamız olur 😅
- +1 yıl
Senin kararın, umarım mutlu olursun.. ☺
Soran+1 yılSizde🫶
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 4 yaşın lafını mı ediyorsunuz
Olur tabi niye olmasın17 Yorumla
Soran+1 yılBen etmiyorum çevrem ediyor
Soran+1 yılAynen ohoooo😅
Soran+1 yılEvet aynen zaten kafalarımız uyuyor aksine ben ondan daha çocuğum 😅
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden olmasın. Tabiki bu ikinizin ne kadar ciddi olduğuna bağlı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Yaş olarak sorun yok anlaşıyorsanız uyum varsa olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenden çocuğun yaşı küçük oldugu için çocuk gibi oluyorlar başıma geldi ve denedim çocuk gibiydi çekemeyen yol verdim
00 Yorumla
+1 yılOlur yaşı ben çok elzem bir faktör olarak görmüyorum fakat erkeklerin kadınlardan fikir-düşünce açısından geç olgunlaştığı da bilinen bir gerçek. Tabi kişiye bakmak lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
kucuk erkek zihniyeti biraz daha buyumemistir eger karsindaki kisi gercekten anlsyisli biriyse olur ama henuz beyni buyumemis biriyse imkanı yok kesin aldatilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılBu aldatmak olayı karakter meselesi bence
Soran+1 yılOlabilir bilmiyorum her şey beklenir erkeklerden
+1 yılİkiside ne istediğini biliyorsa olgunda neden olmasın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. İlişkiler karşılıklı sevgi saygı içinde ilerleyebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArada öyle abartılacak bir yaş farkı yok, gayet olabilir..
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede öyle
+1 yılBence olmaz bir zaman sonra hareketleri batar size. Yasitimiz insanlar bile yeri geldiğinde yeterince olgun gelmiyo ki sizden küçükmüş bence hayir.
00 Yorumla
+1 yılBence bana göre yaşın hiçbir önemi yok yeter ki kalpler bir olsun Allah iki nefesi birbirine hoş getirsin
00 YorumlaArkadaşım 22 eşi 26 yaşında evliler bir de çocukları var mutlular geçinip gidiyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
+1 yılBu hatayı yaptım mutlu olamazsın çocuk gibi oluyorlar
015 Yorumla
Soran+1 yılKac yasindaydi?
- +1 yıl
24 yaşında bende 28
Soran+1 yılAyni biz
Soran+1 yılNasıl davranıyordu?
- +1 yıl
Yalancının tekiydi ve çok hızlı yaşıyordu hayatı yinede seviyordum nişan hazırlığı yaparken başka kıza nişan taktığını öğrendim 4 gün önce mahvetti beni kendime gelemedim kaç gündür
Soran+1 yılÇok üzüldüm
Üzülmeyin 🫶😘- +1 yıl
Üzülmek istemiyorum artık ama olmuyor maalesef
Soran+1 yılAnlıyorum sizi
Soran+1 yılÇocuk gibi miydi?
- +1 yıl
Evet çocuk gibiydi
Soran+1 yılBenimki öyle değil olgun biri
- +1 yıl
Olgunsa iyidir seni anlar
Soran+1 yılAnlaşıyoruz ama bilmiyorum endişeleniyorum biraz
- +1 yıl
İnşallah mutlu olursun
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Olur 4 yaş sınır bence ve ek olarak olgunluk farkı da önemli
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsunuz
Soran+1 yılBencede öyle önemlisin anlaşabilmek
Soran+1 yıl28 o 24
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet olur. Yaş farkı çok uyumludur.
10 Yorumla Niye olmasın gayet normal yaşlar
10 Yorumla
+1 yılOlur bence, hemde harika olur! 🥰
10 Yorumla
+1 yılOlur erkek olgunsa
10 Yorumla
1 yılay olur ayol zaten erkek kizdan buyuk olmali gayet okey
01 Yorumla- 1 yıl
@alleyyynnaaa tekrar oku
+1 yılBence olmaz imkanı yok kız büyük en azından 2 yaş aralarinda olsaydi olurdu bence.
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın mesela benm sevgilim de benden 4 yaş büyük hiç sorun yok yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Olur canım sorun yok devammm
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım
Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. Olur tabiki, yeter ki aynı frekansı yakalayın
026 Yorumla
Soran+1 yılEvet uyum var aramızda
Soran+1 yılZaten ben yaşımdan genç gösteriyorum orada sorun yok 😅
Soran+1 yılEvet zaten ayni yastayiz gibi😅
Soran+1 yılBenim için yaş fark etmez yeterki aklı başında olsun ben 35 yaşinda akılsizda gördüm
Soran+1 yılAynen evet
Soran+1 yılYok çökmem bundan eminim estetik uzmanıyım
Soran+1 yılOlabilir😅
Soran+1 yılEvet çalışıyorum
Soran+1 yılOnunla ilgileniyorum şimdi
Soran+1 yılOlur böyle şeyler yaşli değilsiniz 😅
Soran+1 yılYok o onunla alakalı değil aksine erkekler olgun birini istiyor artık çocukça şeylerden bıktılar aklı başında birini istiyorlar
Soran+1 yılEn önemlisi de bu sizi sevmeniz
Soran+1 yılÇok güzel o zaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur neden olmasın 20yaş büyük erkekle evlenme var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılOlur neden olmasın
00 Yorumla Erkek küçük olunca hoş olmuyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Olabilir tabii neden olmasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
u +1 yılBence olmaz yaş farkından dolayı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Olur fazla yaş farkı yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. eğer 4 sayısı fark olarak görüyorsan hayır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,1b cevap paylaştı.
+1 yılTanımıyoruz, niyetlerini de bilmiyoruz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlur neden olmasın ki
01 Yorumla
Soran+1 yılBazilari olmaz diyor
Gizli Üye(25-29)+1 yıl23-29uz bizden oldu 2 yıllık ilikismiz
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi ne güzel mutluluklar size
Cevap sahibi+1 yılSize de
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Olabilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 410 cevap paylaştı. Olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
m +1 yılOlur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılçok aşık olursa
10 Yorumla
+1 yılAnlaşabiliyorsanız neden olmasın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlur ne olacak ki 4 yaş bir şey değil
00 Yorumla
+1 yılAh bana da şöyle denk gelse be 🥰
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten istiyor musunuz?
- +1 yıl
Evet neden istemeyim
+1 yılNo erkek büyük olmalı
03 Yorumla
Soran+1 yılWhy
- +1 yıl
Çünkü olgunluk yaşında olmali
Soran+1 yılMaalesef olgunluk yaşta değil
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Olmaz bence
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 45,4b cevap paylaştı.
+1 yılPek olmaz gibi.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- Aşk İlişkileri konusunda 686 cevap paylaştı.
1 yılolur next
00 Yorumla
1 yılÖyle de bir olur ki efsoooo
01 Yorumla- 1 yıl
Olabilir 4 yaş çok değil gibi
00 YorumlaOlmaz erkekler aşırı geç olgunlaşıyor zaten
00 Yorumla
+1 yılOlur aradaki fark fazla değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz.
00 Yorumla Olur
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım