Bunları hakettim mi?

Erkek arkadaşımla görüşecektik. Bende ona beni çalıştığı iş yerine götürmesini söyledim. Bana tamam müşteri gibi gideriz dedi. Bende hayır sen çalışırsın bende otururum işte seni izlemek istiyorum dedi. Kabul etmedi. Utandığından değil de sadece bana sen beni takip etmeye geliyorsun dedi. İnanmadı. Bana da dalga geçercesine ora gideriz seni iş arkadaşlarımla tanıştırırım dedi. Bende sinirlenip onlar benle tanışmayı hakediyor mu dedim. Kızlardan bahsediyordum. Yani ezmek falan anlamında değil sadece sen onları nerden tanıyorsun da beni de onlarla tanıştırıyorsun anlamında kıskançlıktan dedim. Onun da gözü karardı bana demediğini bırakmadı. Sen kimsin? sen kim oluyosun. Sen bir bok değilsin. Kendini herkesten üstün görüyorsun. Günah bende ki seni onlarla tanıştırmaya götürüyorum. Utanıyorum senden. Baban olmasa hiçtin zaten, sen baban olmasa çalışıp eve para falan getiremezsin, Çok kötüsün falan filan. Kalbim çok kırıldı. Hem onun beni tanımamasına, hem de bana söylediği sözler için. Yani herkes benim asla öyle biri olmadığımı bilir.2 yıllık sevgilim sözleriyle beni o kadar ezdi ki. Hakettim mi ben bunları? Ne yapmalıyım?

Bunları hakettim mi?