Neden almış olabilir kötü anlamlı mi ter falan asla kokmam sürekli bir şey sıkarım 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sürekli bir şeyler sıkmaktan kastın parfüm ise ve kişisel hijyeni birkaç defa ihmal ettiysen o yüzden almış olabilir evet. Ama zaten kişisel hijyeni hiç ihmal etmemişsen ve zaten hiç ter kokmuyorsan değişik alternatiflerin olsun diye altına anlamlar da yüklememen gereken bir küçük hediye olabilir bunlar.
Yani kötü kokmam her zaman güzel koktuğumu söyler ama ne alsa fazlasını alıyor arkadaşım kafamı karıştırdı o yüzden sordum
Kötü kokuların veya sevmediği kokudan ötürü böyle bir şey almış olabilir veya en sevdiği parfümlerdir o sevdiği kokuları kadınından almak istemiş olabilir
Cevap
10Cevap
Bence sevdiği içindir
Çok canım buluyorum böyle hediyeyi. Ciddi kötü kokuyorsun demek bu. Ama düşünmeden hareket ediyor bizim insanlar
Yani kötü kokmuyor sürekli parfüm deodorant sıkarım hepte güzel kokuyorsun der ama şaşırdım
Baya almış deo...
Bir mesaj var bunda.
5 tane almış bide oha Qhajskdchasjldchasjhdjlashdashaskjcdhakjshd
Gülme yaa
Çok riskli hediyeler 😄
Niye
Kokuyorsun mu demek istedi, parfümü değiştir demek mi istedi, ucuza buldu aldı mı hemde bir değil iki değil 😄
Ama benim kullandığım şeyleri aldı ahhshs
Her zaman Güzel kokuyorsun der ve sürekli dikkat ederim
Belki de senin parfümünün kokusunu sevmiyodur
Bu marka deodorantlari kullanıyorum zaten
o zaman sen kullanmayı seviyosun diye almıştır. Para odeme diye jest
Haklısın ama arkadaşim kafamı karıştırdı o yüzden sordum teşekkür ederim
Çok da düşünmemek lazım kötü koktuğunu düşünse söyler bnce. Misal ben soylerdim
Neden aldın bunları diye sormadın mı?
Ne alsa fazlasını alıyor bunlari kullandığıni bildiğim için sen zahmet etme diye fazlasını aldım falan dedi ama arkadaşim kafamı karıştırdı o yüzden sordum
Kişisel bakıma dikkat ediyorum ama yine de sormak istedim arkadaşim kafamı karıştırdı
Sürekli kullanıyorsun diye almıştır.
Ama üzüldüm nedense her yere gittiğim de arkadaşlarima falan kötü mü kokuyorum falan diye soruyorum güzel kokuyorsun falan diyorlar yalan söylemezler
Teşekkür ederim
Yuh mk çalmış mı ne yapmış
Hayır ya durumları çok iyi
İyide bu kadar şey almasının mantığı yok ki
Ne biliyim çikolata bile alsa en az 150tane alıyor ve ya bı hediyeden bir sürü alıyor
Benim durumum onun ki kadar iyi değil
Birazcık parasıyla gösteriş yapmayı seviyor demekki
Orta sınıf bile olabilir miyim bilmiyorum ama onlar baya Zengin ailesi beni kabul eder mi diye düşünüyorum
Çocuk istedikten sonra ailesinin ne dediğinin bir önemi yok ama bu hediye işi biraz sıkıntılı kankam haberin olsun
Hayır kibar bı çocuk merhametli egosu yok ama fazlasını çok gördüğü için parayı çarçur ediyor
Hangi anlamda sıkıntılı
Görgüsüzlük kankam bu başka bir şey değil sonradan görme falan mı acaba
Hayır değil dediğim gibi ama ailesi ne istese almış o da öyle yetişmiş doğal olarak cömert biri bana yaranmak ve ya görgüsüzlük olsun diye değil
Peki kankam sen haklısın
Yani düşüncelerin nedir merak ediyorum ama
Yüzeysel düşünen bir insan
Hediyeeeeee, aklına bunlar gelmiş
Olsun ne biliyim tuhaf geldi gerçi ne alsa fazlasını alıyor
sen farkında değilsin kokuyorsun demek ki
Bu adamı kaçırma yapıcı bir insanmış
Hediye niyetine almıştır.
Ter kokma diye almış işde
Kokmuyor zaten ama alındım nedense annem sen kokmuyorsun ki ima falan mı yapmış dedi ahhshs
Valla ben kötü düşünürdüm
Yani kötü kokmuyor sürekli parfüm deodorant sıkarım hepte güzel kokuyorsun der ama şaşırdım
Her yerin güzel koksun diye
Ahshhd
Ama öyle seni istiyor
Hediye iste
Üzüldüm ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?