Bu olanları hakettim mi?

1 buçuk yıllık ilişkim vardı, temelimiz sağlam değildi onun sevgilisi varken bana aşık olduğunu söyleyerek benimle birlikte oldu tabi sevgilisi olduğunu sonradan öğrendim gel zaman git zaman ilişki tamamen zıvanadan çıktı sürekli küfürler sürekli tehditler başladı sonra ufaktan şaka amaçlı vurmalar sonra aldatma olayı oldu ve tokat attı şiddet uyguladı herkesin içinde sonra mal gibi kendim barıştım sonra tekrardan küfürler namusuma aileme anneme küfürler ama baya ağır sözler söylerek tehditler ile ilişkiyi devam ettirmek zorunda kaldım. En son tehdit ederek ailemi arayarak anlattı ve olaylar büyüdü ozaman anladım ayrılmam gerektiğini ve bitti çünkü soğumuştum beni herşeyde suçluyordu onu asla aldatmadım istediği gibi biri olmaya çalıştım ama o hep fazlasını isteyerek yapmadığım şeyler yüzünden suçladı manipüle etti. Şimdi bitti ama verdiği hasarlar çok büyük ki sürekli kendini hatırlatmak için elinden geleni yapıyor manipüle etmeye çalışıyor seni sevdim şunu yaptım bunu yaptım diyerek. Ever yapmış olabilir fakat sevdiğine şiddet gösterip anneme dahi ağır küfürler edip tehdit ederek olmazdı bu sevgi değil. ve benim yüzümden olmuş adam gibi dursaydım dayak küfür yemezmişim…Çok şükür bitti ama okadar kötüyüm ki hala etkisinde kalıyorum toparlamaya çalıştıkça kendimi dipte buluyorum..

Bu olanları hakettim mi?