Aile & Toplum Yalnış mı yaptım? Umaypolat Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yan komşum az önce geldi içki içmişti evime zorla girmeye çalıştı bende onu bıçakla tehdit ettim polis kimi haklı bulur 😐? Güncellemeler+1 yıl Polislere para verip halletim. Yalnış mı yaptım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı. Yanlış değil doğru yapmışsınız.. 0 0 Yorumla
Ayzibeyzi Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Yani seni haklı bulmasi lazım ama burası adı üstünde türkiye adalet... falan yok... Sen kendini savunmak için yapmışsın bunu gayet normal bisey bence... 0 2 Yorumla Umaypolat +1 yıl Yurtdışında yaşıyorum Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ nasıl olur bilmiyorum Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Polis hiç bişey yapmaz 3 0 Yorumla
akincan1234 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl niye senin başına hep garip olaylar geliyor 0 0 Yorumla
ÖylesineBirMikki Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Yalnış yapamazsın, yanlış yapabilirsin 0 1 Yorumla ÖylesineBirMikki +1 yıl Aynen knk çok illegalim Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kesin yaşandı bu olay ben ortadaki bıçağım 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. polisi de aradın mı 0 1 Yorumla Umaypolat +1 yıl Evet Yorumla
ylmzbyr Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 896 cevap paylaştı. Polis te hemen parayı aldı mı 0 3 Yorumla Umaypolat +1 yıl Bırazcık şaşırdım ecnebi polis kabul etmezler falan diyordum sonra hemen gidip konuştum lan türk polislerden daha iyi rüşvet alıyorlarmış 🤣 Yorumla bayxşahıs +1 yıl süper yaa hangi ülke bu ha bu arada çok geçmiş olsun Yorumla ylmzbyr +1 yıl Moritanya 😂 Yorumla
sonkurutucu Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Seni bulması lazım. Vermek zorundamısın sanki 0 1 Yorumla Umaypolat +1 yıl Neyi vermek Yorumla
Yilmaz64 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı. Seni haklı bulur 1 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Seni tabi ki 0 0 Yorumla
yokartıkbune41 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 578 cevap paylaştı. Ciddi misin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yanlış değil doğru yapmışsınız..
Yani seni haklı bulmasi lazım ama burası adı üstünde türkiye adalet... falan yok... Sen kendini savunmak için yapmışsın bunu gayet normal bisey bence...
Yurtdışında yaşıyorum
🤷🏻♀️🤷🏻♀️ nasıl olur bilmiyorum
Polis hiç bişey yapmaz
niye senin başına hep garip olaylar geliyor
Yalnış yapamazsın, yanlış yapabilirsin
Aynen knk çok illegalim
Kesin yaşandı bu olay ben ortadaki bıçağım
yerinde olsam bi güzel döverdim
Bence kapı kolu haklı
Kedi görünümlü kaplan
polisi de aradın mı
Evet
Polis te hemen parayı aldı mı
Bırazcık şaşırdım ecnebi polis kabul etmezler falan diyordum sonra hemen gidip konuştum lan türk polislerden daha iyi rüşvet alıyorlarmış 🤣
süper yaa hangi ülke bu ha bu arada çok geçmiş olsun
Moritanya 😂
Seni bulması lazım. Vermek zorundamısın sanki
Neyi vermek
Seni haklı bulur
Iyi yapmissin nefsi müdafa sorun olmaz
Seni tabi ki
Ciddi misin
Seni