Bir yıl evli kaldım 26 yaşındayım Evliyken o işten gelemden yemeği temizliği ve güzel giyinmemi hazırlardım süslenirdim kapıyı açtığım da öperek karşılardım ardından yakınlaşırdık. Hep gecelikli olurdum pijama bile giymezdim özel günler hariç, çok komik esprili akıllı biriyim onu hep güldürürdüm romantik danslar ışık şovları ile dans eder mum yakardım , her yerde temas etmek isterdim düzenli yakınlığımız vardı. Sevdiği yemeği yapardım sevdiği rengi giyerdim derdi olunca çözmek için yollar arardım , güzel söz söylerdim o uyurken onu izler okşar öperdim bebek gibi severdim , işten erken gelsin diye beklerdim onu çok görebilmek içindi , o gelince telefon elime almazdım sadıktım ona odaklanırdım onu la bir şeyler yapmak için gözüne bakardım , ondan başkası çirkin gelirdi onun parfümünü üzerime sıkardım o işteyken onu özledikçe. Ona resimler atardım neler istediğini sorardım , yanlışlar yaptıkça karşıma alır bir büyük gibi uyarır nasihat ederdim şanslar verirdim. Dışarda bile ona sevgimi belli ederdim toplum içinde bile onun yanında oturup elimle ilk lokmayı ona verirdim ilk onun bardağını doldururdum. Ona yemeğin en fazlasını koyardım , bir çocuk gibi sever kızardım hemen eşli haline dönerdim. Ona hediye alırdım özel günlerde tatlılar hep yapardım evimi güzel kokuturdum hep evimdeydim. Onun için istemediğim küçük bir ilçeye taşındım tek başımaydım ailemsiz. Ama o ne yaptı? Evlilik öncesi yüklü borç yapmış 1.5 m habersiz. Sonra aldattı yüzüğümle o kadına para yolladı. Sonra eve gelmez oldu geç gelirdi hep çeşitli bahanelerle çıkardı. Altınlarımı sattı yüklü miktarda izinsiz. Sonrada şiddet hakaret yalnızlık ve boşanma … ailesi de ayrı bir dertti çok müdahale ederdi akıl vermek amacıyla ona. Oyun ve telefon bağımlılığı vardı. Küsken artı 18 lik video izlerdi gizli. Her yanlışı gördükçe uyardıkça tekrarlandıkça kötü ben oldum sanki evde huzur istemeyen sorun çıkaran bendim ona göre. Hep kötüye yoran bendim … adam hiç iyi şey yapmadı ki ben iyi bir şey düşüneyim her hareketine artık şüpheliyle bakıyordum aldatınca kısıtladım kontrol altına almak istedim iki ay ancak dayandı sonra tekrar sosyalleşti gece 12 ye kadar hafta da 4-5 gün. Annesi bana kardeşiyle iftira attı söylemediğim bir sözden dolayı onlarla konuşmayı kestim evime onlarla alakalı sorun taşımak istemedim artık kendi evimi korumak için hep uğraştım. Ama karşımdaki adam ergen biri olmuştu baştaki olgunluğu gitmiş beni soğutmak beni yormak için çalıştı. Tahammülüm sevgim saygım güvenim bitti ve onun da … artık bir düşmanla konuşur gibi olduk son kavga da arkadaşından kaynaklı dövdü sonra bana boşanınca iftira attı. Sizce ben ben bunu hakkettim mi? Kardeşlerine ablalık ettim. Ona arkadaş sevgili eş gibi oldum. Renkli bir kadındım eve hapsolan. Ben o yokluğun içinde ona çok şans verdim ama kavgacı ben oldum kızdığım için ne bekliyorlar? Başlarını okşmayı mı? Üniversite mezunuyum dini eğitimim var kapalı biriyim kültürüm var ama o lise terk olmasına rağmen bunu sorun etmedim evlendim sevgi herşeye yeter diye ama olmadı arkadşalar. Dışarda adabı muaşeret kurallarına dikkat eden hanımefendi biriyim. Niye böyle oldu?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sen var ya sen bensin resmen ama işte değerimiz bilinmiyor devam değersizleştiriyorlar bizi bizde belki sorun
Kimseye gereğinden fazla değer vermeyeceksin her an gidebilecek bir mesafe de bırakmalısın o zaman sevilirsin
Zaten 6. Ayda sanaldan aldattı boşanacağımı o zamandan beri söyledim ona her kavgada sonu boşanmaya gider diye de dedim sanırım sevgimi cepte gördü
Evet aynen öyle bu durumda seni yordu yıprattı ve sende birsey kalmadı zamanla biliyorum tahmin ediyorum senide :( ama böyle sevme işte
Helal olsun cesur kadınsın
İnsanların karşısına her zaman iyi insan çıkmıyor maalesef. Kötü şans umarım peşinizi bırakır bu hayatta. Umarım borç bırakmamıştır size.
Sen ona çok iyi davranmissin be değerini bilememiş ilk kez bu kadar uzun bi soruyu okudum senin için benim sana verdiğim bu değeri bile verememiş
Uzun mesajlarıma bile kısa cevap verirdi 😅severek evlendik ona rağmen sonradan değişik oldu
Çocuk var mıydı peki
Çocuk yok istedi yapmadım bu olayların içinde
İyi yapmışsın bosandiniz mi şu an
Evet
En iyisini yapmışsın böylesi daha hayırlı görünüyor hiç canını sıkma yani önüne bak dertleşmek istersen arada yazarsın bana
Senin gibi sevip ilgi gösteren kadını bulmuş bunamis beyfendi, boş ver değmezmiş de geç önüne hayatına bak. Bir kadına el kaldıran insandan zaten olmazmis hiç takmamaya çalış
Herşeyi yapmışsınız bıkmış senden
Evlilik sorumluluğumu yaptım diye mi bıkmış problemli değilim diye mi?
Adamı iyi tanıyamamışın onda sorumluluk alacak afedersin gt yok
Su an aile evinde misiniz
Ayrı evde yaşıyorduk boşandık beş aydır
Senin yaptıkların benim hayalimdeki esin yapacakları sey değerini bilmemis bence
Ne istiyormuş
Bilmiyorum kavgadan bıkmış
Ne için kavga ediyordunuz
Bütün kavgalarımız onun evliliğe uymayan davranış hareketlerinden çıkıyordu yukardan yazdığım gibi hep aynı konular geç gelme yalan sözleşme oyun oynama çok ….
Her şeyin dozu önemli işte inatlaşma olmamalı çözüm odaklı olmak gerek