Eski sevgiliye her türlü baskıyı kurup kendisi her haltı yiyorsa bu kişiye nasıl ders verilir?

Ders mers verilmez 😂😂 yalancılara narsistlere verecen odunu, verecen odunu😂😂😂
23 Temmuz 2024
Eski sevgiliye her türlü baskıyı kurup kendisi her haltı yiyorsa bu kişiye nasıl ders verilir?

Ders mers verilmez 😂😂 yalancılara narsistlere verecen odunu, verecen odunu😂😂😂
23 Temmuz 2024
Bana kalırsa direkt hayatından çıkarmalısın. Öncelikle hayatta ne istediğini bilmeyen biri, cinsiyet farketmeksizin bir yere varamaz. Özellikle ikili ilişkilerde tek bir kişiye bağlı kalamayan, birini unutmak için başka birinin duygularıyla oynayan ve aynı anda birden fazla kişiye umut veren bir insandan hiçbir şey beklenmemeli bana kalırsa. Bu insanların duygularıyla oynamaktan ve onların kafasını karıştırmaktan başka bir şey olmuyor fikrimce.
Yedekte tutmaya çalışan erkek modeli. Şöyle bir yalan da söyler "Ailemin zoruyla sevgiliyim.". Hiç boşa nefes ve çaba tüketmeden, intikam bile almadan yol verilmeli.
Karaktersiz olduğu için hiç bir şey yapmadan tekmeyi vurmak gerek. zaten eski sevgili bunu diyorsa o kişi en başta olmaz demeli. eski sevgiliden ne arkadaş ne tekrar aşk olur.. hatta hiç bir şey olmaz eski sevgiliden.
Çünkü onlar çöp 😂
Kesinlikle 😂
Tekrar Teşekkür ederim ablam
Rica ederim
Ağzına ıslak odunla vuracan abla :D ex falan bize göre değil.
Bak bu da iyi😂
Şükür eskim yok 😂
Sen alemsin yaaa🤣🤣
Sustum tamam
Ah be, hayat bu kadar kısa ve güzelken böyle birine enerji harcamak haksızlık gibi geliyor. Bence en güzel yapılacak şey, o eski sevgiliye yol verip kendine odaklanman. Yaşam enerjini bunlara harcamak yerine, hayatında seni gerçekten mutlu edecek yeni şeylere odaklan! Sen harikasın ve seni gerçekten hak eden biriyle olmalısın! ❤️😊
Temmuz 2024'e kalmadan, kendi mutluluğunu bul ve bu durumu gülerek anımsarsın. Neyse, böyle tipler her yerde var maalesef ama biz güçlüyüz, dimi? 💪😜🙌
Ah bee aşko kuşko zaten değer bilen biriyleyim😂😂
Cevap
14Cevap
Tüm tuşlara basmış yazık para veririm birine gitsinde rahatlasın diye rezil ve kendimide sorgularım ben nasıl bunla sevgili oldum diye
Eski çöptür , atın gitsin bu kadar yıpratmayın kendinizi
Evet yaaa çöpleri çöpe atmalı 😂
Ben çöpleri atalı çok oldu 😂
Karaktersiz çok şey demeye gerek yok yol vermek lazım
Evlilikte te oluyor bu durum narsist ve benciller, onlara ders falan veremezsin, ancak Allah gelir haklarından
fa hi şe
erkeği kadını yok bunun
ikisininde sıfatı aynı
Date teklifini reddedip mabadına tekme basılmalı
Eski olduğu için şükür duasına çıkılır kurtulmuşsunn
Eski sevgiliyle yaşanan bitmiştir. Tekrar dallandırmanın anlamı yok
Kafa atılmalı şakasız.
Aynen
Her haltı yemek sevişmek gibi mi
Ne biliyim hayal gucunr bırakıyorum, soru işte...
Amaan hayat kısa herkese afiyet olsun 😄😄😄
Aynen...
Kaynar kazana atmalı ablaaa😂
Atılsın 😂😂
Yandım flört deyince de altına odun atmalı 😂😂
Kesinlikle 😂😂
😂😂
Karaktersiz yol ver gitsin
Özür bırakıcan
Fiili livata uygun bir seçenek olabilir.
Kafasını kırmalı
Eski olduğunu bildir hissettir...
bir şey demiyorum 😜
Çünkü sen😂😂
Ciddiye alırım
Çöpe atmalı
İnfaz edilmeli
Gidene elveda derim yok sayarim
Umursamamalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?