Eski sevgiliyle kopamamak?

Alışkanlık, aşk, tutku, takıntı... Aramızdaki şey ne gerçekten bilmiyorum ama bu bağ beni korkutuyor. Birbirimizi severek ayrıldık aslında. Aramızda sorunlar çıkmaya başlamıştı ufacık sebeplerden. Kendi hayatımıza odaklanmamız gerekiyordu. Yorulmuştuk biraz galiba uzun süreli bir ilişki olunca her günü de beraber geçirince. Farklılık istedik. Başka insanları tanımak istedik. Birbirimize çok engel olduğumuzu fark ettik çoğu konuda. Birbirimizi yıprattık, kafa dinlemek istedik ve yollarımızı ayırdık. İkimiz de artık ilişkimizin dikiş tutmayacağını biliyoruz. Araya başka insanları karıştırmasak da 4 aydır içimizdeki hislere engel olabilmek için birbirimizi kırıp döküyoruz. Sonra dayanamayıp yine birbirimize dönüyoruz. Ne olursa olsun sevgimize engel olamıyoruz ama birlikte de olamıyoruz. Görüşüyoruz, konuşuyoruz, vakit geçirmek istiyoruz. Öyle anlar oluyor ki birbirimizden nefret ediyoruz. Kıskançlıktan ölüyoruz, sinirlenip birbirimizi kırıyoruz ama hiç kin tutamıyoruz. Ne zaman görüşmeme, konuşmama kararı alsak en fazla 2 hafta durabiliyoruz. Kendimi çıkmazda hissediyorum. Hem onu hayatımda istemiyorum hem de sadece onu istiyorum. Aramızda geçen iyi veya kötü her şeye rağmen hayatımda bana en değer veren kişi olduğunu biliyorum, ben de onun için öyleyim. Yarım kalmışlık var içimizde ama devamının da gelemeyeceğini biliyoruz. Aramızdaki bağ kopmuyor 4 ayı geçti ne yapacağımı artık bilmiyorum. Bunun sonu nereye gidecek?
Eski sevgiliyle kopamamak?