+1 yılDemek ki çaresizdi ve çareyi sende aradı. Sonra çocuk mesaj atınca onunla oldu. Elbette onu beklemesi gerekirdi hem sana karşı hemde eski sevğilisine karşı. Biten bir ilişkisi varmış onu bekleyip ilişkisine saygısı olması gerekirdi, seni de kullanmaması gerekirdi. Onu Allaha haval et kendi yoluna bak..
17 Yorumla- +1 yıl
Tesekkürler
- +1 yıl
3 seneyse devam eder gibime geliyo ama bunu bilemeyiz bir bakarsın tamamen ayrılırlar. Bosver ya ondan sana yar olmaz
- +1 yıl
3 senedir seviyorlar ayrıl çık ayrıl çık 2 sene çıkmışlar işte. o arada kız yine başkalarıyla çıkmış 6 ay 3 ay vs. sonra çocuğun bir mesajıyla dönüyor yine. bu sene üniye başlayacaklar bakalım nolcak. ya birde zoruma giden ailemle tanışmak istedi yüzük istedi yaptım bendee dediklerini ne biliyim zihniyetini :/
- +1 yıl
Basit bir kızmış
- +1 yıl
öyle. ahımın çıkmasını bekliyorum inşallah. ben üni okuyorum uzaktayım birde. umarım pişman olmam dedi giderken de. yılbaşı günü de şükür eski sevgilimle barıştım çok mutluyum git başımdan diye mesaj attı helallik istedi vermedim ahım var dedim amaan banane gibisinden bişeyler söyledi. umrumda mı falan
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılonu unutmak için çıkabilir. ama karakterli bir insan başkasını yara bandı olarak kullanmaz bu yüzden çıkmaz
057 Yorumla- +1 yıl
okudum. bence hala onu çok seviyordu. seninle sırf onu kıskandırmak veya onu unutabilmek için çıktı. fakat sevgilisi geri dönünce de isteğine kavuştu seni hiç düşünmeden ona geri döndü. alışkanlık değil sevgi olmalı. ondan ayrılırsa tekrar sana geri dönebilir. çünkü sevgiye şefkate ihtiyacı olucak. aklın varsa birdaha onu hayatına almaa.
- +1 yıl
unutmak için çıktım dedi giderken. seni sevdim ama son 1 hafta soğudum dedi. çünkü eskisi mesaj atmıştı. aynen dediğin gibi olduu :( ama sevgisi olan bekler ailemle tanışmak istedi yüzük istedi yaptım hepsini. maadem onu seviyordu ee bu olanlar? ayrılacağını düşünmüyorum. çok büyük ah aldı hayatım alt üst oldu ahım çıksın istiyırum :( şükür sevgilimle barıstım mutluyum diye mesaj atmstı birde.
- +1 yıl
bide pişkin pişkin mesajlar atmış. çok karaktersiz bir insamış gerçektende. bence kurtulduguna sevinmelisin. ileride daha büyük sorunlar yaşatırdı sana. kimsenin ahı kimsede kalmaz. başkasını ağlatarak giden gittiği yerde mutlu olmuyor merak etme. bence onlarında sonu yok. kız belki seviyordur ama erkeğin ki alışkanlık olabilir. 5, 6 ay nerdeymiş. sonları yine ayrılık olma ihtimali yüksek. bence sen onu bırak kendi hayatına bak artık. mutlu olmaya bak. onu Allah'a havale et, Allah yanına bırakmz
- +1 yıl
ilk söylemedi hazirana dek bekle beni dedi. o da şüpheli demek ki devam edeceğinden. üniye hazırlanıyor ikiside dersleri falan bahane etti hiç buluşmayacaz beni arama arada ben seni arayacam dedi kabul etmedim niye falan. sonra gerçeği söyledi beni elinde tutmak istedi. helallik istedi vermedim. hani ayrılmayacaktık dedim o zaman öyleydi dedi. aman banane nolacak gibisinden bişeyler söyledi çokda umrumda falan. su içtim boğazımdan gitmedi öuyle kötü oldum.
- +1 yıl
çocuk baskasıyla çıktı bu da inadına benle çıktı diye düşünüyorum. ama çocuğun bnden haberi yok sanırım. 5 ayda hiç mi sordurmadı diyorum var mı yok mu biri diye arkadaslarına falan. inşallah oyle oluur. birbirlerini çok seviyolar umudu kes falan dedi yakın arkadası. benim suçum neydi dedim boşluğuna gelmişsin dedi. 3 ay boşluk mu olur ne sacma. 5 ay falan da cocuk baskasıyla çıktı sanırım sonra geri döndü kızda seviyor ya kabul etti olabilir. çok mutlularmş şu an. üniye basladıklarında
- +1 yıl
çocuk anlasın anlamasın ne yapıcan ki o şekilde de kabul etmiş sonuçta. kızın arkadaşlarına da sorma bence. arkadaşları söylüyordur ona sordugunu daha beter havaya sokma onu. ah aldı ve banane dedi demekki ciddiyetin farkında degil. ama ah gerçekten ciddi birşeydir kimsenin yanına kalmaz. o da acısını çektiginde anlayacaktır bunu
- +1 yıl
merak etti mesaj attırdı napıyon falan diye yüz vermedim. bekleme boşa onlar çok mutlu umudun kalmasın falan dedi. oyle çok sevdim ki dönse kabul edecektim eskisine gittiğini bile bile :( onlar da atmıyor zaten engelledim numaralarını. çekince anlar zaten. çevremde çok kız vardı hepsini sildim onu sectim ben. 20 yaşındayım ünideyim. bir kıza bile bakmadım onla cıkarken. bakalım nolacak pişman olur inşallah.
- +1 yıl
ayrıldıgında sana döner affedersen büyük hata yaparsın. duygularını degil mantıgını dinle. bugün eski sevgilisi için terketti senii yarın bir başkası içinde terkeder. resmen kullandı gururlu ol ve unutmaya çalış. üniv.de kız doludur başkasını sevmeyi denee
- +1 yıl
Yaptıkları zoruma gidiyor. O kadar evlilik hayali falan. Ne yalan soyleyim biraz süründürp affetmeyi düşündüm. Unutuym da iyice sonra başkasıyla bakarim hayatima. Beni yeterince taniyo onu birakmayacagimi bliyor. Umarim pisman olmam dedi giderken. Tabi eskisi gibi olmam ona karşı hic guvenmem.
- +1 yıl
deli misin sen ya. biraz süründürüp affediceksin. sana neler dedii. şükretti eski sevgilisiyle barıştıgı için. seni kullandım dedii hala affederim diyorsun. biraz gururlu ol güçlü ol. böyle yaptıkça terkedilmeye mahkumsunuzz. birincide o suçludur ikincide sen
- +1 yıl
tabikide affetme. seni yüzüstü bırakıp gitmiş. üstelik nispet yaparcasına laflar söylemiş. böyle birinden ne beklentin olur daha
- +1 yıl
daha neler söyledii. senin gibi ilişkim olmadı hiç. hiçbişeye kızmıyosun tepki vermiyosun pek sinirli değilsin dedi. oysa ben o üzülmesin diye sustum hep. yüzde 100 haklı olduğum konuda bile tartışmayalım diye haklısın dedim uzağız bir de hani. örnek vereyim kazak alalım sana buralar soğuk dedim benim kazağım yok mu fakir miyim ben vs seyler soyledi 3 gün soğu davrandı ben öldüm o 3 gün. nasıl dayanıyosun sevgi sözcükleri kullanmadan dediğimde bilmem dayanyorum diyodu cok cektim arkadaşım çok :(
- +1 yıl
bak çok çekmişsin şimdi de kurtuldun işte. bence kurtulduguna şükret sen. onunla olup hep çekmektense şimdi bir kere çeker alışırsın ilerde mutlu olursun. birdaha onunla barışmak gibi bir hata yapma bence
- +1 yıl
bencede pişman olacak. sevgilisi ile yine ayrılıcaktır büyük ihtimalle. sevgiye şefkate ihtiyacı oldugunda sana döner ama aklın varsa kabul etme
- +1 yıl
inşallah. hergün yanyanalar hazırlanıyorlar ya. üniye başlayınca bir ihtimal diyorum.
kabul ettim diyelim ya yine yaralarını sarıp giderse diyor insan. eskisi gibiolmaz hiçbişey zaten. o günü görelim de yine sorarım sizee :) tek isteğim pişman olduğu gün zaten beni kaybettiğine üzülmesi :) - +1 yıl
kabul edersen yine bırakır gider.. eski sevgilisi dönmese de üniv.de başkasına aşık olur gider. bence sen unutmaya çalış geri dönmesini bekleme de. o zaten döner ah'ın tutar.
- +1 yıl
hala o bırakmadan ben bırakırım dıyorsun.
barışma diyorum barışmaaa. kendini kullandırtma başkalarına ya - +1 yıl
çok sevdim çünkü. ve zoruma gidiyor yaptıkları. belki gerçekten pişman olmuştur yaptıklarıdan diye. ben çok iyi niyetli biriyim hiç kötü yok gözümde yufka yürekli derler ya o ben işte. seni sevmeye çalıştm çok denedim olmadı demişti kendini haklı cıkarmak için. aklında biri varken başkasını sevemezsin zaten demi saçma yani.
- +1 yıl
ee tamam bunların bilincindesin. seni kulllandıgının farkındasın. yaptıgı ayıbın farkındasın.
daha ne için direniyorsun? ne için barışacaksın? şimdiye kadar sevmedi de bundan sonra mı sevicek seni? sana geri döner amaa sevdigi için değil. pişman oldugu için döner. sende gördüğü sevgiyi, şefkati başkasında bulamadıgı için döner. yani yine seni yara bandı olarak kullanmak için döner - +1 yıl
anladım demek istediğini. belki sever diye. beni değil sevgimi sevdi zaten. başkasında bulamaz evet. bunu anlar. onu bırakmayacağımı biliyo. daha çnce yaşadıklarımı anlattım ciddi bir ilişki istediğimi. beni bırakma diye ağladığımı bilirim. belki de onun için ağlayan ilk insanım. kimse çekemez onu çok sinirli pireyi deve yapıyo. huyu bu. döner ama eski Can ı bulamaz ki karşısında. rolleri değiştiririm yaptıklarını yüzüne vururum ağzaıma geleni sayarım 1 hafta gerekirse 1 ay
- +1 yıl
geldiğine git derim. çektiririm ona. bakarım hala pişman hala istiyor beni. eskisi gibi güvenmeyeceğimi biliyo zaten giderken de söyledi bunu. yaptıklarını unutana dek soğuk olurum haa gitti mi uğurlar olsun. o zamana unuturum Allahın izniyle. şu an iyiyim çokok eskiye göre Rabbime şükür :)
- +1 yıl
daha da iyi olursun ve onu bir an önce unutursun inşallah.
Allah karşına sevip sevileceğinn dürüst insanlar çıkarsın - +1 yıl
rica ederim :) söylediklerimi senin iyiliğin için söyledim. kızın tavırlarına da çok sinir oldum.
artık dinleyip dinlememek sana kalmış. umarım hakkında hayırlısı olur - +1 yıl
seven insan için zordur zaten gerçeği bildiği halde reddetmek. seni haketmedigini bilirsin ama vazgeçemezsin. dışarıdan görenler için ise kolaydır. doğruları söylemek barışma demek. Ama senin aşkın sevgin bittiginde zaten kendine kızıcaksın niye okdr şans verip kendimi ezdirdim die.
işte o pişmanlıgı ilerde yaşamaman için şimdiden mantıgını dinle.
Evet bende yaşadım benzerini ama bizde böyle başkası için terketme, unutmak için kullanma falan olmadı - +1 yıl
içimi okuyorsun sanki. aynen dediğin gibi. inşallah kısa zamanda biter de öyle derim. kendimde hata arıyorum hep ne yapmadım da sevmedi ne eksik diye. tamam çok kıskanmadım çok karışmadım lkarışınca sıkıldım bunaldım oluyodu çünkü. ama her dakika güldüm güldürdüm çok mutluydu benimle. sende sorun yok sorun bende dedi zaten. o zaman evlilik hayalleri falan olmayacktı herşeyi baştan söyleyecekti. onun sevdiğine de inanmıyorum ben. of of
- +1 yıl
ne yapmadım da sevmedi die kendini sorgulama. o ne yaptı da sen sevdin ki? bu yönden düşün bide. sende hata yok. ikinci defa terkedilirsen hata sende oluck çünkü bile bile yine onu affetmiş olucaksn. evlilik hayalleri kötü olmuş. madem gidiceksin niye yüzük, aile tanışma falan istiyorsun ki. ama şöyle birşey var: umut verip, güven aşılayıp yarı yolda bıraktıgın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin..
Seni böyle mutsuz edip kendi mtlu olması dokunuyodr sana belki ama o yazdgm söze güvn - +1 yıl
verdiği umutları birlikte kurduğumuz hayalleri sevdim ve birde o benim ruh ikizimdi sevdiğimiz sevmediğimiz hersey aynıydı renginden tut aile yapımıza yaşantımıza dek. tek cinsiyetimiz farklı gerisi aynı tek insan öyle düşün. böyleydik. affetme barışma diyosun haklısın da biliyorum. şu an seviyorum ya ondan bu düşünce içindeyim belki. belki bu sefer farklı olur kıymetimi anlar vs.
herşey normal çok iyiydi anneme falan sarılıyor bir görsen. ciddiyetimizi anlamışlardır umarım dedi - +1 yıl
tanıştıktan sonra da bana. neyse baya zaman gecti görmeye geldim bunu sonra tekrara gittikten 10 gün sonra eski sevgililerim mesaj atabilir hattımı değiştirelim dedii tm dedim gelince hallederiz. ondan 6-7 gün sonra gece işte konusuyoruz yine evlenince soyle olacak böyle olacak mutluyuz yine hiçbişey yok ortada. ertesi gün uyandım işte. olmuyor zaman ayıramıyorum sana vs dedi bitirdi 1 saat içinde :)
- +1 yıl
okumuştum o sözü ve aklımdaa :)
hem de nasıl dokunuyo zoruma gidiyo. hersey yalandı diyemiyorum. biraz olsun sevmiştir diyorum. sevmeyen öyle hayal kurar mı falan.
ilk başta istemedi tersledi eski sevgilisini. benden de bahsetmedi ama sevgilim var falan demedi sakladı. pek fazla kişi bilmiyodu zaten. hatımı değiştirelim dedi bana. sonra 1 hafta boyunca yazdı demek ki çocuk aklını çeldi bunun. aten gönlü de varmış gitti. beni kaybetmek istemedi ama eminim buna. elinde tutmak istedi. - +1 yıl
çok sahtekarmış ne diyim. iyi rol yapmış. kendini sevdirmiş ve gitmiş. bir damla gözyaşını haketmiyor ama gelde yüreğine anlat işte. iyi anıları değil de sana yaptıgı kötülükleri düşün. öyle daha çabuk soğursun.
- +1 yıl
hattını kendi değiştirseydi niye senden istiyor ki. gönlü olmasaydı şükürler olsun sevgilimleyim der miydi. kimbilir ona hat aldırmak içinde neler demiştir. peşimde erkekler var rahatsız ediyorlar falan.. sevgilisi anlasa ne olucak ki. onun kızı sevdigini pek zannetmiyorum. boş zamanlarında ona dönüyor gibime geldi. eğer seviyorsa 5, 6 aydır nerdeydii
- +1 yıl
öyle yapıyorum zateen. inandıramıyorum kendimi öyle insan olamaz diyorum kalbi içi. ben böyle tanımadım. öyle işte arkadaşım. nasıl bir karakterse. bunlar yüzünden diyorum işte ben gibi bulamaz belki gercekten pişman olur diye. iyi anlaşıyorduk herşey cok güzeldi onu bırakmayacagmı da biliyo tek sorun aklında eskisinin olmasıydı yani.
- +1 yıl
kendi değiştirecekti hatlar 40 tl mi ne dedi o kadar parası yoktu benden istemedi kendi alacaktı para biriktirip işte. hattını değişmek çözüm olmazdı ki istemeyen istemiyorum derdii kız yani. dersanesine gelir bir sekilde ulasırdı cocuk buna ve kızda ondan bir adımı bekliyomus zaten. hat değişimi çözüm olmazdı yani.5-6 aydır o da başkasıyla çıkıyodu muhtemelen. kızda onu duydu benle çıktı nispet hani. ama çocuktan gizli çıktı boş kalmayım veya o mutluysa bende olurum gibisinden sanırım.
- +1 yıl
hattı sana al demedi ama alman için sana duyurttu açıkça demesede.. çocuktan gizli çıktı çünkü çocuk biriyle çıktıgını duyarsa belki dönmezdi ona barışmayı istemezdi. o yüzden ondan gizli çıkmıştır. beni hala onu bekliyor bilsin hayatımda biri oldugunu bilmesinde dönsün diye. seninle çıkma sebebi de belli zaten. onu unutmak için, veya boşta kalmayıp zaman geçirmek için vs..
- +1 yıl
barışıp mutluysa bile bunu neden sana söyledi ki? sen ne cevap verdin
- +1 yıl
dedim ben kaç kere ben alıyım diye yok ben biriktircem dedi. gizli çıksa da çocuk şüphelenmiştir belki haberi de vardır yok gibi davranıyordur. çünkü dedim ya önceki ayrı olduklarında 6 ay kadar başkasıyla çıkmış kız yine hiç mi şüphe duymadın illa ki vardır haberi bence. veya öyle kabul etmişitr. aynen dediğin gibi de olabilir.
niye söyledi çünkü hakkımı helal etmedim zoruna gitti. bir sürü laf saydırdım yüzüğü ver dedim vermedi bigün karşılaşırsak veririm dedi karşılaşmayacağımızı kendi de - +1 yıl
biliyor. çünkü ben sürekli mesaj atıyodum hayallerimizi yaptıklarını. ve bırakma beni diye seviyorum falan. dersanene gelecem yüzüğü ver dedim tehdit etti başına iş gelir dersaneye gelirsen vs. dersanedeki arkadasları da biliyodu sınıfta beni. birde abisinin arkdsı vardı sınıfta. belki benm üstüme attı suçu belki eskisinin klağına gdecek diye korktu bilemedim orasını. tenezzül edip de gitmedim çok istedim ama onu orda rezill etmeyi. kim lir n ddi hakkımda benim üstüme atmstr o bıraktı dedi belki
- +1 yıl
yüzüğü neden vermedi? Allahım nasıl bir kız bu böyle ya. anlattıkça gıcık kaptım kıza vallaa. kız alışmış sürekli birileriyle çıkmaya demek ki boş duramıyor. bu defa da sen denk gelmişsin. her ayrılıkta birini kullanıyor belli
- +1 yıl
yüzüğü neden vermedi onu anlamadım. hayatını bir insanın üstüne kurarsan onu kaybettiginde hayatını da kaybedersin. henüz hiçbir şey için geç değil. üniv. okuyorsun. kendi hayatını kurtarmaya bak. okulunu oku mesleğini kur kendine odaklan yani. kendi mutlulugun için uğraş. yeni insanlar tanıı
- +1 yıl
en baştan anlatsam karşımda olsan da . bilmiyorum niye vermedi. attı mı naptı bilmiyorum çantasındaydı. belki bigün dönerim diye sakladı mı ki bilmem ki. aynen öyle yapıyor. o yuzden cocuğun haberi vardır diyorum hiçbirinde mi olmadı yani demi. sana dair hiçbişey kalmaması lazım abim geliyor demişti abisi hep geliyodu zaten abisi çantasına da bakmaz.
- +1 yıl
sonra giderken vicdanını rahatlatmaya çalıştı birde. yok mesleğini eline al herşeyin varmş zaten vs. üniden birini bull mutlu ol benimle zamanını harcama dedi bırakıyım onu diye. döndüğünde öyle diyecem evet :)) üniden birini bul demiştin ya buldum mutluyum şükür diyecem :) sence ?
- +1 yıl
evet döndüğünde öyle demen çok iyi olur ama umarım diyebilirsin. dönünce yelkenleri suya indirmede. dedigin gibi yaptım de üniv.den birini buldum çok mutluyuz birbirmizi seviyoruz de. senin gibi baskasını unutmak için kullanmadı beni de. döndüğüne pişman et onu ve mümkünse bu söylediklerini gerçekten yap. üni.den birini bul ve mutlu ol
- +1 yıl
Karsina cikmayacam seni görmek istemiyorum demişti. yüzü yok çünkü . Son konuştuğumuzda. o da farkında yaptığı hatanın. ne kadar canım yansa da diyeceğim. yaptıklarını da diyeceğim bir iki. o da beni seviyor diyeceğim. öyle kolay değil ki o işler tanımak zaman geçirmek lazm çnceden tanımam lazım uzun iş baya. hayırlısı Allah büyük bişeyler olur elbet :)
daha çabuk unuturum diye öyle dedi heralde. bana karşı bişey hissettiğinden değil demi - +1 yıl
teselli vermiş sana. vicdanını rahatlatmak için. birşey hissettiginden degil yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
+1 yılçıkar nolcakki?
01 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar