eski sevgilisini unutamadığını söyleyen biriyle çıkar mısınız?

eski sevgilisini unutamadığını söyleyen biriyle çıkar mısınız?

Hayır tabi ki sevgili olmazdım ben böyle birisi ile. yani eski sevgilisi unutamayan birinin benimle ne işi var zaten.
Bu yüzden de beni ne kadar sevdiğini söylese de ben sevgili olmazdım. çünkü eski sevgilisi unutamamışsa bu zaten beni sevmediğini gösterir ve doğal olarak beni sevmeyen biri ile de sevgili olmazdım.
yani bir kişi eski ilişkisini tamamen unutmadan zaten yeni bir ilişkiye başlamaması lazım. eğer böyle yaparsa hem kendine hem sevdiği diğer kişiye zarar verir çünkü sürekli hatırlar durur bu da ilişkiye olumsuz etki yapar ya da zaten ilişkinin direk bitmesine neden olur. bu yüzden de ben genelde böyle birisi ile sevgili olmazdım hiç bir şekilde...
Takılırım ama ciddi bakamam sanırım pek.
Bir yandan da empati yapmam gerekli diye düşünüyorum çünkü örneğin şu an 3 yıllık bir ilişkinin içindeyim, birlikte yaşıyoruz, bizi birbirimizden daha iyi tanıyan insan yok vs. vs.
Ama bu ilişkim maks 1-2 yıl içinde bitecek ve eninde sonunda hayatıma başkaları girecek, hala atlatamamış olabilirim, mutlaka vazgeçemediğim bazı alışkanlıklar veya onu hatırlatan çok fazla şey olur gibi geliyor ama bu o zaman birlikte olacağım insanı sevmeme engel olamaz heralde? Bilemiyorum yani, çok karışık mevzular.
Hayır, öyle biriyle ilişki yaşayamam. Biriyle ilişki yaşayabilmem için öncelikle onun aklında başka birisinin olmaması lazım. Aklında başka birisi varken, birini unutamamışken benimle sevgili olan kişinin sadece beni kullandığını düşünürüm. Yani o kişiyi unutabilmek için benim duygularımla oynadığını düşünürüm. Kimse de aklında biri varken bir başkasıyla sevgili olmamalı. Çünkü bu tür ilişkilerde olan hep karşı tarafa oluyor
Cevap
16Cevap
Eski sevgilisini unutamamış biriyle arkadaş bile olmak istemem. Bi de onun derdini mi dinlicem diye. Sevgili olmam imkansızın imkansızı.
Hayır cikmazdim çünkü kişiliğime ters bir durum aklı bende olmayanın bedeni benim yanımda olsa ne olur
Hayır tabiki. Kendine yarabandı arıyordur ve kimsenin yarabandı olamam yani kusura bakmasınlar
Hayır, kimsenin yarasına bant olacak kadar düşmedik.
Seni yara bandı yapacak kullanacak yine gururlu olup uzaklaşmak gerekir
Bunu söyleyen kişi neden hayatına yeni birini alıyor ki. Gitsin unutsun gelsin rehabilitasyon merkezi değiliz dimi.
Eski sevgilisini unutamayan biri sadece benim yatak arkadaşım olur daha üstü olamaz
Hayir tabii Allah korusun , uzak dursun hayatimdan
İşim gücüm yok sevgilisini unutturmayq mı çalışacam.
hayır çıkmam banane be eskisini unutmayan biriyle çıkayım ki
Hayır asla. Eski sevgilisini unutmadıysa bir zahmet başkalarına bulaşmasın.
Benim çıkmamdan ziyade unutamamissa o nasıl çıkacak benimle 🤣
Allah belamı vermesin ki, çıktım
İkimiz de unutamadık ve bir-birimizi eski sevgililerimize çok benzettiğimiz için çıktık ve hiç olmadı, yaranamadık bir-birimize 🥲
onu unutmaya çalışmak için seni bir araç olarak kullanılır hem senin duygularınla oynar hem de kendine yalan söylemiş olur , yani kendini bile bile ateşe atmak olur bu yapılmaz
Hayır tabikide benle mutlu bi hayat kuramayiz o insanla
Yarabandı değilim ki niye kullandırtayım kendimi
Ordan bakınca yara bandı gibi mi duruyorum
Cikmqk istemem buyuk konusmiyim ama
Ben yara bandı olamam kimseye
İşim olmaz sxtir ederim
ağlamıyorsa sorun yok
Edki sevgilisini fenerle arar
selam eskı sevgili konuşurken aşık sevıyor ayrılımca eskı sevgılı ne güzel dünya dımı :))
Sinir bozar kardeş o neymiş öyle
Neden sevgili olayım ki onunla saçma
Asla ve hatta/ asla x ♾️
Gerçekten çekilmiyor öylesi ya
Bunu biliyorsam şayet istemem
Elbette çakarim neden cakmayayim
Başına iş açma başka insan mı kalmadı.
Hayır asla
Hayır
İşim olmaz
Asla
Allah korusun