Benden hoşlanan biri var ama benim aklım hala eski sevgilim de. Ne yapmalıyım :( ?
Cevabın nedir?
+1 yılBeni sevene her zaman saygım vardır ben çıkarım. Ama gerçekliğinden emin olman gerek.. Aşk denen duygu nedir biliyor musun? Yani eskisini unutamadığın kişiye hissettiğini sandığın duygu, aşk daha iyisini görene kadar daha iyisi yanında olana kadar hissettiğin saçma bir duygu :'( Bunu sadece çok acı çekenler bilir...
01 Yorumla
Soran+1 yıldaha iyisini bulamıycağımı biliyorum onun sevdiğim kadar sevemiyceğimi de biliyorum ama o beni unutup yoluna bakabiliyoken ben hala sabah akşam onu düşünüyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılSakin yeni biriyle beraber olma. O cocuga umut vermis olursun. Verdigin umudu geri alirsan ahini almis olursun ve Allah katinda hayatin cok kotu olur. Ah almak cok kotudur. Unutma külün uzerinde ates yanmaz.
25 Yorumla
Soran+1 yılben o yeni kişiyi sevmek istiyorum ama eski sevgilim hayallerimi yarım bırakıp gitti 5 ay oldu o hayatına bakabiliyo ben hala onun yasını tutuyorum.
- +1 yıl
Niye yassini tutuyosun. Ya anlamiyorum hayat oylelrrinden mi ibaret? O cocugu sevemezsin aklin digerinde cunku. Sende hayatina bak. 5 ay oldu diyorsun. Yazik değil mi sana?
Soran+1 yılişte o yüzden istiyorum biraz da bu süreçte kimseyi hayatıma almak istemedim ama 5 ay oldu hala sürekli aklımda yeni birini seversem unutabilirim diye düşünüyorum
- +1 yıl
Asla unutamazsin. Civi civiyi bu durumda sökmez. O aklinda iken baskasini sevemezsin. Yalniz kal yokluguna tamamen alisana kadar.
Gizli Üye(36-45)+1 yılDenerim ama uzun zaman yanlız kaldıktan sonra onun dönmeyeceğini bildiğim için karalar giyip yas tutamayacağım için denerim.
02 Yorumla
Soran+1 yılişte bende bu yüzden istiyorum o dönmiycek yani imkansız çünkü bu yüzden yeni birini sevmek ama gerçek anlamda sevmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBunu denemeden bilemezsin ama önemli olan yanlış kişi mi iyi gözlemle :)
Senden hoşlanan çocuğa saygısızlık yapmamalısın bence.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
36Cevap
Eski sevgilinle konuş son birkez ne olursa olsun neticede sen onu seviyorsun onun seni sevmediğinden de emin değilsin Konuş onunla Birini sevmek böyle değil içinden ne geçiyorsa ona söyle Ondan sonrasını zaten görürsün
013 Yorumla
Soran+1 yılbizim durum değişik biraz eski sevgilim beni çok seviyo hala seviyo biliyorum her gün arıyo zaten ben de çok isterim barışmayı ama bir araya gelmemiz imkansız
Soran+1 yılbunu o anlamıyo işte pes etti
Soran+1 yılkaç kere konuştuğumu bir bilsen ama hep ben hep ben olmuyo işte onun da istemesi gerekiyo. Sevmiyorum deyip sevenler?
- +1 yıl
Birde şöyle bir şey var hayatına daima yeni biri çıkabilir ama hiç kimse onun gibi olmaz mutlaka aklına gelir o hayatın boyunca başkalarıyla Mutlu olmaya çabalarken onu hatırlayıp üzüleceğine ayağa kalk ve geç karşısına konuş devamlı sürekli birbirinizi üzebilirsiniz yine tartışırsınız belki daha kötü olur ama o tartışma gelip geçer sonra tekrar barışırsınız Onunla konuş bir kere daha bence bunu yapmalısın Bak ne diyorsun onu hala seviyorum oda hala seviyor ve arıyor demek ki senden birşey bekliyor konuş onunla durum değerlendirmesi yap
Soran+1 yıldurumu bilmediğin için böyle konuşuyosun aslında kaç kere konuştuğumu gel vazgeç bitirme bizi dediğimi hatırlaamıyorum ama her seferinde olmaz dedi resmen yalvardım ama istemedi
- +1 yıl
Bişey diyecem peki siz sen diyorsun ya hala beni arıyor konuşuyoruz falan yakın zamanlarda bunu konuştunuz mu konuşmadıysan konuş birşey olmuyor olmuyor diyerek pes edersen olacak ken vazgeçmiş olursun o pes etmiş diyorsun da belki Zaman almıştır toparlanması şimdi tekrar dene düşersen kalk tekrar dene düşmekten korkarsın sonra düşe kalka alışırsın ve çok daha güçlü olursun
Soran+1 yılya yok ya resmen boşluk doldurmak için arıyo beni başka bir amaç yok
Soran+1 yıl:) birini bulana kadar konuşuyo zaten ya onunla oluru yyok tekrardan o istemiyo çünkü araması istediği anlamına gelmiyo alışkanlık yaptım sadece onun için ondan arayıp duruyo hepsi bu
+1 yılValla aslında unutmanın en iyi yolu belki onunla daha iy olacaksınız ama en büyük tehlike eğerki ondan bir ışık gördüğünde geri dönüşün olma ihtimalin varsa boşuna çocuğu yakma be
018 Yorumla
Soran+1 yılgeri dönmez gittiği yerde mutlu o
- +1 yıl
Senin geri donme ihtimalin varsa dedim ben yanlış anlamışsın heralde
Soran+1 yılbitiren oydu ben geri dönemem
- +1 yıl
Valla bazen bitiren her nekadar seni sevmesede sen onu sevdiğin için bir msjı ile seni kendine çeke bilir ben yaşadım eski sevgilimle bunu ve beni mahvetti onun için dikkatli adım at ve yeni çocuğu öbürünü sevdiģinden daha çok sevki acını unutmak ićin başkasının canını yakma
Soran+1 yılseviyodu hala da seviyo biiyorum ama dönmez
- +1 yıl
Seven insn bitirmezdi be bacım b
Soran+1 yılimkansızlıklar diyelim bitirdi ama hala her gün arıyo sevmese aramazdı da bence
- +1 yıl
Ya bence konuşma hem sana hem ona yazık hem nasıl. imkansızlıklar bitirdi bence karşılıklı ve gerçek sevginin önünde kimse ve hiçbir şey duramaz
Soran+1 yılbelki cesareti yoktu
- +1 yıl
Valla dediğim gibi cesaretin yoksa sevmiceksin sevdirmiceksin kimsenin ahını almamak lazım yine söylüyorum cesaret etmeli insan hatta yeri geldiğinde sevdiği ićin herşeyden vaz geçebilmeli vazgeçtiği şwyler gelir ama sevdiği bir gittimi gelmez
Soran+1 yılkeşke o senin gibi düşünebilseydi eğer o zaten böyle düşünseydi şu an birlikteydik ama hayallerimi yıktı gitti işte
- +1 yıl
Valla benim eskiye yaptığımı bir bilsen ağzın açık kalırdı ben öyle riskler aldımki ailemi karşıma işimi kaybetmeyi toplumdaki imajımın zedelenmesini bile ama ödül terkedilmek oldu hiç birşey yaşanmamış gibi birde
Soran+1 yılsevgileri yetersizmiş
- +1 yıl
Malesef öyle bana hayatınyaşamadığın en büyük eksiklik nedir deseler direk hakkıýla sevilmek sevmek derdim inanınki sevip sevildiğimdende emin olayım daha hiçbirşey istemem
Soran+1 yılaynen ben de böyle düşünüyorum ve dışarıda haketmeyen onca insan bu duyguları yaşarken benim her zaman yalnız olmam çok koyuyo ne günah işledim diye düşünoyorum
- +1 yıl
Aynı şeyleri düşunüyoruz ya şuna bak bende tıpkı senin gibi düşünüyorum burcun ne senin
Soran+1 yılburçla alakası old. nu sanmıyırum ama akrep :D
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun alakası yokmuş :))
Çıkmamalısın bence belki o çocuğa karşı tutumun farklı olabilir ister istemez onu da üzeceksin en azından ona karşı net ol kafanda bitirmeden başka bir ilişkiye girme.
04 Yorumla
Soran+1 yılama bitiremiyorum 5 ay oldu ayrılalı ve hep böyle mi devam edicek
Soran+1 yıl2.5 yıl sürmüştü evet önüme bakmalıyım ama ne eskisini unutabiliyorum ne de yenisini içim kaldırıyo öyle çok boş hissediyorum
+1 yılyapma sakın üzersin seni seveni ya da durmu izza et yüreği varsa harbiden deli gibi seviyosa deneyin
02 Yorumla
Soran+1 yılsöyledim zaten sorun değil dedi ama benim içim el vermiyo
- +1 yıl
sorun yok ozaman güveniyo kendine çok zor bir işin içine giricek ödüllendir onu ve denemesine izin ver
sen eski sevgilini düşünüyorsan oda senı düşünüyordur.
03 Yorumla
Soran+1 yılama tekrar olması imkansız yani suriyelilerin gitmesi gibi bişey
Soran+1 yılkesin çalışçak bir yöntemin varsa bir bence yaz da herkes faydalansın :D
Eski sevgilin aklindayken yeni arkadasa nasil adapte olucan ki bu ona haksizlik olur
02 Yorumla
Soran+1 yılama hep böyle mi devam edicek 5 ay oldu ayrılalı ve hala günün her saati aklımda
+1 yılYaptım öyle hatalar :/
Üzübilirsin kendin de üzülürsün unutana kadar yalnız kalmak daha iyi02 Yorumla
Soran+1 yılne kadar sürücek bu unutmak 5 ay odu hala sürekli aklımda
- +1 yıl
Belirsiz ben birini neredeyse 2.5 yıl kadar sonra unutabildim :/
Su an sevgili oldugun sahistan ayril. onun duygulariyla oynamaga hakkin yok
01 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim değil ki o hoşlandığını söyledim ama ona durumu anlattım bu durumda çıkamam dedim ama hep böyle mi devam edicek ne yaptıysam unutamadım eski sevgilimi
+1 yılÇıkarım geçmişe mazi derler tabi burada ikinci en önemli şart karşımıza çıkıyor
hangisi güzelse onu tercih et birinci kuralı dinleme00 Yorumla
+1 yılyapma böyle birşey, eskisini unutmak için yenisini kullanma.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 631 cevap paylaştı. unutmak için bazen iyi bir yol olabiliyor tabi unutmayı gerçekten istemek gerekir
00 YorumlaEski sevgiliyi unutmam en fazla 1 hafta alıyo onu da geçtim yeni biri bulunca direk unutuyorum zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılbu yeteri kadar sevmemenden kaynaklanıyo gerçekten seven bu kadar sürede unutamaz
Haksızlık yapma yeniye... unutmadan başlarsan üzersin çocuğu
03 Yorumla
Soran+1 yılona durumu anlattım aslında kabul etti bu durumu o kabul etti de benim içim kabul etmiyo
Soran+1 yılzaten durmadan arıyo ki biraz mecburiyetten ayrıldık. O da hala seviyo biliyorum ama bir araya gelme imkanımız yok. Bu yüzden arasa da mesaj atsa da dönüşü yok
+1 yılSeviyorsan yeniye yönelmeden önce unutamadığın çocukla konuşmayı denemelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni biriyle çıkabilirsin kabul etmiş nede olsa o cocuk unutturur sana. Eskisini unutman için telefon numarasını sil ya da engelle. Resimleri hediyeleri varsa at sil unutursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı durumu bende yaşadım unutmak o kdr kolay olmuyor :/ yeni biride çok zor ihtimal güvenemiyon ki çok kırılgan oluyorsun ne yazıkkiii !
06 Yorumla
Soran+1 yıl5 ay oldu ama hala her gün aklımda ama olmıycağını biliyorum gittiği yerde mutlu çünkü geri gelmez ben hep böyle üzülmeye devam etmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBen psikiyatriye gittim ilaç kullanıyorum sende dene ben aldatıldım üstelik halim çok vahim hergün beddua ediyorum laiğini bulurda yüreğim rahatlar diye
Soran+1 yılne kadar oldu
Cevap sahibi+1 yıl6 ay oldu
Soran+1 yılpeki hala sürekli düşünüyomusun onu yani bir ben mi böyleyim
Cevap sahibi+1 yılAslında aklımla kalbim farklı çalışıyor onu seviyordum ama artık yavaş yavaş kurtulmaya başladım sadece mutlu olduğunu görünce çok mutsuz oluyorum sadece adalet istiyorum allaha havale ettim :/
+1 yılayrilsak bile kendimi ihanet ediyormusum gibi hissederim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKmse için kmseyi yarabandı yapmayn aklndan gdene kdar bekle. ya da aklında olan kısıye dön
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok sık sevgili alan biri değilim hayatıma. O yüzden belli bir zaman sonra çıkarım heralde. Hemen sevgili bulmak doğru değil.
00 Yorumlayeni eskiyi unutturur
00 YorumlaÇıkmam ! Ama sn hazirsan unutmaya dene bir kere
00 Yorumla
+1 yılCikarsinda cabuk bitirirsin yapamazsin
00 Yorumla
+1 yılUnutmadan başka ilişkiye başlamam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı.
+1 yılsonu pişmanlıktır unutmak için çıkmanın
00 Yorumla
+1 yılUnutamadiysan çıkma kendine yaparsın 😉
00 Yorumlazaman herşeyin ilacı o yüzden gerek yok
00 Yorumla
+1 yılKarakterin Pişdikçe Öğrenirsin.
00 YorumlaEfendi yerine p. ç seven başka bir kız daha :dd
01 Yorumla
Soran+1 yılgönül aka da ota da konar diye de bir laf var :)
eski sevgilim bile yok
00 Yorumlao kadar yavşaklaşmadım daha
00 Yorumla
+1 yılhiç o hoşlanan arkadası uzme kardesım benım.
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten durumu söyledim ona da o sorun yok dedi ama benim için sorun hem sevmiyorum hem de bana böyle bişeyin yapılmasını istemediğim için ona da yapamam
- +1 yıl
seni kazanmaya çalışacaktır belki. Ama hiç bir zaman aklında başka biri olan bir kızı, erkeği sevmeyeceksin, sevdirmeyeceksin.
yeni birini bulda çocuğun psikolojisini de boz :D
00 Yorumlaİkisini de sktr et. Gel sevişelim
00 Yorumla
+1 yılHayır.
00 Yorumla
+1 yılÇivi çiviyi söker 😉
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle olmak zorunda
+1 yılhayır çıkmam
00 Yorumla
+1 yılDenedim olmadı.
00 YorumlaÇıkmam