Baska birisini hayatina almak eski sevgiliyi unutturur mu? Civi civiyi söker derler bu dogru mudur?
( yogun duygular yasanmis ve uzun süreli bir iliskiden bahsediyorum)
( yogun duygular yasanmis ve uzun süreli bir iliskiden bahsediyorum)
Birden çivi çiviyi sökmez. Daha berbat olursun, Her şey daha kötü olur. Zaman geçecek, İlişkinin bıraktığı enkazın ardından için kan ağlaya ağlaya üzüleceksin. Ne zaman aklına düşse gözyaşlarını gizlemeyeceksin. İçinden bunu atacaksın. Kederin bile bir anlamı var çünkü. Çiçek açmaya başlayacaksın, Ben hazırım dediğin an başkasını hayatına alacaksın.
Ama bir gun sonrasinda hayatina birisini aldi.. ve hala devam ediyor. Bunun artik bir onemi yok fakat bazinseyekri insan merak ediyor.. Hemen unutabilmis midir diye
Demek ki hiç sevmemiş. Seven olan ilişkinin yasını biraz da olsa tutmalı. Eğer bunları düşünürsen olan sana olur. Önüne bak daha mantıklı. Geride kalanı düşünme.
Zaten bu yuzden tam 1 senedir isin icnden cikamiyorum. Sevgisini hsettm ama nasil boyle bsy yalabildi.. sevse hadi yapti diyeoim bu kadarini yapabilir mydi yapamazdi dmi :/ ortada bir ihanet falan yok beni suclayarak gtti ortada buyuk bsy yok alnganlk. yaoti defolup gtti.. bir ihanet eden insna bile bunu haketemz.. o beni sucladi ama o sucun en buyugunu yapti.. yazik gunah
Ne kadar zamandır unutamıyorsun bakim sen?
Unuttum sence bunu yapan birisi unutulmamayi mi hakeder? Sadece benim yasadklarimi yasamasini istiyorum bedelini odesin
Hayır ama bak unuttum demek ile unutulmuyor. Onun seni üzdüğü konuları unutamamışsın. Hala neden takılıyorsun ki? Ondan önce mutlu olup ondan sonra da mutlu olmayacak mısın?
Ona ah etmek, Onun da senin yaşadıklarının aynısını yaşamasını beklemek ile hata etme lütfen. İnsan hayatı çok değerli ve çok kısa. Güzel hayatını Çürütürsün. Bu duvarları aştığında insan geriye baktığında bir gün gülüp geçeceksin. Bende çok şey yaşadım, ama bir takım şeylerin olmasını beklemek ve sürekli için yana yana düşünmek seni çürütür.
Haklisin.. umarim hersey guzel olur
İlişki bittiği an benim için bitmiştir. Hayatıma yeni giren biri de yerini kendi ayarlar.
Birini unutmak için kimsenin vaktini çalmam.
Aslinda o konu biraz farkli. Yani bir sekilde hayatina kisa surede birisi girdi ve uzun sureli bir iliskiden yeni ayrildi ve seviyordu.. sonuc olrk hayatina birisini aldi yani unutur mu hizli?
Tek istgim. Bir gun yillar sonra kafasini kaldirip birden yuregine birsey dussun ve ah etsin. Ben unuttugumu zannediyordum fakat unutmamisim desin ici yansin sadece bunu istiyorum. Yaptklarinin bedelini odesin inadinin kininin sorumsuzlugunun sahiplenmeyisinin kanaat etmeyisinin
O yuzden mi ben 1 sene boyunca isin icindne cikamadim ne yaptigimi cozmeye calisirken nerde bunlari yasicak kadar hata yapmis olablrm diye dusunurken? Ona ihanet etmedim hcbir sey yapmadim. Bir iahnete ugrayan adam bile bunun etksnde kalip o iliskiye saatler sonra baslayamaz. Bana hakszsam hakszsn de?
Bana hic kimse bunun acklamasini yapamaz. O iliski bir gun sonr anasil baslayabiliyor? Benden yana olmayan ihanet karai taraftan var mydi? Bunun garantisini bile blmyorum.. sana sorarim birisini gercekten sevdn ve hata yapti diyelm ayrldn satler sonra hayatina birisini nasil. alablrsn? Smdi bombayi soyluyorum o kisiyle ciddi de dusunuyorlar. Yani isi resmilestirdiler.. unutmak icin falan ciktigi birsi degildi.. O iliski nasil basladi? Smdi karsima birisi cikip onca aciyi cekmisken bana kalkip belki de sen yaptklarinin acisini cekiyorsun nasil diyebilir? ben hatami bilsem bunca zaman isin icindne cikmak icin butun enerjimi vermezdm. Hatami bilmeden yalvardim ama kabul etmedi.. Bunca ne hata yaptm kabul etmicegi kadar? gurur da yaoamdm sadece sorun olmasn dedm alttan aldim.. Yine vazgecmedi.. benm. yasasklarmin hesabini kim verecek :/
Sana soruyorum bunca seyi hakedicek ne hata yaomis olablrm diye? Korkma surekli kendimi aklayan birisi deglmdir hatta tam tersi kendimle. hc barisik deglmdr surekli. kendimi yargilarim oz elestiri yaparim
O zaman bana bu sevgiyi niye asilayip defolup gtti? Bu sevgiyi beslememin sebebi onun gosterdkleri bana verdileri sunduklari.. bana bu aciyi yasatan o
Ah umarim yasamazsnz boyle seyler hc yasmazsnz o aciyi da bilmezsiniz ozellikle bir kiz tarafindan olmasini isteseniz de bilemezsnz
Evet cunku sevmistim... baska sebebi mi var :/
Eger birisi bu aciyi yasamana ragmen suclusundur diyebiliyorsa o yakinti elbette olur.. aci olan budur
Bak simdi yine bir tezatlik.. mutluysan o zaman sen hic hata yapmadin bu hayatta oyle mi?
Zaten hatasiz insan var midir? Hata var ise ozur de var ve karsiliginda aff da var.. hatasini kabul etmek erdrmliktir fakat karsiliginda aff etmekten yoksun bir insan olmak acizliktir tam tersi.. cunku hatasiz kul olmaz.. bundan yoksun olan insan kendisnin farkinda olmayan birisidir.. bana oyle birisi denk gelmis.. hayat iste dedgn gbi zor.. garip.. hele ki ne yaptiginin farkinda olmadan özür dilemek var iste bambaska birseydir..
https://youtu.be/JhlizotsekQ
Sarkiyla konuyu degistiriyorum ve seni daha fazla yormamak adina gidiyorum..
Tesekkür ederim 👍
Eski sevgiliyi kısa vadede unutturur eğer çok sevmişsen pek etkili olmaz
O bahsettgm yogun duygular ve uzun iliski eski iliski.. yeni birisiyle sevgili olunca bunu kisa surede unutabilir mi insan?
Hayır bence
En nefret ettiğim insan tipi diyebilirim. Unutturmaz.
Cevap
11Cevap
Eskiyi unutmak için yeniyi istemek demek hala eskiye karşı içinde bir şeylerin bitmediği anlamına gelir. İşler daha çok rayından çıkar ve en çok pişman olunan davranışlardan biridir şahsımca.
bunu genelde kızlar yapar ayrıldığım kızların geneli 2inci hafta başkasıyla çıkmaya başladı
Erkegi kizi yok emin ol ben de yapan bir erkekten bahsediyorum cunku.. cigeri söktü gitti vicdansiz.
Benim 2.5 senelik ilişkim oldu ben ondan sonra hayatıma yenilerini aldım yani
Haahh afiyet olsun sana😂😂
Bn kendi ayarlarimla ilgileniyorum 😊
Güzel soz ama yasa onem veririm şu an ki yas sinirim en fazla 23
Hayir asla sökmez üstüne sevgili oldugun kisiye yazik olir yapmamalilar bole bisey ahlaksizliktir.
Yani phence yeniden ilişkiye başlamadan önce önceki ilişkini unut xd
Çivi çiviyi söker ama izi kalır
Izi kalsin.. her bsy yaptgnda aklina geleyim.. Vicdani titresin.. baska da bsy istemiyorum. Bedelini ödesin bunlarin.. yillar gectiginde birden kafasini kaldirip ben unuttugumu zannetmisim ama unutamamisim desin bir ah ceksin.. Allah tan tek dilegim budur.
Sevenin ahı her zaman tutar merak etme
Umarim..
Emin ol
Herkesin yaptığı bu genelde
Aynen çivi çiviyi söker. :/
doğru ama etik değil
Aynen doğrudur
Beynim var, Başlamam
Başlayamıyoruö😞😞
Başlarım tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar