Kimin eli kimin cebinde belli olmayan bir dönemde ilkim sensin söylemine inanır mısınız?

Kimin eli kimin cebinde belli olmayan bir dönemde ilkim sensin söylemine inanır mısınız?

Kimseye sormuyorum bunu çünki benden öncesiyle ilgilenmiyorum, ama ilkimsin dedigim adam bana inanmamıştı sebep olarak korku ve endişe duymamamı sundu oysa cidden yalan söylemiyordum, onu seviyordum onunda beni düşündüğünü biliyordum istemedigim bir şey yapacak, canımı bilerek acıtacak bir şey yapmayacağını biliyordum bu durumda korku falan duymadım ama kendisi inanmadı. Güvensizlik farklı bir boyut zaten o gün ayrılmıştım kendisinden.
Şu yaştan sonra gelene inanmam ya. Min 30 yaşında adamın geçmişinde kimsenin olmaması imkansız. Ha mesela biz sevgililer gününü kutlarken sofra falan hazırlamış, ilk kez kutluyorum çok heyecan yaptım falan dedi, sorgulamadım olabilir dedim ama daha önce ilişkileri olduğunu biliyorum, olmasa garip olurdı
Eig için teşekkür ederim
Rica ederim
Olay anına gelince anlarım zaten yalan veya doğru olduğunu. :D Kimse profesyonel rol yapamaz, özellikle bu konuda.
Eyw knk. 😌
Ne demekk
Cevap
13Cevap
Hayır tabi ki de inanmam hiç bir şekilde.. kimse kimsenin ilki olmaz bu dünyada
Ya walla ortalık 56 olmuş, şimdi ben reelde tanıştığım kıza ilkimsin desem zktir git red flag erkooo diyecek herhalde ÇASADKLFJSKŞSA
Ben safım ya inanırım :D
Saf olduğuna inanamadım ya😂
Insanlara guvenilmez, inanmam ama bu bi sorun degil
Temas olarak olabilir ama konuşma sohbet olarak sanmıyorum
Bana inanmadı kanamasına rağmen. Bu konuda yalan söylemem.
Böyle şeyleri umursamıyorum aslında ben fakat dürüst olmasını da isterim
Asla kimsenin de ilki olmak istemem zaten en kötü şeyleri bana yaşatır her anlamda akıllı tecrübeli olgunn olsun mümkünse 😅
öyle deme, inanırım 👻
Ben safım. Kesin inanırım.
İnanmış gibi yaparım 😃
İnanabilirim. Benim gibiler de var çünkü.
Ortami bozmayalım mış gibi yapalim
Hayir tabikide
Kendini saklayan desin yaaa desin be aabi
İnanırım yalan atıyorsa kendi kaybeder
hayır
İnanmam
hiçbirine inanmadım
hayır
Hayır İnandığım Tek Şey ; AllâHh.
İnanmam
İnanmam
İnanmam