Samimiyetinden şüphe ettiğiniz insanların söylediği sözlerden de şüphe eder misiniz? Yoksa söylediği sözlerde ufakta olsa bir samimiyet arar mısınız? #BirTutamAşkk #Samimiyetsizlik
Samimiyetine inanmadığınız bir insanın söylediği her söze inanır mısınız?
Kişi kendini kandırır, başkalarını kandırsa eline ne geçer ki karadenizli uşağım :D Yapıyorsa kendine yapmıyorsa da kendisine. Bazen samimiyetsizlik iyidir aslında. Hata yapmak bana göre çok güzel bir şey. Hata yapa yapa deneyim kazanıyoruz, hatalarımızı düzeltiyoruz başkalarına yardımcı olabiliyoruz. Ama eğer hata yapmazsak kimseye bir yararımız dokunmaz. Bazen gerekir samimiyetsizlik. Karşıda ki kişinin gönlünü kırabilirsin, güvenini zedeleyebilirsin ama kendini geliştirebilirsin. Hatalar insanlar içindir..
Samimiyetsizlik kişi eğer yalancıysa sürekli yalan konuşuyorsa ve bunlardan ders çıkaramıyorsa ona inanmış gibi he he yapıyorsak samimiyetsizliktir bence. Neyse başka soruda görüşmek üzere beyin error verdi bende :D
Doğruluk payı olabileceği için bu ihtimali göz önünde bulundurabilir misiniz demek istedim soruda aslında. Sadece başlık biraz çelişkiye düşürdü, doğrudur.
Doğruluk payı olabileceği için bu ihtimali göz önünde bulundurabilir misiniz demek istedim soruda. Yoksa samimiyetsiz bir için birçok sözü de fazlasıyla samimiyetsizdir...
En İyi Cevaplar