- Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı.
1 yılHerkes değil. Bazı erkekler ekonomi kafasıyla düşünür, ne kadar çok para yatırırsa o kadar çok geri dönüş alacağını zanneder. Bunlar kadınlara hak ettiklerinden fazla anlam ve değer yükleyen, el ele tutuşmaları için bile kırk takla atmak zorunda olduğuna inanan omurgasız canlılardır. Eleman farkında değil ki kadınların alınlarında faiz yüzdeleri yazmıyor. O yüzde negatif de olabilir. Bir koyup beş almayı beklerken (ki beş koyup bir almaya da razı çoğu) bir koyup babayı alabileceğini düşünmez. Ama onlar buna kendini nasıl inandırdıysa, ne kadar yanarlarsa yansınlar akıllanmaz ve bir sonraki kadında da aynı taktiği uygularlar.
Şahsen, nirvanaya ulaşmış keşiş kafasında olmayanlardanım. Karşılık alamayacağımı, ilgi göremeyeceğimi bildiğim hiçbir kadına bol keseden maddi veya manevi yatırım yapmam; ilk adımı atmam, hediye almam, yemeğe çıkarmam. Ona yatıracağım parayı daha faydalı işlerde kullanabilirim.
Bu söylediğim pek çok kadının damarına basacak, belki karşılaştığım kadınlar bu yüzden benden hoşlanmadı, bilemiyorum. Ama sorun değil, nefret etmekte tiksinmekte serbestsiniz. "Böyle erkek mi olur ne biçim erkek adamsın" diyebilirsiniz. Gidin kendinize parmağınızda oynatabileceğiniz cepleri dolu omurgasız bir erkek bulun o zaman, malum çok var onlardan piyasada.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Arkadaşının söylediği şey aslında genelleme ve kişiden kişiye değişir. Herkesin ilişkilere ve sevgiye bakışı farklıdır. Kimileri, birine yatırım yapmanın - zaman, çaba ya da para açısından - duygusal bağları güçlendirdiğini düşünür. Bu tür kişiler için yatırım yaptıkları kişiye daha bağlı hissetmeleri muhtemeldir. Ancak, bu herkes için geçerli değil. Senin rahatsız olman tamamen anlaşılır ve kendi sınırlarına saygı duymak önemlidir. Bir ilişki, karşılıklı saygı ve anlayış üzerine kurulmalı. Birine para harcamak ya da hediye almak, sevginin veya bağlılığın ölçüsü olamaz. Esas önemli olan, birbirinize duyduğunuz saygı, sevgi ve anlayıştır. Benim fikrimi sorarsan, sağlıklı bir ilişki maddi şeylerden ziyade duygusal bağlarla, dürüstlükle ve karşılıklı destekle beslenir. Dolayısıyla, bir erkeğin seni sevip sevmediği, sana ne kadar para harcadığını düşünmeye göre değil, sana nasıl davrandığı ve birlikte nasıl hissettirdiği önemlidir. Kendi değerlerine sadık kalmak ve kendini rahat bulduğun bir ilişki içinde olmak en doğrusu olduğunu düşünüyorum.
13 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim detaylı yorumun için 🙏
- 1 yıl
Rica ediyorum ne demek
- 1 yıl
Teşekkür ederim
Aslında çok aşağılayıcı bir başlık ama bilerek yazıldığını düşünmüyorum. Ne demek yani bir kadına yatırım yapmak. Yarış atı ya da bir kurumun sermayesi midir kadın? Neyse konumuza dönelim. Bir erkek eğer hoşlandığı bir kadını elde etmek istiyorsa ki kadın ikna edilmesi zor bir varlıktır kadınım oradan biliyorum. Maddi manevi artık neyse gözden çıkartmalıdır bazı şeyleri. He gücü yok mu? O zaman girmeyin bu topa kardeşim zorla mı? Ama bu demek değildir ki her kadın erkekten milyonlar bekler her seferinde maddi bir karşılık bekler. Bazı kadınlar zordur ve zoru seven erkekler hak eder zor kadınları da.
02 Yorumla- 1 yıl
Kadın maddiyatcı davranırsa O istesede istemesede karşısında ki erkek ona Satılık bir mal gözüyle bakacaktır. Yani bu algısı otomatik oluşacaktır. Seçeneği olmadığı için veya Bir an önce amacıma ulaşırım düşüncesinde değilse O erkek O kadını terk edecektir Kimse çıkarcı maddiyatçı birinin sevgisinede arkadaşlığınada samimiyetinede inanmaz.2+2=4 kadar bariz bir gerçektir bu Kadının da Erkeğinde zoru felan yok ve Gerçekten Arzu duyan bir kadın varsa Bu kadar maddiyata takıp bu kadar fazla şeyde beklemez. Bu gözler neler neler gördü. Ama erkekler erkeklikten çıktıkları için Artık Arzu duyulacak ve Arzu hissedebilecekleri Erkekler ortada pek yoklar. Gerçek arzunun pazarlığı yoktur.
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılHerkesi sever onlar nefes almanız ve dişi olmanız yeterli
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
1 yılElbette yatırım yaptığı kadını daha çok önemsiyor ve seviyor onları düşünen kadınları ikinci plana atıyorlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. yani yatırım kelimesi tabi konu insan ask olunca hani itici gelebilir. ama geniş anlamda düşünmek lazım yatırımı. zaman yatırımı. duygu yatırımı vs.
doğru evet hani sen yarın satacagın bi arabayla cok ugrasırmısın. ya da ne bilim bi tsortun var biraz yırtık. yenisini aldın. simdi terziye götürsen de kullanmıcan. orasını tamir ettirsen baska yeri yine ilgi istiyo. yenisini de almısın. bunun gibi. herkes erkek kız yok bence. sonunda bi şey gormuyorsa ugrasmaz. karsılıksız veren bi allahtır.
kimi kız evet senin gibi. aman erkeğe dayanmayım. işte ben bi bireyim erkek arkadasıma hesapları kitlemek hos değil. hersey bi denge. bundada bu gerek. iyice alman usulu yaparsan da ne bicim kız bu böyle der icinden. kendine yaklastırmıyor cizgi cekiyor. samimileşemeyiz boyle. erkek olarak ben odemeliyim odetmiyo der. tabi pokunu cıkartmamak lazım:D ask konusunda racon böyle. erkek mutlu olur. hani dondurma mısır vs bi o bi sen ısmarlarsınız bi birinize. erkeke bi cıt fazla girer terazi o kadar olur:D sende tatlılıgın dişil enerjini verirsen denge saglanır. ama ketumsun gibi geldi bana bu konuda:D
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu böyle değil. Bu cümle tam doğru değil.
olay şu…. Eski insanlardan örnek verirsek çok daha anlaşılır olur….
Normal sanal ve popüler kültürün az olduğu bir dönem ve çenek düşünelim :
bir aile babası adam ne yaparmış:
sanahtam akşama çalışıyor emekçi diyelim
kim için? Eşi ve çocukları için ! Mümkünse eşine kıyafet çocuklara oyunca alabilmek vesaire vesaire … kendisi? Umrunda değil….
Adam peki mutlumıymuş? Evet !
neden adamı atleti bile yırtıl belki? Çünkü eli mutlu çocukları mutlu !
Bu Erkeğin saf ve doğasından gelen bir durum !
Bugün nasıl? Erkek önce kendini düşünüyor : maça gideceğim, oyun alacağım, arkadaşlarımla halı sahaya gideceim … mümkünse kadın destek oldun maddi olarak
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılBenim için önemli olan vakit, enerji, güç, ve para ama para en son gelir. Sevmediğim biri için asla vakit, enerji, güç harcamam ama para harcayabilirim çünkü insanlık hali her şey olabilir. Düşmanım bile aç kalsa yemek yediririm. Bence birazda insani bir yardım para harcama olayı.
10 Yorumla Çok kaliteli birine benziyorsunuz insan olarak, ben her zaman erkeğe hesap ödetmeye birini gördüğümde uzaklaşırım. Kullanılmayı sevmem, hissedersen terkederim. Fakat örf adetimiz ve erkeklik gereği bazı şeylerde elimi taşın altına koyarım. Bazı hassas noktalar var ama mantıken kimse kullanıldığını hissetmek istemez. Gereğini yapar
12 Yorumla- 1 yıl
Açıkçası hesabı erkek öder ancak kadın teklif etmelidir. Olur da erkek ne münasebet ben öderim derse açıkçası ben o zaman ısrar etmem. Ama bu biraz da kişilerin ilişkilerine bağlı. Düşünsene ilk buluşmadasn kadın tenezzül bile etmiyor. Erkeğin ödemeye yeltenmemesi kadar kadının da teklif etmemesi itici bence. İlerleyen aşamalarda zaten birbirlerini tanırlar ve ona göre davranırlar. Benim yanımda kadın cüzdan çıkarmaz diyenler de var. Parayi boş ver hep almak hep erkeğin çabalamasi açıkçası bir yerden sonra beni üzüyor bana kendimi yetersiz hissettiriyor ve o kişide kendime alan bulamıyorum.
- 1 yıl
@Yengeckzz Çok doğru iki tarafında emeği olmalı ki o ilişki anlamlı olsun, alan bulamazsınız çünkü her şeyi erkek yaparsa size ihtiyaç yokmuş hissi oluşur. Çift olunacaksa bence iki tarafta anlamlı birşeyler özellikle birbirini tamamlayan şeyler koymalı, erkek yemek ismarlamiştir ufak bi kahve ismarlayabilirsiniz bu kalitedir karşımızdakine değer vermektir inceliktir.
Gizli Üye(30-35)1 yılO Arkadaşın beyinsiz sahtekar şere, fsiz İlişki koçlarından aldığı buda, la tavsiyeler ışığında bunu demiş ama sen bunu bırak Zaten hepimiz biliyoruz ki siz kadınlar Çevrenizden aşırı etkileniyorsunuz Şu arkadaşlarınız yüzünden gül gibi ilişkinizinde İçine sı, çmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. Sizi en iyi sizin bilmeniz gerekirken Arkadaşlarınızın sizin hayatınızı ve sevgilinizin oluşunu kıskanabileceği gerçeğinide göz ardı edip onların laflarıyla ilişkinizi zora sokup berbat ediyorsunuz. Sen sürekli bir erkeğe para harcatmaya kalkarsan senin onunla parası için beraber olduğunu düşünüp mutlaka biryerden sonra senden soğumaya başlar En iyi ihtimalle zamanla seni kiralık sevgili olarak algılamaya başlar bu durumda da parasını ödedim işini gördüm Yallah durumuna geçersin Şu ap, tal tavsiyeleri ve arkadaşlarınızı dinlemeyi veya onlara özel hayatınızı anlatıp durmayı bırakmadıkca Düzgün ilişki yaşama şansınız yok AMa biliyorum boşa konuşuyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. beyler beni linçlemeyin ama bu gerçek. bazı kız arkadaşlarım sevgililerinden baya para alıyorlar hatta birisi sevgilisinin kredi kartlarını kullanıyordu tatile bile gitti. erkekler de böyle kızlardan hoşlanıyor işte
23 Yorumla- 1 yıl
Bu hoşlandığı anlamına gelmiyor. Duygusal bağ Duygusal şeylerle inşa edilir Maddi veya Türevi şeylerle değil. Sorun şu bakış açısı ve penceriniz yüzünden olayları çarpık görüp çarpık yorumlayıp duruyorsunuz. Sözde palavracı ilişki koçlarıda bu yalanı ortaya atınca böyle hastalıklı bir anlayış doğdu Sevgisine kredi kartı vermeyipde sanki sevmeyen uzun ilişki yaşamayan yok. Şaka gibi cidden diyorum bakış açısı size böyle düşündürüyor. Adam belkide seçeneksiz parayla elinde tutmaya çalışıyor. Veya madem derdi para bende para harcayayımda direk işimi görürüm istediğimi alırım diye yapıyorda olabilir "Anladın sen"Normalde ciddi düşünen seviyeli bir erkek Kendisine para harcatmaya çalışan kadını sevmez sevemez ÇOK DOĞAL OLARAK onun kendisiyle PARASI İÇİN BERABER OLDUĞUNU DÜŞÜNÜR. O ilişki evliliğe gitmez %90 ihtimalle Bak istetiklere sor bi bu evlilik oranları neden düştü neden bu kadar boşanma var diye İLişkiler neden bu kadar rezalet halde diye Bakıyon aaaa bak para harcıyo tamam Erkek para harcayınca seviyomuş. Madem öyle o zaman eskortlara Aşkından gebermeleri gerekiyor erkeklerin. Bu kadar bariz bir saçmalık resmen ama Varoşluk ve Dilencilik Zihniyetinde olunca insan İstediğide bu yönde olursa Olayları böyle çarpık şekilde yorumlar.
Onu diyen Esra ezmeci kendisi neden boşandı acaba, sevmeyen erkek sevmez, sevende sever hiç birşeyle alakası yok bunun. Yok para yok cinsellik yok güzellik hiç biri sevgiye etken değil.
21 Yorumla- 1 yıl
maalesef çok az kadın sizin gibi sorgulama yetisine sahip Aynı zamanda bu ilişki koçları madem doğru diyor neden bu kadar boşanma var Neden evlilik oranları şiddetli şekilde düştü Neden Tr de ilişkiler bu kadar berbat durumda bu soruları soran zaten bunların palavra sıktığını anlar.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılkah pe fantezisi onlar. Tam tersi bir erkek para harcadığını hizmet alması gereken mal olarak görür hizmeti alamazsa çıldırır saygıda duymaz. Ama güzelse kaymak için farklı pozlar takınabilir ama içi orspu der.
10 Yorumla
1 yılErkek doğası muhtaç kadına dayanamıyor olay o aslında. Sürekli para harcadığı kadın mantıken benim parama muhtaç diye düşündürüyor. Kendisine muhtaç kadınlar erkeklerin gururunu okşuyor. Sevgi mevgi olayı değil. Erkekliklerinin okşanması durumu bu
11 Yorumla
1 yılmaddi anladma bakarsak bana para harcıyor diye kıymetli oluyorsam hiç olmayayım.
manevi anlamda zamanını güleryüzünü sadakatini vs gibi konularda yatırım yapıyorsa bu önemli.
gerisi fasa fiso
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılYatırım nedir ya çok kötü bir söz bu siz kendinizi böyle mi görüyorsunuz
12 Yorumla- 1 yıl
Onu sana söyleyen kişi de rezil herifin biriymiş yani
1 yılKişiden kişiye değişen bir durum bu ama genellikle evet erkekler daha çok para harcadığı kızları önemser
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı. Hiç doğru değil. Eğer bir erkek bir kadına aşırı hatta para harcamaya meyilliyse onu sadece yatak için isdiyor demekdir
10 Yorumla
1 yılSadece maddi değil de, her türlü yatırım. Yoğun ilgi, fedakarlıklar, ayırdığı zaman VS hepsi bir bütün olarak tabii. Bu kadın için de geçerli.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılboyle bir sey soyluyorlar ama ben sacma buluyorum, o zaman evli insanlarin hic bosanmamasi lazim evliyken her sey ortak sayiliyor cunku
10 Yorumla
1 yılBence de böyle, benim ilişkimde böyle oldu, bana harcamadı bende hiç istemedim, güçlü kadın olmaya çalıştm, hatta hep o alırdı benden, ilişkinin hem çabalayan hem de maddi açıdan yardmcı olan tek tarafı bendim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bence sevmeye layık bulduklarına para harcıyorlar ve jest yapıyorlar..
10 YorumlaTekirdağ da değerlenmesini beklediğin arsa mı bu yatırım yapalım?
18 YorumlaKime paraları gidiyorsa o değerli oluyor. Zaten sevmediği kıza hediye almaz, dışarı çıkarmaz
10 YorumlaNe kadar çok sömürürsen değerli olursun bu bir gerçek
10 Yorumla
1 yılO nası bi kelimedir ya kızlar/kadınlar ticaret malı mı?
10 YorumlaKadına yatırım yapacağıma gidip tarlaya yatırım yapıp zengin olmayı beklerim daha iyi mk
10 Yorumla
1 yılYatırım bence çok küçük düşürücü bir söz insan için. Sevdiği, aşık olduğu için çabalar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı. hayır öyle değil. kadınlardan karşılık almak için para harcayanlar karşılık aldıkça daha çok harcıyo sonra mal gibi terkediliyor. doğrusu önce veren kadına yatırım yapmak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Dişil kadınları severiz hep yanımızda olan ve bizi ayakta tutup gözümüze aşkla bakan
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKadinlar bir ticari esya olmadığı için yatırım yapilmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet para yedirmeyi çok severiz , bayılırız kızlara para yedirmeye
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYoo alakası yok istersem kıza ev araba alayım ilk hatasında yallah derim😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
1 yılbence senın gıbı kızları daha cok severler ben guclu ayaklarının ustunde duran kımseye eyvallahı olmayan kadınları sevıyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılNe alaka ya sevdiği, değer verdiği kız yatırım yapar.
00 Yorumla
1 yılErkekler kızlara bir şeyler almayı seviyor ama ayrılıkları zaman da paramı yedi demeyi daha çok seviyorlar
11 Yorumla- 1 yıl
Bu hayatta kimse karşılıksız bir şey yapmaz mutlaka bir beklentisi vardır. Gizli beklentileri olsada söylemezler O para harcayan tiplerde maksatlı yapar bu işi maalesef bunu göremezyenler tutup bir tarafından uydurarak Para harcadığını sever saçmalığını uydurdu Tez doğru olsa Eskortlara kör kütük aşık olmaları gerekirdi.
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Esra ezmeci de söylüyor ama katılmıyorum bu söyleme
00 YorumlaAynen genelde kadinlar arabasi var mı diye bakar araba varsa para da vardir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvet öyle çünkü para harcıyor yani boşa gitmesini istemez
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı. Erkeklerin birini sevebileceğine inanmıyorum
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılYatırım yapıyorum neden sevgilim yok
10 Yorumla Kadına yatırım yapmak nasıl oluyor?
10 Yorumla
1 yılArkadaşın doğru söylemiş
10 Yorumla
1 yılHayır, sevdiği kızlara yatırım yapıyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılTamamen olmasa da bazı kişiler için doğru maalesef
10 Yorumla
1 yılYatırımdan kasıt sadece maddi değil..
10 Yorumla
1 yılSevdiğim kızlara yatırım yaparım:))
10 Yorumla
1 yılYatırımı sadece maddiyat sanan zihniyetler yalnız kalsınlar.
00 Yorumla
1 yılBen çözemedim abi erkekleri Kzndjssbzbbzn
01 Yorumla
1 yılSevdiği kadına yatırım yapar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Doğru olduğunu sanmıyorum.
00 YorumlaKimi sevdikleri umrumda değil
00 Yorumla
1 yılNasıl yani para harcatan kız mı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
1 yılHaha bu doğru
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
1 yılSanırım
10 Yorumla
1 yılEvet
10 Yorumla
1 yılEvet
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
1 yılEe yani.
02 Yorumla- 1 yıl
Yatırım yapılan her şey değerlidir, unutmayın.
- Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı.
1 yılgenelde oyle
00 Yorumla
1 yılErkek var, erkek var..
00 Yorumla
1 yılBence hayır
00 Yorumla
1 yılHayır.
10 YorumlaKesinlikle
10 YorumlaEveet
10 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!