Evlilikten gelecekte yaşayacağımız yere kadar konuştuk nasıl yaşayacağımıza kadar sonra foto falan attık ben fotosunu beğenmedim ama başka bir bahane üretip kırılmasın diye ayrıldım ama beni aramaya devam ediyor 2 ay oldu bu şekilde ayrılalı ama aramaya devam ediyor
Hiç buluşmadık bu arada
Sizce ben umut mu verdim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
E yani umut vermişsin keşke gördükten sonra konuşsaydin. Hem sen görmediğin bir insan için nasıl böyle hayaller kurabiliyorsun
Ya kızın içi güzeldi 27 yaşındayım bunca yıl ilk defa bu kadar kafamızın uyuştuğu birisine denk geldim ve ben genelde bir kızın dış görünüşünü beğenmedim demem kadınların geneli güzeldir bence ama buna çok alıcı gözle baktığımdan mıdır nedir beğenmedim
Umut vermişim dimi :/
Evet vermişsin nerde tanıştınız
"hayır görmedim Instagram yorumlardan tanıştık baya yazıştık falan kafamız da uyumluydu hatta yorumlaşmamızı gören herkes siz evlenin falan diyodu her şeyi konuştuk her şeyimiz de uyumluydu ama kısaca içini beğendim içi bu kadar güzele denk gelmedim ama dışı... dışını beğenemedim" alttaki yoruma yazmıştım yaziyim aynısından buluşmama rağmen umut vermiş mi oldum?
Yani sana bel bağlamış gibi görünüyor. Bence hiç iletişime geçme ve hayatında biri olduğunu söyle. Belki zamanla uzaklaşır.
Geçmiyorum ama üzülüyorum o aradıkça umut verdiğimi düşünüyorum 😥
Yani en başta söylemen gerekeni, en sonda farketmişsin. Tamam kendini suçlu hissetme. Sonuçta bir şeyler yaşamadınız ve gidip bir şeylerin adını koymadınız. Kasılma bu kadar. Her şey geçer.
Kadın 30 yaşında o yüzden birazda üzülüyorum
🤦🏻♀️ Git kendini aşağı at. Yorma beni.
ya üf bende 27 yaşındayım sadece şey işte yalnız birisi ve ben o kadar reddetmeme rağmen hala arıyor üzülüyorum :/ ümit mi verdim sence?
O onun sorunu, sana ne? boş ver takılma o kadar.
Ben ümit verme kısmına takıldım? kız da anlayamıyor çünkü iyi konuşuyoduk noluyo birden diye fotondan dolayı nasıl reddettim derim ki :/
Ehh be darlandım.
🥺
Umut verdin sayılmaz anneni tanıştırdn mi hayirsa öyle iki konuşmadan şunu şunu yapacağız evlendikten sonra demekle umut verdin sayilmaz engel at geç.
Üzülüyorum ona engel atmak istemiyorum :/
Git barış ozaman sen de
ya ne barışıcam istemiyorum onu ama üzülsünde istemiyorum
Aman ne uzulucek 1 2 ay üzülür sonra gider birini bulur sen aklına bile gelmezsin
Hepsi erkek lerin çoğu ilk başta konusuyorlar kızda öyle saniyr ama resmini alınca da tuhaf ilk başta onu görmedin mi sen
Sevgili değil ya evlencek o
hayır görmedim Instagram yorumlardan tanıştık baya yazıştık falan kafamız da uyumluydu hatta yorumlaşmamızı gören herkes siz evlenin falan diyodu her şeyi konuştuk her şeyimiz de uyumluydu ama kısaca içini beğendim içi bu kadar güzele denk gelmedim ama dışı... dışını beğenemedim
Bi alemsin sen buluşmamistirsin bile onla ne üzmüş olucan aaa
buluşmadım tabi ama üzmemiş veya umut vermemiş olsam neden 2 ay arasın ki?
Hangi kızla tanışmış olsan bile oda arayıp durur hoşuna gider ama resmini gördükten sonra beğenmediysen senin suçun değil yani umut olmuyor mu canlıda Gorsen yan yana gelsen kahve çay istsen o umuttur
Sanaldan bisey umut olmaz