Ümit verip giden kızla denenilirmi?

Bir kızı çok sevdim ama harbiden yanıp bitiyordum ya buna bununla konuşmadığım görüşmediğim her an kalbim acıyordu kendisine çok hızlı bağladı ve bu aşkım 5 senenin arından ilk defa başıma geliyordu uzun süre sonra ilk kez aşık oldum. Neyse bu kız sana aşığım, seni çok seviyorum, seni asla bırakmayacağım falan dedi hep ümit verdi ama sevgili değiliz bu kısımlarda hiç olamadık tabi orası ayrı. Bir gün bu kız story atıyor instada ve kendi ÖZ kuzeniyle sevgili olmuşlar öpüştükleri bir fotoğraf koymuş o fotoğrafı gördüğüm an içim acıdı kalbim yerindne çıkacak gibiydi ve dm den yazdıgımdaysa beni engelledi çekip gitti. Ben geceleri uyuyamaz oldum hayatımdan geri kaldım kendimi şarkılara ve sigaraya bıraktım bu dönemde. Neyse çok uzatmayayim bu kız günlerden bir gün beni aradı hal hatır sordu kalbim çıkacak gibi oldu yerindne heyecandan çünkü harbiden çok aşığım ya unutamıyorum vazgeçemiyorum bu kızdan çekiyor beni kendine belkide imkansızlktan dolayı böyle. Kızı bu kuzeni aldatmış gelip bana anlattı bende dinledim bu kız yine benimle konuşmaya başladı şimdi soru başlığı geliyor. Kime sorsam az gururun varsa konuşmazsın yürümezsin diyor fakat ben harbiden çok seviyorum bu kızı. Sizce bu kızla denemeli miyim? yani denemek dahamı çok üzer beni en azından içimde kalmasın diyorum herkes canım muamelsi yapıyor bende sizlerin fikrini merak ettim.

Ümit verip giden kızla denenilirmi?