O bana ben kararimi verdim gercekten istemiyorum boyle seyler dedi. ama ben yinede onu beklemek istiyorum belki kararini degistirir doner diye halbuki ben onla evlenme niyetindeydim o ise boyle uzuyor beni
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Gerçekten evlenmek niyetinde misin? Demek ki kıza ters gelen yanların var
Evet ben konustum ciddiyim ben dedim evlenme niyetindeyim dedim benden sonra annem de konustu oglum seni begenmis kizim ne diyorsun sen demiş. gercekten saf kalbimle davraniyorum evlenme niyetindeyim onla
Sence kizin karari degisir mi peki?
Eğer kesin kararını verdiyse
Sonuna kadar mücadele edersin içinde şüphe kalmasın ama olmuyorsa da kendini boşuna heba edersin bence. Tek kız o değil
Akli karismissa belki donebilir diyorsun yani?
Niye istemiyor ki özel değilse
Ben kizla ilk konustugumda bekar misin dedim niye dedi bende ona gore birsey diyecegim dedim dedi erkek arkadasim var bende tamam dedim sonraki gunlerde hergun gormeye gittim kizi ilgilendim falan birkac defa caya davet ettim olmaz dedi. bir ara dedi ben zaten sana soyledim kararimi ama dedi. gecen gun de dedi ben gercekten istemiyorum dedi uzule uzule soyledi. En son kizi yanima cagirdim isyerinde gelmedi yanima bende gidip konustum dedim ciddi olmayanlar takilma diye uyardim gittim. olaylar boyle
Ben kotu niyette degilim bunu bil ben ciddi ciddi evlenme pesindeydim seviyorum cunku
Kızın sevgilisi var yani doğru mu anladım
Bana ilk konusmamda erkek arkadasim var dedi ama sonraki kizla gorusmelerimde konusmalarimda hicbir sekilde bu sozu tekrar etmedi
Etseydi bende erkek arkadasi oldugundan emin olacaktim ama emin degilim
Var demiş bir kere. Erkek arkadaşı olan bir kızla olmaya mı layık görüyorsun kendini ikinci kişi olmaya mı. Hayatında kimse olmayan ve seni merkeze alacak bir kızla ilişki kurman sana daha cazip gelmiyor mu?
Ama olsa devamli soylerdi belkide ilk konusmamda beni denemis olamaz mi?
Kendi kafanda istediğin ile yol alamazsın bu yorar seni ki gerçekliği de pek olmaz. Karşı tarafın insiyatifi bu sen bilemezsin. Tekrar sor net şekilde ilişkisi varsa uzaklaş bence sonuçta çok üzülürsün
Tekrar soramam isyerinden biriyle papaz oldum erkek biri
Kizla herkesin icinde konustugumu gordu
Ona neymiş be her neyse bak seni belirsizlikte bıraktığı için böyle aklında tamamen net öğren ne yap ne et varsa da sil aklından dışarısı kız dolu allah aşkına yapma bunu beee😊
Eger oraya gidersem kavga cikarsa ciksin mi diyorsun yani? Ya erkek arkadasiysa o kisi
Lutfen bana bi akil ver her ne risk olursa olsun isyerine gideyim mi?
Yok ya onu demiyorum başını belaya sokma
Burdan birinin demesiyle direk hareket etme elbette düşün taşın
Ya baksana kızın sevgilisi varsa bunu ilgisi olan birine tam anlamıyla belli edememiş ya da etmek istememiş. Sence bu da bir sorun değil mi? Sen de ilerde hayatında olsan yazan birini böyle muallakta bırakmasını ister misin? Umarım sevgilisi yoktur ve sadece sen git diye demiştir.
Annem arada bir gidiyor oraya annemi taniyor bu arada
Peki isyerine gitmeden de kizla konusamam ki nasil olacak boyle kiz isten cikinca yalniz mi yakalayim napayim
Bunu ben bilemem başını belaya sokmanı istemem
Kizla beraber cikan var isten ama ayrilirlar mi yolda onu bilmem sence?
O çocuk sevgilisiyse bide fena olur ama 😅
Birsey olmaz konusacagim ben senin sevgilisi oldugunu nerden bileyim kardesim eger zorlarsa olan olur yapacak birsey yok ben evlenmeyi goze almisim kavgayi mi goze alamayacam
Hakkında hayırlısı olsun
Sevgilisi degildir o beraber ciktigi gecen gun beni aksam gorunce evden birini cagirdi onu almasi icin korktu benden kiz birsey yaparim diye
Saol birsey olursa yorim yazarim musait isen
Hayırlısı , burada olursam bakarım
Eger gercekten sevgili falan yoksa ben yar etmem kimseye 😅 benim olacak
Tabi eger varsa ben araya girmem
Allah razi olsun yardim ettigin icim
kızla olumlu olmadı hala ama bugun dışarda gorup konuştum onla böyle bir gelişme oldu cevap vermedi
hala o kızın peşinde misin 😊 hakkında hayırlısı canım
Evet hala ama sırf rahatsız olmasın diye peşinden gitmedim konuştum çekip gittim
Amin
Eee ne oldu şimdi
Rahatlamışsındır şimdi o düşünsün
Engelini aç dedim ona
Engellemiş miydi ki seni
Engellemişse ne peşinden koşuyorsun kardeşim
Onunla sakın evlenme dedim birde
Evet rahatladım ama hala olumlu olmadı yemin ederim tesadüfen karsilasmasaydim konusmazdim ben takip falan etmedim
Tamam artık kafana takma bundan sonra iş onda
Peki iş onda derken ne demek istedin söyler misin ya
Yani isterse o gelir artık sen daha bişey yapma
Peki anladım benimle olayı kapandıktan sonra ben görmeyince yani facede arkadaş isteklerini açmıştı bu arada bilmeni istedim nedeni bilmiyorum
Olur bir şey yapmam
Birde ona bir şey deyip çekip gitmem hoşuna gitmiş mıdır çünkü daha ileri gitmedim
Sen çekingen biri misin
Ondan demedim şundan dolayı dedim daha önce bir kere dışarda konuştuğumda biraz ileri gitmiştim cunku
Nasıl gittin ne yaptın ki
Otobüse binecektim onla biraz peşinden gittim ama yemin ederim işyerinde rahatsız olduğu için yapmıştım yoksa ben asla birini takip edecek karakterde değilim
Mecbur kalmistim
Peki her şey dediğin olacak ben karışmam ona gelmezse de karışmam
Elimde poşet vardı zaten onla konuştuğumda inşallah beni şikayet etmez başımı belaya sokmasin rezil etmesin
Sen kaç yaşındasın ya
26
Gençsin daha ille de o mu olmak zorunda allah aşkına
Sence hoşuna gitmis mıdır onla konuşmam yoksa daha çok mu nefret etmiştir
Bunu bilemem ki
Ben kafamdan silmiştim onu görünce konuşmak istedim
Ama rahatsız gibi görünmüyordu çünkü 1 aydır hic görmemiştim alttan almıştır o da patavatsizligima 🤣
Oooo ne güzel demekki o kadar büyük bir yeri yok oluruna bırak boş ver yaptığın onun hoşuna gitse de gitmese de olan oldu geçen geçti
Birak rahat rahat görsün beni demiştir 🤣
Sus ayol 😅😅
Sen kendini çok kasıyosun ne olacak olursa olsun sen kendini ifade ettin.
Peki kasmiyorum artık akillandim. ben elimden geleni yapmışım daha nolsun yani
Ama bence olsa bile şu an olmaz bence
Şu anda düşünmüyor olabilir beni
Düşünmüyorum deyip hala ne soruyorsun yaaa 😅😅
Sevilmek istiyorsun ama seni sevebilecek tek kız o değil benden demesiiii
ben ona takıntım bıraktım şu an çalışıyor 100 metre ilerde görmeye bile gitmiyorum nedeni ise beni istese engeli kaldırır zaten gitmeye gerek yok
Dediğini yapacam istemiyorsa istemiyordur yolumuza bakacaz
Bana adım atan olursa olur. Çıkarsa karşıma biri reddetmem
Kızlar genelde adım atmaz ama Ben mesela kimseye kolay kolay adım atmam
İlla bir şey soran olur bahaneyle olur illa aşkını itiraf etmesin 🤣
Hahah
Allah unuttursun o kızı inşallah
Umarım çok mutlu olursun annenin vs de buldukları vardır onları da göz ardı etme
Boş yaptıklarımı düşünüyorum da saçma davranmisim
İstese niye gelmesin boşuna çaba
Olur parasız kabul eden olursa niye olmasın 🤣 ama sevmem lazım sevmeden evlenemem
Ne güzel başka açıdan düşünmeye başladın 😄
Seversin ayol konuşursunuz direk kızı ata bindirip götürmeyeceksin
Sabrın sonu selamet belki 2 yıl sonra engeli açıp kendi yazar
Sabır
🤣
Ayol hala belki yazar diyosun manyak seni 😅😅
🤣 Allah'tan akıl diledim verdi çok şükür yoksa şu anda isyerindeydim
Doğru yola getirdi beni
Biriyle tanışmak bana bağlı biraz düzgün biriysem aldatıcı biri değilsem seven olur ya
Aynen tatlış doğru insanı bulursun inşallah
saol teşekkür ederim. aceleye gerek yok beni bulan bulur kaçmıyorum bir yere :D
🕊
Gerek yok artik benim kız arkadaşım var artik
Allah yolunu açık etsin onun