Kızlardan Umudu Kestim Gibi?

Millet yaklaşık 3 ay sonra 22 oluyorum vesamimi söylüyorum hiç sevgilim falan olmadı.
Bakın kızlarla konuşamayan biri değilim aksine biraz açıldımmı çok güzel muhabbet çeviririm ama tabi her insanla her muhabbet çevrilmiyor.

Üni son sınıfa geçicem seneye ve şu ana kadar bir kız arkadaş flört falan dahil olmadı. Hani bi kız çevrem vardı kızlarla konuşma hatta yanaktan öpücük alma sarılıp selam verme kısımları var sıkıntı yok.
Ama o kızlar sonuçta her samimi olduklarına böyleler. Bana özel değil yani.

Şimdi ben öyle kötü biri değilim. Zaten derler benim için Arkamdan çok iyi biri olduğumu söylerler. Arkadaşlarım aracılığı ile duyuyorum.
Ama garip yanıda hiç kız arkadaşım yok. Yani şöyle söyliyim mesela beni kötü biri olarak yorumlamış olsalar tamam diycem. Ama iyi biri olarak görüyorlar ve bana hala hakir gözle bakıyorlar. Daha garibi kötülük yapan insanların yanlarında geziyorlar.

Ben sıkıcı biri değilimdir komiğimdir ama anladığım kadarı ile benim komikliğim şaklabanlıktan geliyor. Yani daha doğrusu ben kendim eğlenirken yaptığım şeyler diğer insanlara komik geliyor ama burada komik olan ben değil benim durumum. Yani direk aşağılamak.

Yani komik ve karizmatik karakter değilde soytarı misali. Ben insanları güldürmek için uğraşmam normalde ama sanırım insanlar beni hep hakir görüyor.

Güçlü bir insan değilim fiziksel ve diğer anlamlarda. İradem yüksektir ama maalesef kötülüğe karşı pek koyamıyorum. Bunun nedeni bazı yetersizliklerim. Tipsiz değilim barış akarsuya benzediğimi söylüyorlar. Boy 1.74 kilo ise 55 civarı sadece. Zayıfım yani.

Yani bende ne eksik varda kızlar beni ilişki yaşayabilecek biri olarak görmüyorlar anlamadım.
Hani her yolu denedim aşırı efendiydim sonra aşırı p. ç oldum. Sırf denemek için ama iki yoldada kaybeden bendim.
Tek dedikleri olumlu şey çok iyi çocuktur oldu. Ama nerde birini s.. ip atan adam var hep onların peşinde koştular.

Nerde kindar tehlikeli saman altından su yürüten adam var onlar gözlerine iyi geldi. Temiz geldi. Hayır kızlar p. ç erkek sever dediler o erkeği bile oldum ama anlamadım hala istenmedim. Tek yararı ortamda biraz ün yaptım.

Ama garip olan benim için çok iyi çocuk ya diyen insanlar bile kısa zaman sonra beni istemeyip pislik yapan açık açık yüzüne seni sevmiyorum diyen insanlara köpek oldular.

Bazen kendime sordum ben gerçekten iyi biri miyim yoksa güçsüzlüğümün önüne iyilik perdesi örten bir korkak mı. Hala emin değilim bu sorudan?
Kızlardan Umudu Kestim Gibi?