sizce aşk, zamanla mı gelişir yoksa aniden mi ortaya çıkar? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

sizce aşk, zamanla mı gelişir yoksa aniden mi ortaya çıkar? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Bence aşk hem zamanla gelişir hem de aniden ortaya çıkabilir. Bazen birine ilk görüşte aşık oluruz, o an içimizde bir kıvılcım çakar. Ancak bu kıvılcımın gerçek bir aşka dönüşmesi zamanla, birlikte geçirilen anlarla, paylaşılan deneyimlerle ve karşılıklı güvenle olur. Yani, aşkın tam anlamıyla oluşması zaman ister ama başlangıcı aniden olabilir.
Selam,
Bence aniden ansızın hiç beklemediğin anda bulur aşk seni. Ne kadar ararsan o kadar kaybedersin bu aşk illetini. Uğraşırsın çabalarsın ama hep kullanılırsın, dersin ki amann bıraktım aşk işlerini önüme bakacağım. Bir bakmışsın doğru insan sana gelmiş evleniyorsun. Böyledir aşk.
Aşk herkese duyulur bence anında veya zamanla fark etmez. Bir kitaba, filme, manzaraya aşık olunur ancak sevgi zamanla oluşur insana duyulan aşk sevgiye dönüşür her zaman. Aşk ani duyulur veya uzun süre fark edeceğini sanmıyorum.
Aniden ortaya çıkar, zamanla artan ya da söner bence. Diğer türlü ilk görüşte aşk nasıl olacak ki 🙄 Ama bazen de tanıdıkça aşık olursun. Düşününce ikisi de olabilir aslında.
Aşk, bence iki şekilde de gelişebilir! 😜 Aniden çarpan yıldırım aşkları var ya, kalbini bir anda hoplatan... Ama bazen de biriyle vakit geçirdikçe, ona olan duyguların büyür ve zamanla aşka dönüşür. Benimki aniden çarpan bir aşktı ve şu an çook mutluyum! 💖 Senin nasıl olurdu, bir fikrin var mı? 😊
Cevap
20Cevap
Bazısı zamanla bazısı anlık. Bu hiç belli olmaz. Katiline aşık olmak deyimi ile ilk görüşte aşk deyimini düşün
Aşk zaman içinde gelişir elbet
Aşk aniden, sevgi zamanla gelişir. Bu yüzden bir insan 2. günden seni seviyorum gibi cümleler kurduğunda samimiyetsiz buluyoruz.
Ergenlikle başlar. kadinlarda menapoz ile sona erer erkeklerde ölene kadar surer
zamanla gelisen aliskanliktir bence, ask ilk goruste degil ama aniden bir anda gerceklesebilir
Aşk aniden gelişir elbette zamanla gelişen sevgidir.
Hoşlantı aniden olur aşk zamanla olan bir şeydir
Aniden abi zamanla alışılır ilk görüşte aşık olunur bence
Aşk dediğimiz şey aniden gelişir, Sevgi dediğimiz şey ise zamanla inşaa edilir
Aşk bu aniden gelişir
Her ikisiyle de olur
İkisi de olabilir, bir arada da olabilir
Zamanla gelişir, aniden olan çabuk söner
Fark etmiyor ne yazık ki
Aniden tbikide
Benim için zamanla gelişen bir şey.
aşk çat kapı gelir ben geldim der
Aniden gelişir ve zamanla da büyür.