Sizce aşk zamanla mı ortaya çıkar aniden mi gelişir?
Zamanla çıkar
Aniden gelişir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sizce aşk zamanla mı ortaya çıkar aniden mi gelişir?
Aşkın nasıl geliştiği, bireyden bireye farklılık gösterebilir. Aşkın zamanla mı ortaya çıktığı yoksa aniden mi geliştiği konusu, kişisel deneyimlere, duygusal yapıya ve ilişki dinamiklerine göre değişebilir. Bazı insanlar için aşk, zaman içinde bir ilişkinin derinleşmesi, samimiyetin artması ve iki kişi arasında güçlü bir bağın oluşmasıyla gelişebilir. Arkadaşlık veya yakınlık temeli üzerine inşa edilen ilişkilerde, aşk zamanla büyüyebilir. İki kişi birbirlerini daha iyi tanıdıkça ve zamanla daha derin duygusal bağlar kurduklarında, aşkı fark etmeye başlayabilirler. Bazı insanlar için aşk, ilk görüşte veya belirli bir anda aniden gelişebilir. Bu, karşı tarafın kişiliği, enerjisi veya dış görünümü gibi etkenlerle tetiklenebilir.
Ani bir bağlanma ve tutkulu duygular, aşkın aniden geliştiği durumları yansıtabilir. Bu durum, insanların birbirine karşı derin bir çekim hissettiği anlarda ortaya çıkabilir.
Bu durum kişilerin arasındaki iletişim konuşma, anlaşma aynı dilde buluşma aynı zevklere ortak yönlere göre zaman içinde gelişir, Bir kişiye yoğunlaşarak onun kişisel özelliklerine hayran olmak; onu beğenmek ve ona güven duymak aşkı doğurur. Böylece onunla uzun süreli birliktelik arzu edilir. Bu da zaman içerisinde sevgi ile beraber birliktelikle çocuğun dünyaya gelmesine olanak tanır. Herkese göre farklılık gösterir. Ama bir anda olan aşk değil heves demektir.
Kimbilir? Kimine göre yıldırım aşkı, kimine göre de yılların aşkı. Doğru insan karşınıza çıkana kadar sadece aşık olduğunuzu sanırsınız. Ama doğru insan çıkmış ise de gerçekten aşkın taaa için de bulursunuz ve işte bu dersiniz. Korkmayın, aşk enin de sonun da gerçekten kapınızı çalacaktır...
ikiside değil Aşk = Hormon+ Güdü + Mantık + Zaman
Herhangi bir zamanda hormon güdü ve mantığınız kimin üzerine yoğunlaşırsa ona aşık olursunuz. Bu yerine gör zamanla da olur anında da
Ama asıl sorun arzu ile aşkı ayırabilecek insan sayısı son derece az. Bu yüzden herkes aşık oluyor zaten.
Cevap
12Cevap
Elbette zamanla oluşan bir şey ani olan şey heves ve hoşlantıdır. İnsan birine zamanla, onu tanıyarak aşık olur.
Zamanla ortaya çıkan bir durumdur insanlar birbirini tanıdıkça aşık olur birbirlerine ilgi sevgi duyarlar
Aynen bencede katılıyorum. Aşk aniden gelişemez insan ilk kez gördüğü birine bir duygu falan besleyemez hemen. O yüzden ben zamanla gelişen bir duygu diyorum..
Duygular zamanla oluşur. ilk görüşte aşk kesinlikle yoktur o sadece beğenme olur.
Aynen çok doğru katılıyorum. İlk görüşte bence aşk diye bir şey yoktur. İlk görüşte bir insana aşık olamazsın bence sadece o insanı beğenirsin. Yani onun adı aşk değil bence hoşlantı diye düşünüyorum
aniden olan hoşlantıdır daha millet hoşlantıyla aşkı ayırt edemiyor
Aynen öyle katılıyorum. Aniden gelişen şeyin adı zaten aşk değildir. Aşk zamanla gelişen bir duygudur aniden gelişen duygu sadece hoşlantı beğeni olur diye düşünüyorum ben.
O genelde ortaya çıkmaz, aksine sığ bir beyin tarafından çıkarılır, sonrasında olanları da her kimse iyi bilir, bu nedenle burada noktalayacağım.
Aniden gelişen ihtiras ve arzudur. Aşk bakış ile başlar Özlem ile beslenir yokluk ile zirveye ulaşır.
Ben de çok ani ortaya çıktı ama, çok ani de söndürüldü:/ kalbimi kırdı aldattı bıraktı.
farkedince gelişiyor bazen bir görüşte bazen gördüğün kimseyi farkettiğinde olabilir...
Vakit vacirerek ilkte her şey güzel olur
Aniden gelişiyor. O ilk gördüğündeki elektirik kalp çarpıntısı. Sonradan olmuyor.
Spontane olmalı bence
Zamanla olur. Tanımak, konuşmak lazım biraz.
Değişkenlik gösterir bnce
Aniden bir kıvılcımla bile çıkar..
Ansızın karşımıza çıkıyor
Zamanla bence
Aynen bencede zamanla gelişen bir duygu bence aşk. Onun adi bence sadece hoşlantı olur. İnsan İlk görüşte kimseye aşık olamaz bence İlk görüşte o hoşlantı olur ya da beğenme olur diye düşünüyorum
Kesinlikle katılıyorum
Tutkuya bağlı
Aniden
çıkmaz
Zamanla.
Aynen bencede zamanla gelişen bir duygu bence. Aşk aniden gelişen bir duygu değil bence aşk zamanla olur. Onun adı sadece hoşlantı olur aşık olamazsın hemen tanıdığın birine sadece hoşlanırsın.
Aniden gelişir
ask yok bedava sevisme var😝😝
Aniden yatış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?