Sizce aşk duygular geliştikçe mi ortaya çıkar yoksa birdenbire mi gelir?

Sizce aşk duygular geliştikçe mi ortaya çıkar yoksa birdenbire mi gelir?

Aşk hayal gücünün gerçeğe aktarılmış hali sözünü destekliyorum. Ama o ilk hoşlanma aniden ortaya çıkan bir şey bence. Bir insan başta dikkat çekmiyorsa sonrasında da olmuyor.
Aşk bence zamanla ortaya çıkar zaten birden çıkanlar aşk değil takıntı oluyor genellikle.. çünkü insan birini tanımadan sevemez hiç bir şekilde.. sadece dış görünüşten etkilenebilir bu çekici gelir ama bu da hoşlantıdır en fazla zaten günümüzde çoğu aşk da böyle başlar başladığı gibi de biter çünkü tanıdıkça karaktersiz olduğunu fark ederler sevdikleri kişilerin.
Nasıl bir fidan birden ağaç olmuyorsa sevgi de birden aşka dönüşmez xjxjjxx
Pislik ksjsjsjdjdjdjdj
adsflkdksfaldfkdsflak
Tabikide zamanla oluşan bir duygudur aşk. ilk görüşe hoşlanti olur sadece kim ne derse desin bu böyle. ilk başta aşk zamanla sevgi diyenler aşkın ne anlama geldiğini tam olarak bilmiyorlardır herhalde. aşk ztn sevginin en güçlü halidir sevginin ileri derecesidir. Sevgide direkt olunabilen bir şey olmadığına göre zamanla oluşur 🙂
...🌸
Cevap
26Cevap
Zamanla, tanıdıkça seversin sonra aniden bi bakmışsın aşık olmuşsun :D aşkta ayarsız sjjd
Aynı benim gibi jsjsd
ayarlarımızla oynamayınız yazıcam alnıma :D
Aşk bende hep aniden gelisti 😌
Ben zamanla olacağını düşünüyorum. Aniden oluşan her duygu. Bana göre patlamadan başka bir şey değildir.
Birine âşık olmam için zaman da gerekmiyor, aniden olması da. Âşık olmak için bir erkeğe nedensiz bir çekim hissetmeliyim, bu da kâlpten gelmeli. Birine neden âşık olduğumu kendime açıklayamıyorsam kesin âşığımdır.
Aşk aniden çıkar sevgi zamanla gelişir.
Biri kimyasal tepkime ve hormon mevzusu. Libido gibi bir süre sonra azalmaya başlar.
Ancak diğeri duygusal bağ kurmakla ilgili. Bağ zedelenmediği sürece ölene kadar sürer
İlk başta sizi heyecanlandıran şey ne olabilir peki ben onu merak ediyorum? Tanımadığım kişiye karşı heyecan duyuyorsam onu sevdiğim için değildir bence. Tanımadan sevebileceğimi nasıl bileceğim diye düşünüyorum. Aşık olmuşumdur diye düşündüm.
Aniden oluşan küçük kıvılcımın, zamanla büyüyüp bilmem kaç dereceye çıkmasıyla oluşur..
Her ikisi de olabilir
Hiç aşk insanı değilim dersin aniden vurulursun
Sıradan yıllardır görüştüğün adamla her konuda uyumlu olduğunu fark edersin o da aşk olur
Birini tanıdığın zaman ondan hoşlanırsın ama ona aşık oldum diyemezsin. Bu zamanla ortaya çıkar, zamanla aşık olduğunu hissedersin
Ağaç nasıl bir anda meyve vermiyorsa aşksa zamanla ortaya çıkar iyice bakmak ve deneyimlemek önemli suyunu eksiltme misali 🤣
Aslında zamanla tanırsın edersin, o filizlenir ama sen farkında bile olmazsın geldiğinde, bakmışsın kapıdan değil bacadan girmiş hayatına
Evet önce ısınma sonra wlişma sonra ben bunduz yapamıyorum ve aşk oluşur bu kiminde yavaş yavaş kiminde hızlı gelişiyor
Biraz ani okur daha doğrusu sen anı olduğunu hissedersin çünkü zaman kavramını yitirir sadece o anların tadını cikarirsin
Bana göre zamanla ortaya çıkar ve bir anda gelişen aşklar ciddi ya da uzun süren ilişkiler değil bence.
aşk bir heyecan durumudur.
sevdiğini görmekten sesini duymaktan aramasından en ufak şeyden bile heyecanlanmaktır ve bir anda başlar bitmez
kesinlikle zaman ortaya çıkar ama bu zaman 2 sene filan değil. 1 -2 ay içerisinde olmalı
İlk görüşte aşk falan diyorlar aniden gelişiyor galiba
Bir anda hokus pokus diye ortaya çıkar ansızın güneşli günde yağmurun yağması gibi
Aniden gelişebilir bence. Bilemedim tabi. Ama bence zaman lazım her şey için.
Aşk zamanla olan bir durumdur bir anda olamaz yavaş yavaş sever insan
Aniden gelir , duygular ilerledikçe olan bağlılık ve kalıcı sevgidir
Hiç aşk yaşamadığım için bilmiyorum
Aniden olan hoşlantıdır. Aşk, zamanla ve tanıdıkça olur.
Zamanla aşik olunmaz aliskanliktir onun adı.
Aşk dedigin şey ilk bakista gelir. ilk bakista o yoksa sonra belki olur diyerek kendini avutma.
Olmuyor çünki nekadar zorlasansa.
Recep abimiz buralarda buradaysa rica etsem beni araya bilirmi acaba,,
Bir anda olması hiç samimi gelmiyo bana bi anda oluyosa sahtedir
Aşk aniden gelişir çok farklı bı duygu ya
ilk başta yoksa daha olmaz gibi geliyo bana
zamanla oluyor
demlenmesi lazım
Tanıdıkça aşık olursun ben buna inanıyorum 🤔
Tamamıyla hormonal-kimyasal bir olay.
İki seçenekte olağan bence.
Tanımlamak için tatmak gerek o hissi
Zamanla ortaya çıkar
Aniden oluşan duygu saman alevi gibi söner.
Hiçbiri, aşk diye bir şey yok çünkü
bence ikisindende var
Zamanla gelişir aniden olmaz öyle
Bana ilişmesin de nerde gelişirse gelişsin 😂
zamanla çıkar ortaya
Aşk yohtur yohturr.
Vardır belki kızz
Zamanla kesinlikle hemen olan şey hoşlantı
Keşke hiç çıkmasa sonu mutsuz bitiyor çünkü
Zamanla ortaya çıkar
Aşk ani olur. Sevgi zamanla oluyor.
Zamanla ortaya çıkar aniden çıkan azdır